Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Manchester United

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Manchester United\'

Samas ei saa salgamata ka jätta seda 2sammulist edu mille Ruud sai passiivses suluseisus olles ja Park polnud kadekops. Olen näinud kui hiljem loetakse see aktiivseks, täna mitte.

Kommentaar

Algselt postitas Zaeka

kust te mängu vaatate?

PPLive nimelise programmiga vaatasin mina

Kommentaar

Algselt postitas _manutd_

Algselt postitas Zaeka

kust te mängu vaatate?

äkki annaksid downloadi?

Kommentaar

Algselt postitas Zaeka

Algselt postitas _manutd_

Algselt postitas Zaeka

kust te mängu vaatate?

äkki annaksid downloadi?
          www.pplive.com

Kommentaar

Kuradi jama, et nüüd kahenädalaline paus sisse tuleb. Ründetsoonis oldi ikka väga võimsad, Giggs ja Park tegid äärtel, mis tahtid. Rooney oli keskel ja iga kord, kui pall tema jalgadese jõudis oli näha, et nüüd hakkab midagi toimuma. Smith ja Fletcher tegid kenasti mustatööd. Kaitse oli kahjuks nagu peata kanade parv, Riol oli raudselt pohmell.

Aga loodetavasti on nüüd see aeg läbi, kus me nö. nõrkade vastu 4-5-1 formatsiooniga läheme. Kui Neville ja Brown tagasi tulevad lahenevad ka kaitseprobleemid ja siis oleme me peatamatud! Ho-ho-ho!

Kommentaar

oot...kusagilt ma lugesin (mingi kell öösel ja praegu ei viitsi otsida), et jõuluvana hooples sellega, et nad siiski mängisid ühe ründajaga ees.

ei tea, kas ferdinandide suguvõsal oli mingi põhjus võtmiseks või? anton pani ka ässa.
              see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Algselt postitas Daz_Booob

oot...kusagilt ma lugesin (mingi kell öösel ja praegu ei viitsi otsida), et jõuluvana hooples sellega, et nad siiski mängisid ühe ründajaga ees.

ei tea, kas ferdinandide suguvõsal oli mingi põhjus võtmiseks või? anton pani ka ässa.
                jah väidetavlt siis rooney mängis tagumist ründajat

Kommentaar

Kõlakad käivad et ruud tahb ära minna selle hooaja lõpus:S
                  .

Kommentaar

park tegi fulhamile ära:P

Kommentaar

Need on küll paljalt kuulujutud, aga kuulsin, et United huvitub Diopist ja, et SGE on uuest aastast(hooajast) Unitedi treener. Sellest viimasest peaks isegi homne News of the World rääkima, ma loodan, et see on loll iba, aga autor väidab, et allikad on kindlad.

Mäng oli põnev. Park ja Bardsley olid üllatavalt head. Ferdinand...oh issand. Loodan, et sir Alex(tm) ja Queerarse said aru, et 4-4-2 on Unitedile kohane, aga kahjuks ütles Ferguson pärast mängu, et ei olnud rahul sellega kuidas esimene poolaeg mängiti ja, et poolajaks tuli mõistus koju. Mina isiklikullt kaotaks pigem 3-4 kui mängiks 0-0 viiki, esimene poolaeg tuletas meelde õiget Unitedit, seda ründavat, eelmise sajandi kuute viimast hooaega. Teie lööte 2, meie lööme 3 . Long live 442!

Kommentaar

Algselt postitas Pingviins
                        Need on küll paljalt kuulujutud, aga kuulsin, et United huvitub Diopist ja, et SGE on uuest aastast(hooajast) Unitedi treener. Sellest viimasest peaks isegi homne News of the World rääkima, ma loodan, et see on loll iba, aga autor väidab, et allikad on kindlad.
                        Kui selles lehes räägitakse, siis on kindel.
                        the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                        because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Tõesti oli eile näha esimest korda sel hooajal korralikku ründavat jalgpalli. Väga nummi. Long Live 442

Kommentaar

Algselt postitas Pingviins

Mõlemad lastake kokkulepitult samal päeval oma kohtadelt lahti:P :P
                            May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

Kotikud olete vää? Kardate õlleseid ja ülekaalulisi Leedsi ässasid?

Epic? vaikiv mees? m1ck? Indrec?
                              When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

rK - chavette kirjutatakse nii

Kommentaar

Working...
                                X