Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
guardian on viimasel ajal päris palju ManU suunas tunnustavaid kolumne üllitanud. tänane on nii ülistav ja positiivselt optimistlik, et pisar tuleb silma.
Mitte et kõik seal kirjutatu õige poleks, muidugi on!
Giggs & Ronaldo omavahel pidevalt 22ri vahetamas on viinud selleni, et> all five of Ronaldo\'s goals this season have come from the left side of the pitch, and seven of Giggs\'s eight from the right.
t6esti, kui tagasi m6elda, siis kas mitte 3:2 Arsenali vastu ei toksand Ronaldo sisse Giggsy paremalt tulnud passist,
miskip2rast klapib m2ng just sedapidi
GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's onTV RUSSELL: Not yet.. (Seinfeld, The Pitch)
Giggs & Ronaldo omavahel pidevalt 22ri vahetamas on viinud selleni, et> all five of Ronaldo\'s goals this season have come from the left side of the pitch, and seven of Giggs\'s eight from the right.
t6esti, kui tagasi m6elda, siis kas mitte 3:2 Arsenali vastu ei toksand Ronaldo sisse Giggsy paremalt tulnud passist,
miskip2rast klapib m2ng just sedapidi
Härra, keda Guardian nüüdsama ülistas ja noorte nolkide Gerrardi ja Vieiraga võrreldamatuks pidas, hakkab nähtavasti pinsipõlvele mõtlema.
Tea, kas teeb Iirimaaga veel selle MM-tripi enne ära? Minu jaoks rikkus ta oma maine lõplikult eelmise MM-i eelsete sündmustega ja oleksin rõõmsam, kui teda enam rohesärkide eest mängimas ei näeks. Aga nojah - Iirimaal nüüd uued mehed pukis.
the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
minu silmis on ka Keane`i väärtus iga aastaga tõusnud - eriti pärast väravat Birminghami vastu. Kui Keane paneb ManU särgi selga ja mängib hingega klubi eest, siis nagu mind väga ei huvita ülejäänud asjad. Kahju.
Man U tahetakse ikka vägisi ära inimeste käest võtta. Isegi briti valitsus kiitis heaks Glazeri pakkumise aga siiski klubi juhtatus õnneks lükkas sellegi pakkumise tagasi http://msn.foxsports.com/soccer/story/3390630 loodame et punased jäävad siiski iseseisvaks.
Algselt postitas heia eesti
tähendab siis et valitsuse poolt ei tulnud glazeri pakkumisele mingit keeldu
http://msn.foxsports.com/soccer/story/3390376
aga miks peaks valitsus üleüldse tegelema ühe eraettevõtja aktsionäri plaaniga osta üle aktsiate kontrollpakk? ei peakski ja ei tegelegi.
minu mõte, kuid samas on ehk tegu taolise case\'iga, et kui tules on n.ö. mõjuvõimsad rauad, siis on ka riigiisandatel ühte koma-teist öelda. keegi oskab kommenteerida?
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar