Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Manchester City

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• JuriM
    replied
    Jesus ja Walker positiivsed, jäävad Njuuka mängust eemale.

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Algselt postitas diver Vaata postitust
    Eelmine hooaeg maksis kaitse nõrkus kätte, nüüd tundub nagu poleks ülilühikesel preseason-il rünnakuga tegelemiseks üldse aega jäänud. Raske öelda, kas Pep teeb mingit kummalist eksperimenti või on lihtsalt liiga kauaks ühte kohta pidama jäänud ning ennast seal ammendanud. Kahtlustan natuke rohkem teist varianti, kuid eks aeg näitab.
    Pole ründajat olnud eriti ja, kord Sergio katki siis Jesus jne. Torres ja Sterling pole ikka tipuründajad ja ilma in raske.

Leave a comment:

• diver
    replied
    Eelmine hooaeg maksis kaitse nõrkus kätte, nüüd tundub nagu poleks ülilühikesel preseason-il rünnakuga tegelemiseks üldse aega jäänud. Raske öelda, kas Pep teeb mingit kummalist eksperimenti või on lihtsalt liiga kauaks ühte kohta pidama jäänud ning ennast seal ammendanud. Kahtlustan natuke rohkem teist varianti, kuid eks aeg näitab.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Mängiti ikkagi endast tabelis kõrgemal asetseva tiimiga ja võõrsil ka 😂

Leave a comment:

• LaRaBla
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Mulle see täna täitsa istus, et De Bruyne väga ei teeninud. Aga ikkagi neetult nüri on Man City. Bernardo Silva tipuründes - ahah.
    Ma panin Bernardo algkoosseisu, sest tundus hea võimalus pingilt punkte teenida, aga ta sai seekord mängu ja teenis isegi 15 punkti

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas LaRaBla Vaata postitust
    Lisaks on sul kogu liiga üks parimaid jalaga mängivaid keskkaitsjaid ja tema roll mängujoonises seisneb palli endast 2m kaugusele söötmises.

Võimalik, et mind häirib see peamiselt Fantraxi punktide pärast...
    Mulle see täna täitsa istus, et De Bruyne väga ei teeninud. Aga ikkagi neetult nüri on Man City. Bernardo Silva tipuründes - ahah.

Leave a comment:

• LaRaBla
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Sul on De Bruyne, Sterling ja kamp, aga mängid ikka nagu Newcastle. Mage.
    Lisaks on sul kogu liiga üks parimaid jalaga mängivaid keskkaitsjaid ja tema roll mängujoonises seisneb palli endast 2m kaugusele söötmises.

Võimalik, et mind häirib see peamiselt Fantraxi punktide pärast...

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Sul on De Bruyne, Sterling ja kamp, aga mängid ikka nagu Newcastle. Mage.

Leave a comment:

• rainis007
    replied
    Uuh, brutaalne

1) Teema on vajunud II lehele...
    ...ja....
    2) ManCity on nõnda nigel sats, et isegi West Brom laseb pärast sellise vastasega viigi otsa komistamist oma peatreeneri lahti

Karm värk.
    Pep in. Pep In forever!

Leave a comment:

• ElNino9
    replied
    Pep hädaldab, et 5 vahetust võiks olla. Täna ei teinud MITTE ÜHTEGI vahetust. Sellisel ajastul sellise graafikuga on see ikka täitsa absurdne. Üritab mingit sõnumit sellega saata?

Leave a comment:

• Wingback
    replied
    Linnupoja situb ikka kõik teemad täis.

Leave a comment:

• Linnupoja
    replied
    Algselt postitas Veel1v2rav Vaata postitust
    Tont.
    Musi.

Leave a comment:

• Veel1v2rav
    replied
    Algselt postitas Linnupoja Vaata postitust
    Mul megapoogen mida keegi must arvab, ehk ei võta kunagi südamesse. Kalli kalli.
    Tont.

Leave a comment:

• Linnupoja
    replied
    Mul megapoogen mida keegi must arvab, ehk ei võta kunagi südamesse. Kalli kalli.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    No su naljapostituse põhisõnum oli: Guardiola on halb, kuna kulutab palju, aga tulemust pole.

Minu pooleldi naljaga vastus sulle oli: tegelt su klubi kulutab ka robustselt.

Muud sisu nagu polnud. Loodan, et sa liiga südamesse nüüd ei võtnud.

Leave a comment:

Working...
X