Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Bruno from the G-wing on hetkel kindlasti ärevas meeleolus
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Algselt postitas mcnamara
Põhja sinisilmseid poisse ei tohiks metropoli lasta, seal igasuguseid ahvatlusi ja halbu eeskujusid.
ma tegelikult oleks huvitatud pisukesest selgitusest selle kohta, et kuidas on võimalik olla vägistamisjuhtumil eeskujuks ... aga see pole vist päris selle foorumi teema.
Algselt postitas Zaeka
milleks peaks jalgpallur vägistama ,tal ju raha on, krt enne oleks võinud selle peale mõelda
Arvata on et 99% tõenäosusega on siin tegemist mõne l..i rahasooviga hoopis.
siin on tegu 1000000000000000% raha sooviga! keegi lipakas blond tahab pappi saada sest enda ajuripatsit pole, ega CR poleks ka nii loll ta teaks ju et naine läheks pollarisse
Algselt postitas Zaeka
milleks peaks jalgpallur vägistama ,tal ju raha on, krt enne oleks võinud selle peale mõelda
siin on tegu 1000000000000000% raha sooviga! keegi lipakas blond tahab pappi saada sest enda ajuripatsit pole, ega CR poleks ka nii loll ta teaks ju et naine läheks pollarisse
Algselt postitas Zaeka
täpselt!
tänu kollasele ajalehele on võimalik sitast Borduex veini teha
Kommentaar