Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Manchester City

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• QRkood
    replied
    Algselt postitas rixxer Vaata postitust
    Enne kui flopiks ja pudilõuaks sildistame annaks väheke aega.
    Mina pole siin kedagi sildistanud. City pole see koht kus aega antakse tavaliselt.

Leave a comment:

• rainis007
    replied
    Algselt postitas Linnupoja Vaata postitust
    Hart>Caballero>bravo

Caballero tegi ikka päris mitu super tõrjet, bravo oli seal lihtsalt statistiku rollis.

bravo see hooaeg juba mitmendat korda teeb sellist pulli, mitu korda sellest värav tulnud on? 3? Maailma top kiiper lasti minema ja asemele võeti püdilõust, mulle meeldib!
    Ükskõik mitmes, aga "Maailma top kiiper" on endiselt bs. Minu meelest selleks, et öelda "maailma top kiiper" peaks härra ikka maailma 10 parima hulka kuuluma. Ja Hart sinna ei kuulu.

P.S Ei. Ennetades Sinu argumenti, siis "jalgpalli sünnimaa" esikinnas olemine ei tähenda automaatselt "maailma top kiiperite" hulka kuulumist.
    P.P.S Ei. Endiselt mitte. Isegi kui lingid mulle 30 briti väljaande uudist kus seda väidetakse. See ei loe.

Nõustun nendega, kes Pepi valiku uus vv tuua heaks kiitsid.

Leave a comment:

• gizmoduck
    replied
    Selle nimi on ebakindlus, kas sööt peab olema paremale või vasakule, milline on kaitsja võime söötu saada, söödukoridorid jne.
    Veel sest bravost. Muidugi ei ole Bravo mingi eriline jalaga mängiv kiiper (vrd stegen või saksa koondise esinumber) ja ta polnud tegelt ka Pepi esimene valik. Samas, Hartiga võrreldes ses sektsioonis ikkagi vähe teine tera. Teatud rabedus on ülaltoodu valguses mõistetav, sest sisuliselt on ta meeskonna juures olnud vist u kuu. Mõneti on ikkagi teatud vead üllatavad, sest millega Bravo kahe hooajaga cule'de austuse teenis oli stabiilsus- ta eksis vähe kõiges, mis tegi, kuid ta toodi Barcasse ka ikkagi enne pre-seasonit.
    Bravo pole olnud kunagi nt Buffoni/harti reaktsioonitõrjete tasemel, kuid piisavalt tasemel, et kuuluda kiiprite top 10sse, sama jalaga mängus, sama mängu lugemisel ja sama distributionil jne. Lõppeks eksivad muidugi kõik, nt Copal imes vist Tšiili eest esimestes mängudes päris korralikult, aga otsustavates mängudes oli vist MoM pika puuga ja tiitel kukkus kotti.
    põmst tulin siia, et just sama kirjutada.

Leave a comment:

• _AI_
    replied
    Algselt postitas QRkood Vaata postitust
    Kui Bravo ise sööduga eksib siis pole ju vahet kes need kaitsjad tema ees mängivad.
    Selle nimi on ebakindlus, kas sööt peab olema paremale või vasakule, milline on kaitsja võime söötu saada, söödukoridorid jne.
    Veel sest bravost. Muidugi ei ole Bravo mingi eriline jalaga mängiv kiiper (vrd stegen või saksa koondise esinumber) ja ta polnud tegelt ka Pepi esimene valik. Samas, Hartiga võrreldes ses sektsioonis ikkagi vähe teine tera. Teatud rabedus on ülaltoodu valguses mõistetav, sest sisuliselt on ta meeskonna juures olnud vist u kuu. Mõneti on ikkagi teatud vead üllatavad, sest millega Bravo kahe hooajaga cule'de austuse teenis oli stabiilsus- ta eksis vähe kõiges, mis tegi, kuid ta toodi Barcasse ka ikkagi enne pre-seasonit.
    Bravo pole olnud kunagi nt Buffoni/harti reaktsioonitõrjete tasemel, kuid piisavalt tasemel, et kuuluda kiiprite top 10sse, sama jalaga mängus, sama mängu lugemisel ja sama distributionil jne. Lõppeks eksivad muidugi kõik, nt Copal imes vist Tšiili eest esimestes mängudes päris korralikult, aga otsustavates mängudes oli vist MoM pika puuga ja tiitel kukkus kotti.

Leave a comment:

• mcnamara
    replied
    Algselt postitas QRkood Vaata postitust
    Kui Bravo ise sööduga eksib siis pole ju vahet kes need kaitsjad tema ees mängivad.
    Ikka on vahet, ta tunneb ennast psühholoogiliselt ahistatuna nõudest sööta pall Stonesile.

Leave a comment:

• QRkood
    replied
    Bravo on palli harjunud söötma Piquele või Mascheranole, siin tuleb palli sööta vähe teistele söödumeistritele.

Leave a comment:

• _AI_
    replied
    Algselt postitas ElNino9 Vaata postitust
    Korralik flop võib öelda isegi Bravo kohta seni.
    Seda vist võinuks ka de Gea kohta esimese kahe kuu kohta öelda. Teatud kohanemisraskused on mõistetavad, samas pane sa see hart Pepi süsteemis väravasse ja kaardimajake kukub teistmoodi kokku. Bravo on palli harjunud söötma Piquele või Mascheranole, siin tuleb palli sööta vähe teistele söödumeistritele. olen selles koolkonnas, kus väravavahti tuleb vaadata ikkagi kahe või isegi kolme eelneva hooaja põhjal mitte kahe kolme mängu alusel.

Leave a comment:

• Reintz
    replied
    Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitust
    Ma nüüd küll ei arva, et Hart kehv väravavaht oleks, aga top 3 on küll wishful thinking.
    Loen ja loen, aga ei lugenud ikka välja, et kus sa selle "top 3" staatuse üldse võtsid Harti pihta?

Leave a comment:

• futbolidipaul
    replied
    bravo see hooaeg juba mitmendat korda teeb sellist pulli, mitu korda sellest värav tulnud on? 3? Maailma top kiiper lasti minema ja asemele võeti püdilõust, mulle meeldib!
    Ma nüüd küll ei arva, et Hart kehv väravavaht oleks, aga top 3 on küll wishful thinking.

Leave a comment:

• ElNino9
    replied
    Korralik flop võib öelda isegi Bravo kohta seni.

Leave a comment:

• _AI_
    replied
    Hart>Caballero>bravo

Caballero tegi ikka päris mitu super tõrjet, bravo oli seal lihtsalt statistiku rollis.

Bravo tegi eile esimese poolaja lõpus jalaga supertõrje, milleta oleks 2-0 vaheajale mindud.
    Bravot nimetada pudilõustaks, kuna ta on teinud paar viga näitab su postituse kvaliteeti. Carry on.

Leave a comment:

• Linnupoja
    replied
    Algselt postitas gizmoduck Vaata postitust
    Edasine oli juba paratamatus ning ainus kurb asi asja jooksul on see, et Willy ka järgmises mängus postide vahel. Vähemalt penaltid hoiab eemal.
    Hart>Caballero>bravo

Leave a comment:

• marv3llous
    replied
    When you're bald, you're bald. Pole midagi teha.

Leave a comment:

• Saver
    replied
    Miks Kunn nii hilja sisse toodi?

Leave a comment:

• gizmoduck
    replied
    Kui Dinho libisemise esimese värava puhul võib liigita sinna shit happens kategooriasse, siis Bravo puhul oli tunne, et hetkeks jooksis kokku kummas meeskonnas mängib ja siis tuli see oh wait... moment. Edasine oli juba paratamatus ning ainus kurb asi asja jooksul on see, et Willy ka järgmises mängus postide vahel. Vähemalt penaltid hoiab eemal.

Aga võiks pigem keskenduda positiivsele ning kummagi poolaja alguses (ning ka esimese lõpus) oli City kenasti mängus olemas ja parem kui eelmised CL kohtumised. Jääb lootus et kunagi need individuaalsed lollused ka eemaldatud saab.

Leave a comment:

Working...
X