Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Manchester City

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• JuriM
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Noh, siin olen ma valmis kihlveo küll tegema, et manku on mingi viis vooru enne hooaja lõppu tiitlilootuse minetanud. Oleks vähemalt lihtne City mänge vaadata.
    Aga Leicester?

Leave a comment:

• Linnupoja
    replied
    Noh, siin olen ma valmis kihlveo küll tegema, et manku on mingi viis vooru enne hooaja lõppu tiitlilootuse minetanud. Oleks vähemalt lihtne City mänge vaadata.
    mis see punktivahe olla võib 5 vooru enne lõppu?

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Ma nüüd isegi ei taha mitte jinx'ida ja kellestki inimprügikasti teha, kuid ManU tiitlivõimalused on päris head (haistavad verd teema). Mõistagi on vaja, et Brüno terve pusiks.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas Linnupoja Vaata postitust
    Peale pooli on liigas veel meeskondi

Leave a comment:

• Linnupoja
    replied
    Algselt postitas rainis007 Vaata postitust
    oeh, City nüüd võitnud viimased 7 mängu EPLis väravatevahega 18:1 ...

Niipalju siis põnevast tiitliheitlusest... kahju, et nii üdini ebasümpaatse satsi kätte langeb.
    Peale pooli on liigas veel meeskondi

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
    Samal ajal teised EPL võistkonnad...

Kõik on suhteline. Meil ka on inimesed vaesed, kui neil on kolme magamistoaga maja ja kaks autot, aga maja asub Rakveres.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Raha maksab. Kui ka reegleid väänatakse, siis saavad taskuraha jagu trahvi. Vähemalt on olemas meeskond, kelle vastu on hea ja lihtne olla.
    Samal ajal teised EPL võistkonnad...

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas rainis007 Vaata postitust

Niipalju siis põnevast tiitliheitlusest... kahju, et nii üdini ebasümpaatse satsi kätte langeb.
    Raha maksab. Kui ka reegleid väänatakse, siis saavad taskuraha jagu trahvi. Vähemalt on olemas meeskond, kelle vastu on hea ja lihtne olla.

Leave a comment:

• rainis007
    replied

Leave a comment:

• ElNino9
    replied
    Kevin De Bruyne will miss four to six weeks after suffering an injury in Manchester City's last game, according to Pep Guardiola

Näis, kuidas tiitlirallile mõjub

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Stones x2 ja Sterling lööb karistuslööke nüüd, me oleme kõike näinud

Leave a comment:

• $$$
    replied
    Algselt postitas Linnupoja Vaata postitust
    Cityl täiega kehv vorm! Viimased 6 võidetud väravatevahe 15:2 vms.
    nüüd on käima saadud jah. Aga muidu 15 mänguga 5 viiki ja 2 kaotust on suht kehv nende standardeid arvestades.

Leave a comment:

• Linnupoja
    replied
    Algselt postitas $$$ Vaata postitust
    Ta on praktiliselt terve hooaja vigastusega väljas olnud, mis on ilmselt ka City kehva vormi üks põhjuseid. Eelmine hooaeg lõi liigas respectable 16 väravat.
    Cityl täiega kehv vorm! Viimased 6 võidetud väravatevahe 15:2 vms.

Leave a comment:

• $$$
    replied
    Algselt postitas Wingback Vaata postitust
    Aguero test küll negatiivne, aga järgmised kaks mängu jäävad vahele ikkagi - isolatsioon kokkupuute tõttu.
    Teagi kui palju tema puudumised City käekäiku mõjutanud on ka? Ei ole juba mõnda aega enam päris see väravamasin. Vast saab veel kunagi end täisvormi ja hoo sisse.
    Ta on praktiliselt terve hooaja vigastusega väljas olnud, mis on ilmselt ka City kehva vormi üks põhjuseid. Eelmine hooaeg lõi liigas respectable 16 väravat.

Leave a comment:

• Wingback
    replied
    Aguero test küll negatiivne, aga järgmised kaks mängu jäävad vahele ikkagi - isolatsioon kokkupuute tõttu.
    Teagi kui palju tema puudumised City käekäiku mõjutanud on ka? Ei ole juba mõnda aega enam päris see väravamasin. Vast saab veel kunagi end täisvormi ja hoo sisse.

Leave a comment:

Working...
X