Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Manchester United

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Manchester United\'

Jah! See oli uus rekord. Hooaja lõpp oli meil ikka eriti sündmusterohke. Ruud lahkumine enne mängu, Rossi algkoosseisus, Richardsonilt elu mäng ja Scholes tagasi Head suve ja ilusat MM-i kõigile ning loodetavasti on järgmine aasta edukam.

Kommentaar

Kas see vastab tõele et ruud torrese vastu:?

Kommentaar

Edwin Completes Unblemished League Campaign

Edwin van der Sar reached a rare feat against Charlton on Sunday, by starting in all of United’s Premiership matches this season.

The Dutch goalkeeper is only the fourth player to do start all league matches for the Reds in the Premiership. Gary Pallister was the last player to do it in 1994/95.

Pallister was also part of the defensive trio, alongside Steve Bruce and Peter Schmeichel, that started every Premiership match as United clinched their first league title in 26 years in 1992/93.

http://www.manutd.com/news/fullstory.sps?iNewsid=328500&itype=466&ica tegoryid=120
        Oleks võinud ta juba varem soetada
        The Reward is Cheese.

Kommentaar

Howard Evertoni, nagu juba mõnda aega ka arvatud oli. Eks elu näitab, aga mina tema naasemisse VDS asendajana kuigivõrd ei usu, olemasolevatest kollkipritest paneks pigem panused Fosterile.
          We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Krt see teema on järjepidevalt oma 225 lk-ga umbes.
            Öelge jah, kui arvate, et peaks uue avama.

Kommentaar

Ei pea, sest ma pakkusin foorumi onudele välja, et see foorum tuleks ära convertida palju paremaks ja see maksaks aint mingi 800 kulli, mille saaks korjandusega kokku. Aga foorumi onusid see mingil põhjusel ei huvita, kuigi ma lubasin rahaseemne kasvõi kohe mulda panna.
              When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Torres on suurepärane ründaja, aga kahjuks tal ei ole atleticos võimalust olnud silma paista, kuid manus on ta suurepärane nistelrooy asendaja, vaata et isegi parem
                Koondise eest suht vähe mängind ja juba päris palju skoorind.
                {9}

Kommentaar

zone/msn foorumis on osades teemades ligi 2000 lehte ja ei jookse umbe. Kuidas siin, siis nii kehvad lood on
                  Joga Bonito!!!

Kommentaar

Algselt postitas daywalker

zone/msn foorumis on osades teemades ligi 2000 lehte ja ei jookse umbe. Kuidas siin, siis nii kehvad lood on
                    Misasi see zone/msn on? Ma lihtsalt silmaringi laiendamise mõttes küsin.

Mulle meeldivad raskused Soccerneti foorumis. Jalgpallisõbrale ei pea miski liiga kergelt kätte tulema.
                    the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                    because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Algselt postitas mcnamara

Misasi see zone/msn on? Ma lihtsalt silmaringi laiendamise mõttes küsin.

Mulle meeldivad raskused Soccerneti foorumis. Jalgpallisõbrale ei pea miski liiga kergelt kätte tulema.
                      see on üks päris populaarne(populaarseim/suurim?) foorum Eestis.
                      http://foorum.msn.ee/
                      Joga Bonito!!!

Kommentaar

see on üks päris populaarne(populaarseim/suurim?) foorum Eestis*.

Natuke kõigest viru keskuse suitsunurga tasemel. Figures.

Jääme teemasse.

Kommentaar

Kahju et RVN lahkub aga mis teha oleks vaja uut hingamist . Torres minu arust ideaalne asendaja talle. Kõik pöidlald pihku, et Rooney saaks terveks

Kommentaar

There was a training match and Quieroz was reffing, and gave Ronaldo a free kick against RvN

Ruud apparently gets up and goes \"no suprises there, giving your son a free kick\"

Ronaldo responds saying that it was a foul, and RvN says, \"go tell that to your dad\"

This is where things got serious, as Ronaldo is instantly riled - as he tells Ruud; \"my dad is dead\"

Ruud amazingly counters with; \"No he\'s not, Carlos [Quieroz] is your dad\"

All hell breaks loose as Ronaldo goes mad and goes for Ruud. The players separate them but a distraught Ronaldo leaves the training session in tears.

Kui see on tõsi, siis peaks Ruud väga kiiresti nahui tõmbama (mida ta nagunii teeb, aga noh...).

Kommentaar

Crybaby muidugi peab alles jääma.
                              Leidis ka mille peale solvuda.
                              Aga noh, lõunamaa meri, perekonna solvamine paneb perutama.

Kommentaar

kas muud ei ole tõesti teha, kui päikeselehe refereeringuid lugeda? ja mõne mehe jutust jääb juba mulje, et Ruud ongi kindlalt minemas. no hoia ikka hobuseid natuke (no pun intended)...
                                armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Working...
                                X