Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Eile tegi Wes come-backi mängides 45 minutit Boro reservide vastu. Oma debüüdi reservide bossina tegi Rene Meulensteen, Boro pandi 2:1 kotti. Wesi Spursi kollitama arvatavasti ei lasta, esimene mäng põhikoosseisus peaks olema kolmapäeval CC Barneti vastu, oodata on, et samas mängus teeb hooaja esimese etteaste ka Louis Saha.
/.../ esimene mäng põhikoosseisus peaks olema kolmapäeval CC Barneti vastu, oodata on, et samas mängus teeb hooaja esimese etteaste ka Louis Saha.
Uus kena soeng ja esimene mäng Barneti vastu. See ikka annab oma 9,5 irooniameetri peal...
"The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend
kusjuures ma olen alati mõelnud et mänju wes on vist ainus punapea mulatt keda ma tean
oraan˛ ikka
mis juuksevärv see veel on? igaljuhul mitte loomulik... tegu ju ikka punapeaga, nagu scholeski, aint scholes on valge aga wesil selgelt tume veri soontes voolamas.
ehk omme siis kaks kolli ja maagiline 1000 täis, naljakas et see faktor on nii kõrvale jäänud - pööööööööööö
masendav aga number 7 oleks võinud lõpus ikka sisse lüüa oleks vähe lõbusam tuju
Kommentaar