Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Manchester United

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Manchester United\'

Algselt postitas runno
    Vaatan, et hr. McN on saabuva kevade tulemuse üha suuremat kuraasi saavutamas..
    Ei saa kahjuks sellest lausest aru. Link BBC artikliga ja suurem kuraas? Kuidas nood omavahel seotud on? Niipalju kui mäletan, ei ole ManU kohta sellist uudist ammu olnud - nad ju aastaid kõvasti plussis majanduslikus mõttes olnud. Nii et sellepärast.
    Aga ega see klubi fännidele muidugi meele järgi pole, selge see.
    the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
    because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

24 milli asemel 14 milli kasumit. sitt lugu küll. pankrott..

Kommentaar

Algselt postitas mcnamara

Algselt postitas runno
        Vaatan, et hr. McN on saabuva kevade tulemuse üha suuremat kuraasi saavutamas..
        Ei saa kahjuks sellest lausest aru. Link BBC artikliga ja suurem kuraas? Kuidas nood omavahel seotud on? Niipalju kui mäletan, ei ole ManU kohta sellist uudist ammu olnud - nad ju aastaid kõvasti plussis majanduslikus mõttes olnud. Nii et sellepärast.
        Aga ega see klubi fännidele muidugi meele järgi pole, selge see.
        Lihtsalt tundus, et Sinu ülisuur tolerantsus on viimasel ajal väikest vähikäiku ilmutama hakanud. Ega ma ilmaasjata oma allkirja muutnud.
        Ka eelnevas postituses on teatavaid kahjurõõmu märke...

Ei, ei- mul pole sellest midagi...

Kommentaar

Minu tolerantsus kaob päriselt, kui ma sellist jama loen. Härrad on ikka täiesti mõõdutunde kaotanud, pidades oma klubi maailma nabaks ja kõike ülejäänut mõttetuks träniks. Wengeri suust võib sellist hala oodata, aga nüüd on ka ManU sama juttu rääkimas. Ainus asi, mis ML sel hooajal vaadatavaks teinud, on see, et \"superklubid\" pole üksteisega mängimisest pääsenud.
          Kõige naljakam on see, et tuntakse muret hispaanlaste puudumise pärast veerandfinaalidest. Oleks ManU või Arse ise kaheksa hulgas, võtaksid nad sellist asjade seisu nagu jumala õnnistust.
          Lõputu hala asemel oleksid nad võinud ju omal ajal selle separaat-euroliiga ära teha, nagu ähvardasid. Aga muidugi on UEFA egiidi ja sissetöötatud kaubamärgi all lihtsam. Aga nüüd peab natuke ka ülejäänud Euroopaga arvestama.

Kommentaar

kusjuures ma just tahtsin midagi sarnast siia postitada. olgu rahul et üldse nii kaugele jõudsid.. help big club get progress futher? fuck you lot..

Kommentaar

stay away from that acid, david gill!!
              kõigepealt \'sir alex is sackable\' ja nüüd siis see.

aga võib-olla olen mina millestki valesti aru saanud, kui arvasin, et võistluse teeb huvitavaks just võimalikult erinevate meeskondade rambivalgusesse pääsemine ja seda enam positiivse üllatuse pakkumine (nn. suure väljakukutamise näol). mine sa võta kinni.

We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Algselt postitas mcnamara
                Oleks ManU või Arse ise kaheksa hulgas, võtaksid nad sellist asjade seisu nagu jumala õnnistust.
                absoluutselt mitte. arsenal on jõudnud 8 parema hulka kunagi (ausalt!) ja sellest hoolimata on wenger juba aastaid sellist asjalikku juttu rääkinud. minumeelest on meistrite liiga tänasel kujul üleüldse liialt laialivalguv. no mis meistrite liigast saab juttu olla, kui seal näiteks inglismaa, hispaania ja jumal teab kelle veel kolmandad ja neljandad klubid omavahel võistlevad. aga noh, juhul kui koefitsente kasutada vastaste loosimise asemel - siis võib see tõepoolest olla lahenduseks ning tagada selle, et turniir hilisemates järkudes muutub järjest põnevamaks.

Kommentaar

Algselt postitas SleepWalkingminumeelest on meistrite liiga tänasel kujul üleüldse liialt laialivalguv. no mis meistrite liigast saab juttu olla, kui seal näiteks inglismaa, hispaania ja jumal teab kelle veel kolmandad ja neljandad klubid omavahel võistlevad.
                  Yes, sir: teeme jalgpalli põnevaks. Nii: kelle kampa võtame - ei, tegelikult on ainult kolm väärt kandidaati - Hispaania meister, Itaalia meister, Inglismaa meister. Mujal õiget vutti ei mängita. Nüüd paneme nad kolmekesi omavahel mängima: mängime sügisel, mängime talvel, mängime kevadel. Lõpuks teeme Suure Finaali. Kurat, üks jääb välja. See on ebaõiglane!!!!!
                  Aga kui Arsenal eelmisel hooajal liigat ei võitnud, siis võtame ikka \"suurte\" liigade teised ka kampa eks. Ja kui Arsenal juhtumisi kolmandaks jääb, peame kolmandad ka võtma. Aga ainult siis, eksju onju.

Kommentaar

imelik reaktsioon.
                    arsenal ei puutu ju kuidagi konteksti. olen korduvalt ennegi öelnud, et kui raha saaks kusagilt mujalt, siis arsenal ei peaks minu meelest üldsegi selles liigas osalema. aga kahjuks ei saa. mulle tänane ml formaat ei meeldi. õnneks on tekkinud inimesi, kes sarnase arvamuse julgevad välja öelda.

Kommentaar

Algselt postitas SleepWalking

mulle tänane ml formaat ei meeldi. õnneks on tekkinud inimesi, kes sarnase arvamuse julgevad välja öelda.

mulle ka ei meeldi. cup-formaat algusest lõpuni (nagu aegadel, mil mehed veel olid kivist ja sõid rauda) ilma mõttetu alagrupifaasita oleks hulga intrigeerivam. Seda enam on kahju, et ka uefa cup ära solgiti.
                      We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Algselt postitas SleepWalking
                        olen korduvalt ennegi öelnud, et kui raha saaks kusagilt mujalt, siis arsenal ei peaks minu meelest üldsegi selles liigas osalema.
                        Oh jah, seda julget avaldust olen tõesti ennegi kuulnud. Norwichi ja West Bromi loputamine tuleb teil tõesti paremini välja, kui Euroopas karikate võitmine.
                        Huvitav, milline see Arsenalile sobiv ML formaat olla võiks? Pole nagu ühegi seniproovituga suuremat saavutatud. Äkki tõesti kui saaks kõige kõrgema koefitsendi, siis saaks tugevamaid tiime hästi kaua vältida ja... Food for thought.
                        Ah õige - tegelikult see ju Arsenali ei huvitanudki. Vabandust.

Kommentaar

keegi on terve ämbritäie mcnamarale kuulunud moosi ära söönud

Kommentaar

What the feck was he doing in Tiger Tiger? Slapping scousers

We still love you fatty!

Kommentaar

tundub siis, et väravavahtide teema hakkab ka enam vähem paika saama. carroll minekit ja frey asemele. minu meelest suhteliselt mõistlik variant. rooney video oli muidugi ka päris vahva

Kommentaar

Algselt postitas Epic

What the feck was he doing in Tiger Tiger? Slapping scousers

We still love you fatty!
                                no jah, hooaeg on poole peal, aga juba saab Rooney väravatest teha 3 min muusikavideo :P
                                minge Kingissepa praami peale

Kommentaar

Working...
                                X