Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Manchester City

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• szandor
    replied
    Miks Agüero ei alustanud? Oli jutt, et ta enne Cityst ära ei lähe, kui Meistrite Liiga võit koju tuuakse.

Nüüd ma muidugi sõnun ära, kui Sergio peaks platsile tulema ja oma ära tegema. Mõnusat mängu, City fännid (olgugi et ainuke siinne on vast Tartanjan96)

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
    daidaidai, tõmba joogiga nüüd vähe pidurit, finaalini on veel 7 tundi aega. Muidu oled täitsa tudus, kui Sterling-Gündogan-Mahrez trio kolmandat ehitavad.
    Sessuhtes, et Nasfalil imo suht GTO strat ju?

1. kui chelsea võidab, siis saab max õhku täis olla kuni järgmise aastani selle "koguaeg rääkinud, et need vennad hakkavad veel imema nagu 90ndate jenna"

2. kui city ei võida, siis ple hullu, sest fänne neil nagunii ei ole, kes mingit soola haavale raputama tuleks. Sinule vastuseks piisab nt kui öelda, et "vähemalt ei fänna juvet" ja burn, eksole.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
    Tõmba normiks nüüd wannabe ma pole kunagi kuhugi kadunud. Saanud varem ka puid alla ja tüüpiline football trash talk. Sa mingi max õhku täis kährik, kes üritab enda arust jubedalt nüüd paika panna ja seda täiesti lambises kohas.
    daidaidai, tõmba joogiga nüüd vähe pidurit, finaalini on veel 7 tundi aega. Muidu oled täitsa tudus, kui Sterling-Gündogan-Mahrez trio kolmandat ehitavad.

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
    Nasfal on lihtsalt chelski logoga lindur. Lõpuks kui pask lahti, siis mõlemad on kadunud nagu tuppa sittunud kassid.
    Tõmba normiks nüüd wannabe ma pole kunagi kuhugi kadunud. Saanud varem ka puid alla ja tüüpiline football trash talk. Sa mingi max õhku täis kährik, kes üritab enda arust jubedalt nüüd paika panna ja seda täiesti lambises kohas.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitas JuriM Vaata postitust
    Palun ära - mul on sinust siiralt kahju juba, kui asi lõppeb sinu meeskonna jaoks negatiivse tulemusega.
    Nasfal on lihtsalt chelski logoga lindur. Lõpuks kui pask lahti, siis mõlemad on kadunud nagu tuppa sittunud kassid.

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
    Ei võida
    Palun ära - mul on sinust siiralt kahju juba, kui asi lõppeb sinu meeskonna jaoks negatiivse tulemusega.

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Algselt postitas Vask Vaata postitust
    Mis te arvate, kas te võidate täna?
    Ei võida

Leave a comment:

• Vask
    replied
    Mis te arvate, kas te võidate täna?

Leave a comment:

• Epic
    replied
    Algselt postitas Epic Vaata postitust
    Kas Dias tähendab portugali keeles "müür"?

Vahi, milleni siis lõpuks jõudis.

Leave a comment:

• JuriM
    replied

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas Stok
    Ei, see oli Gary Neville. Ning Paul Robbo oli väravas.
    Milles Neville toona süüdi oli, kui Robbo mättaid peksis?

Leave a comment:

• Eilaveel
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Scott Carson mängis viimati premmis 2011 mais, viimane nullimäng tuli temalt 2018 detsember ja üldse viimane võistlusmäng 2019 märtsis. Seega, kihlveohundid, both to score ja äkki isegi väiksema summaga Toonile võiks olla täna riski väärt.
    Carson on mul siiani CM03/04 Leedsi põhi VV hooajal 2020/2021. Et siis selline karjäär...

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Jah, both to score oli 1,71. Newcastle'i võit 9. Et esimene on vähemalt olemas. Teisega veel higistavad.

Leave a comment:

• LaRaBla
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Scott Carson mängis viimati premmis 2011 mais, viimane nullimäng tuli temalt 2018 detsember ja üldse viimane võistlusmäng 2019 märtsis. Seega, kihlveohundid, both to score ja äkki isegi väiksema summaga Toonile võiks olla täna riski väärt.
    Kas Carson on see tüüp, kelle pärast Inglismaa 2008 EM-ile ei pääsenud?

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied

Leave a comment:

Working...
X