Väga ilus mäng jah! tasemevahe oli ilmselge.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Ei olnud kahtlustki et me kuidagi sellest 0-1 seisust välja ei tule ja voilaa. Bradley meeldis ja Nunez ka, ma olen ka selle leeri mees, kes puuduvatest väravatest hoolimata, hindab tema kasutegurit platsil suurelt. Eilegi jooksis tüüp pea kastini tagasi, et pall oma tiimile tagasi võita. Ees hullamine võtab ka tähelepanu kaitsjatelt nii palju, et kõik teised saavad vabu koridore ja (löögi)positsioone nii palju paremini kätte. Gakpo löögitäpsus sel hooajal on ainult lust meile. Mõneks ajaks ütlekski et Diaz võib veidi puhata, praegu on Cody temast teravam.
Spursi on kurb vaadata, seal on ikkagi hopelessness praegu kõrge. Viimane powerful aeg oligi neil vist eelmise hooaja esimesed 3 kuud, pärast seda suht rollercoaster olnud.
Newcastle finaalis, see on juba palju suurem pähkel ja seal ma ei näe kuidagi kergelt neid väravaid tulemas. Pigem tuleb väga tight match ja enda puuri Isak'u tulisest vormist väravapuhtana hoidmine saab olema vb ületamatugi challenge.
- Likes 1
Kommentaar
-
Slot & Co on finaali jõudmisega tordi ära teeninud! Kui nüüd sinna peale veel kirsi ka saaks panna siis oleks super. Mäng oli eile natukene rabe kuni esimese (tühistatud) väravani. Peale seda oli lausa lust vaadata.
Peaproov Newcastli vastu on 26.02, kui kohtumine nendega liigas.
Finaal on 16.03, mis tähendab, et 15.03 planeeritud mäng Aston Villaga planeeritakse ümber.
Kommentaar
-
Pühapäeval pikk reis Plymouthi ja arvata võib, et põhisatsiga platsile ei minda. Viis liigamängu järgneb veebruaris kolme-neljapäevaste vahedega. Endo, Quansah, Tsimikas, Elliott. Kes väravas mängib, on päris huvitav. Pärast seda kui McConnell Hollandis õnnestus, võib arvata, et saab minuteid. Eriti kuna Morton on vigastatud ja vähemalt kuu aega õlaga väljas.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Mnjah. Kõigepealt: vaene Joe. Pani mängule algusest peale nukra pitseri. Noor poiss, kes tema asemele tuli, sai päris hästi hakkama ja ei väärinud Nunezile ohverdamist. Noored noorteks, aga Diaz ja Jota peaksid peeglisse vaatama. Tuleb olla enamaks võimeline. Elliott tegi eriti rumala liigutuse ja on üleüldiselt eelmise hooaja mängija hale vari. Chiesa vähemalt üritas midagi.
Slot ei hoolinud sellest mängust ja kõige kõnekam oli seejuures, et Jones jäetigi pingile.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitustLäksite veidi alahindama?
Chiesa peale mõeldes tekkisid päris murelikud mõtted, ta on meil 4a lepinguga, aga sorry, see mees ei saa põhitiimi niimoodi kunagi. Päris palju vingerdamist oli täna ja end product täiesti puudu. Mängis muidugi valel äärel ka aga ...
Fair enough, anname siis mõne karika teistele ka.
Kommentaar
-
Kahju on kaotada. Pakun, et meitele tehti väljakul selgeks tõsiasi - kui ei taha, siis ei saa.
Tõenäoliselt pole sel põhjusel premmis ka Elliot väga peale saanud ja Quansah on pigem lükatud pingiserva - nende peas elab pettekujutelm (fa-fa).
Õnneks peaks sellest kaotusest järgmisteks mängudeks mentaalset abi olema.
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitust, aga Diaz ja Jota peaksid peeglisse vaatama.
Sest mõttes karma is biatch, et kui ikka vastastele nii vähe austust näidata siis tulebki karistus vastu võtta. Aga saabki liiga(dele) keskenduda
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar