Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Manchester United

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Manchester United\'

Algselt postitas davids26

Minu arust sai Wes mitte millegi eest punase Riise lissalt teeskles.
    Jajah. Riise sai õigel ajal jala natuke eest ära. Muidu oleks võinud juhtuda Colin Healy nr 2.
    Supplies!

Kommentaar

Algselt postitas fittibaldi

Ronaldo näitas seekord härrastele PraSile ja ertsile, et sobib ManU koosseisu suurepäraselt. Ükskõik, kas mängis ta hetkel paremat või vasakut äärt, käis pall enamaltjaolt tema kaudu. Unustage ära oma \'Fletcher-paremale-äärele\' jutt..
      Pall võis tema juures palju olla, kuid ühtegi kasulikku krossi ma temalt ei näinud. Nii küsin ma teilt manu fännid, et millal mängib Rooney õigel postisioonil. Ja kas mitte ei oleks võinud Saha asemel olla Fortune kohe põhis. Wayne oleks minu arvates märksa tõhusam ees olnud kui see prantsuse sõdur oli.

Kommentaar

Algselt postitas PraS

Nii küsin ma teilt manu fännid, et millal mängib Rooney õigel postisioonil.
        seda on jah mõistlik manu fännidelt küsida..
        a muide kuskil intekas on wayne ise öelnud, et tema suur eeskuju on scholes ja ta loodab kunagi tema jälgedes käia vms - mine siis võta kinni, kas ta äkki ei näe ise ennast samuti pigem tagumise ründajana või oli see mõtteavaldus sir alexi meeleheaks välja öeldud.
        We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Algselt postitas fittibaldi

Algselt postitas PraS

Nii küsin ma teilt manu fännid, et millal mängib Rooney õigel postisioonil.
          seda on jah mõistlik manu fännidelt küsida..
          a muide kuskil intekas on wayne ise öelnud, et tema suur eeskuju on scholes ja ta loodab kunagi tema jälgedes käia vms - mine siis võta kinni, kas ta äkki ei näe ise ennast samuti pigem tagumise ründajana või oli see mõtteavaldus sir alexi meeleheaks välja öeldud.
          Scholes oli noorena samasugune päss nagu Rooney, samuti oli Scholes algul ründaja.
          Ning minu silmi on jõudnud selline pilt, et Rooneyle meeldib palli hankida ja seda toimetada ja kaugelt lüüa.
          see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

ma aravn et sa eld liiga noor et midagi mõista
            .

Kommentaar

Algselt postitas RVN

ma aravn et sa eld liiga noor et midagi mõista
              Ja ma arvan, et sa oled üldse üks nalja vend!

Kommentaar

Päris huvitavaid uudiseid on viimsatel päevadel tulnud...

Benfica on huvitatud Klebersonist. Isiklikult ei tahaks näha Jose\'d lahkumas, mõned mängud on tal täitsa hästi välja tulnud, eriti meenub kodumäng Blackburni vastu eelmisel hooajal, kus ta ka skoori tegi. Pigem oleks Djembal aeg lahkuda

ja

Mõned päevad peale seda kui Becks ütles, et ta tahaks, et Chelsea see hooaeg kõik karikad kotti paneks. Teatab ta, et võiks Unitedisse tagasi tulla, kui Hispaaniast suusa saab :P

Kommentaar

Lühidalt teeme juttu 18a Cambridge vv-st John Ruddy`st. Noormees olevat viibinud sel hooajal trialil Old Traffordil ja eks näeb, mis nüüd edasi saab. Cambridge`i bossi sõnade kohaselt on huvi üles näidanud ta vastu üles ka Newcastle ja Arsenal.
                  Beckham told the Daily Mirror: \"If I ever leave Real Madrid I would go back to United and work with Sir Alex Ferguson again, definitely.\"
                  Homme siis Exeteriga ... oleme viimase nelja mänguga löönud 1 värava ... loodetavasti tuleb homme kuhjaga lisa... 11 päeva tagasi juhtus midagi jubedat ja nüüd sõidame siis edelasse, et oma vigu parandada. Ferguson lubas mängida oluliselt tugevama koosseisuga kui eelmises mängus exteriga, kui kasutati mitmel positsioonil nn 3ndaid valikuid. Seega võib FA Cupis kaasa lüüa ka Keane, kes viimati tegi seda kevadises finaalis. Samuti peetakse tõenäoliseks, et platsile jooksevad ntks Saha, Fortune ja Rooney. Ilmselt ei riskita pisut vigaste - Giggsi ja Ferdinandiga. Kihlveo kontorid pakuvad 1:16, et exter saab järgmisse ringi.
                  1.veebr ootab võõrsil meid Arsenal. On ka vahepeal selgunud, et selle mängu vilemeheks on usaldatud Graham Poll. Mäng peaks jälle tõusma erilisse huviorbiiti tänu viimasel ajal aset leidnud sõnavahetusele wengeri ja fergusoni vahel, mille peale ka FA kulmu kortsutab. Loomulikult pandi Poll vilistama lootuses, et hetke inglismaa parim kohtunik suudab hoida platsil kõik kontrolli all. Inglise parim, sest poll on seni ainuke inglane, kes kohe kindlasti peaks vilistama 2006 MM-l.
                  Loodetavasti oleme ka pärast homset konkurentsis kõigil neljal rindel. Premieships peaks aga muidugi midagi imelikku juhtuma, kui ka pärast seda hooaega saaks laulda, et \"have you ever seen Chelsea win the league\".(viimati 1955 vist)
                  minge Kingissepa praami peale

Kommentaar

Andrei Kanchelskis\'i meenutusi Fergusonist ja ManU\'st. Paraku vene keeles.
                    http://www.sport-express.ru/art.shtml?97901
                    Kas sinu kommipood on ikka küllalt autentne?

Kommentaar

Andrei Kanchelskis - Albion legend!

(mitte et ma kirillitsat mõistaks või et see kuidagi sellega seotud oleks või midagi)

Kommentaar

Algselt postitas Epic

Päris huvitavaid uudiseid on viimsatel päevadel tulnud...

Benfica on huvitatud Klebersonist. Isiklikult ei tahaks näha Jose\'d lahkumas, mõned mängud on tal täitsa hästi välja tulnud, eriti meenub kodumäng Blackburni vastu eelmisel hooajal, kus ta ka skoori tegi. Pigem oleks Djembal aeg lahkuda

ja

Mõned päevad peale seda kui Becks ütles, et ta tahaks, et Chelsea see hooaeg kõik karikad kotti paneks. Teatab ta, et võiks Unitedisse tagasi tulla, kui Hispaaniast suusa saab :P
                        Becks võiks tegelikult tagasi tulla. Ma ei tea kas see sellest sõltus, aga peale Becksi lahkumist on MU-l halvemini hakanud minema.

Kommentaar

Algselt postitas Ferreira
                          Becks võiks tegelikult tagasi tulla. Ma ei tea kas see sellest sõltus, aga peale Becksi lahkumist on MU-l halvemini hakanud minema.
                          Oeh. Ma ei ole päris kindel, kas Fergie-poiss on andestaja tüüpi mees. Vist ei ole siiski. Becksil jääb esialgu üksnes Chelsea ja Chelsea vahel valida.
                          the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                          because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Võimalus on ju ka \"jalgpallisaapad\" varna riputada!
                            Ei tea, eriti vaimustuses tema tagasitulekust Old Traffordile ei oleks ma arvan! Võibolla ainult selle jaoks, et ta karistuslöökide ajal sisse vahetada Keegi teine ei suuda neid headest kohtadest stabiilselt realiseerida, korraks keegi jälle sähvatab hea löögiga....

Kommentaar

Algselt postitas siimsorokin
                              Võibolla ainult selle jaoks, et ta karistuslöökide ajal sisse vahetada Keegi teine ei suuda neid headest kohtadest stabiilselt realiseerida, korraks keegi jälle sähvatab hea löögiga....
                              Hooaja alguses Giggsil ju joppas korra. Siis oli kõigil saba rõngas, et karistuslöökide jumal on sündinud.

Sc*m!
                              When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

gimme b gimme e gimme c gimme k gimme s gimme whoooooaaaaaa becks!
                                bring back becks! kiss and make up! bring back becks!

[fitti@overworked and underfucked]

ps tänast mängu näitab kava järgi ka Viasat 2. väga armas neist
                                We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Working...
                                X