Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Manchester United

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Manchester United\'

Algselt postitas SleepWalking

milline suurepärane iidol kõigile ihalejatele
    minu meelest ka. jõnglased peaks juba noorest peast teadma, et funktsioneeriv huumorimeel aitab siin elus nii mõnigi kord.
    We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Algselt postitas fittibaldi
      minu meelest ka. jõnglased peaks juba noorest peast teadma, et funktsioneeriv huumorimeel aitab siin elus nii mõnigi kord.
      kui see on funktsioneeriv huumorimeel, siis mina olen ita ever.

kas tõepoolest on ühest mängust võimalik niipalju sisukaid postitusi teha? vist siiski ei.

Kommentaar

Allo

Ei saa salata, et tavapärase nõmeda keskvälja võitluse asemel näitasid kaks tippvõistkond väga ilusat jalgpalli, kuid kas selleks on vaja tõesti nii suurt üleskütmist ja vihkamist.

Esimene vile 8 sekundil, teine 37-l, iga vile peale täiesti meeletu vaidlemine ja sõimamine. Punastest pääses tegelikult päris mitu meest - näiteks Heinze kui ta suht alguses Laureni moka lõhki lõi. Tegelikult ka näiteks Giggs kui ta krt seda enam mäletab kellele karmilt tald ees ainult kättemaksuks jalga sõitis. Või siis Rooney mölin enne ja pärast oma kollast kaarti.
        Ometi müts maha Polli ees, kes sellise mänguga hiilgavalt hakkama sail. Loomulikult oli kaheldavaid otsuseid nagu näiteks Arsenalile esimesel poolajal penalti andmata jätmine (Andy \"the Fat\" Gray oli näiteks täiesti veendunud penaltis :P) ja suhteliselt leebe joon kaartide näitamisel, aga oleks ta kohe algusest laksama hakanud ei oleks poolajal enam pooli mehi platsil. Respect!
        Arsenal mängis väga ilusat, peensusteni lihvitud jalgpalli, kuid ManU töötas rohkem ja võitles jõhkramalt, teenides sellega ka ilusa ja vajaliku võidu - sümpaatne mäng.
        Aga Arsenal peab oma kaitseliini peale küll mõtlema, kas mitte ei olnud see esimest korda viimase 20 aasta jooksul kui endale kodus 4 väravat lasti lüüa. Adamsil oli kindlasti kerge muie suul seda vaadates - varjatud loomulikult .

Ja ASHELY COLE --- HA HA HA, täiesti uskumatult nõme mees. Kahjuks ei suutnud kiire otsimise peale leida videot tema \"hüppest\" aga pangu põlema ennast.

Parimatega
        Eestlane Finsbury Parkis

Kommentaar

Algselt postitas Chazlor
          Aga Arsenal peab oma kaitseliini peale küll mõtlema, kas mitte ei olnud see esimest korda viimase 20 aasta jooksul kui endale kodus 4 väravat lasti lüüa.
          Ei olnud.
          Viimati 2 aastat tagasi Charltoniga jäi kodus sama seis.

edit: tegelikult muidugi juba 3 aastat tagasi.

Kommentaar

Kas kuskilt keegi ka väravaid netist leidnud on, kuna ise magasin mängu sõna otseses mõttes maha.

Kommentaar

Algselt postitas Epic

Pärast Pollile \"You can\'t card me. You know it\'s true!\" :P
              wtf nagu.. enne mängu vahetasid mõned pruunid ümbrikud omanikke??

Kommentaar

Algselt postitas Martin

Ma ei saa endiselt aru, kuidas saab midagi sellist õigustada. Kui ju on see mingi ManU fännide eripära.
                no sa ei pea ju vaatama kaugemale kui 1 post ülespoole,
                et näha põhjuse/tagajärje seost, mis sinu elukutse juures eriti tähtis,
                hea mälu kulub ka ära asja juures,

ja fännidel pole nende omavaheliste intsidentidega küll miskit pistmist, ainult SW-l hea juttu mujale juhtida, Keane käitus temale mitteomaselt korralikult seekord

muide see oligi martini vastus post üleval pool olnud fitti omale
                aga see on ju t2iesti arusaadav,
                erinevalt sellest, kuidas ometi see aastatetagune intsident P.Vieira eilset k2itumist 6igustab
                GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
                GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
                (Seinfeld, The Pitch)

Kommentaar

muide see oligi martini vastus post üleval pool olnud fitti omale

Kommentaar

tunnel

0:1 Vieira
                    1:1 Giggs
                    1:2 Bergkamp
                    2:2 Ronaldo
                    3:2 Ronaldo
                    4:2 O\'Shea

nüüd funkavad!

Kommentaar

tundub et poisil serveri eest maksmata, igaljuhul mina näen vaid suspended kirja

Kommentaar

heh, tehakse ka igasugu statistikat: kinnitamata andmetele tuginedes väitis Virgin Radio praegu, et Rooney vandus highburyl 20 korda minutis. 1 f-sõna iga kolme sekundi tagant - seda on isegi tema kohta palju..:P
                        We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

http://manuxtreme.t35.com/index.htm

Kommentaar

Algselt postitas fittibaldi

heh, tehakse ka igasugu statistikat: kinnitamata andmetele tuginedes väitis Virgin Radio praegu, et Rooney vandus highburyl 20 korda minutis. 1 f-sõna iga kolme sekundi tagant - seda on isegi tema kohta palju..:P
                            rüütli arnold on ehk selliseks asjaks ainukesena võimeline

Kommentaar

ma olen nagu nati jalkast eemal olnd.aga ma pole ruudist midagi kuulnud on ta vigasttatud või vms?
                              .

Kommentaar

ta lõpetas jalgpalli mängimise ära ning elab praegu vagunelamus. naabriks on talle west hami legend marco boogers

Kommentaar

Working...
                                X