Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Anfieldil on omajagu punast suitsu. Koosseis ei üllata, tõenäoliselt kõige tavalisem 11 sel hooajal: ka Gakpo on alustamas.
Daamid mängisid Spursiga soojenduseks 2:2 - see tulemus kõlbaks ka õhtul.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
63 aastat vähemalt top kaheksas
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas $$$ Vaata postitustYNWA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!The One and Only
- Likes 1
Kommentaar
-
Ohh poisid, kui hea tunne see on! Hooaeg on tundunud, kui üles alla sõit ameerika mägedel. Aga kui fakte vaadata siis ülimalt stabiilne hooaeg.
Anfieldil pandi enne mängu juba selline möll püsti, et hoia ja keela. See mis mängu ajal ja peale mängu toimus ohh jahh......
Järgmine hooaeg uuesti!
Kommentaar
-
Pikki oopuseid ma siia enam ei postita, aga väike kokkuvõte siiski.
Kui Slot läinud suvel tuli, olid ootused madalal. On kirjutatud, et ta võttis esimesest treeningpäevast peale oma meeskonnaga asjad väga põhjalikult käsile. Üks-ühele kohtumised mängijatega, igapäevased taktikakoosolekud lisaks trennile. Mängijate ülimat professionaalsust näitab see, et kuigi täistiimil oli vaid kaks nädalat aega uute treenerite all valmistuda, hakkasid asjad esimest mängupäevast peale toimima.
Mis siis muutus? Kaitsemäng oli hoopis teisel tasemel kui kahel eelmisel hooajal. Kaugeltki mitte täiuslik - seda näitavad mängu alguses sisselastud väravad ja üldiselt nigelad esimesed mänguminutid. Pea igas mängus võeti ennast aga kokku ning hakati mängu edenedes hoopis paremini tegutsema. Ilmselt oli ka Robbole ja TAA-le ning nende asendajatele antud kindel käsk silmitu äärelt ründamine jätta ja teha oma põhitööd hoolikamalt. Keskel meenub ka Virgili ja Konate eksimusi, aga neid juhtus varasemast vähem. Väravas oli Alisson tuntud tasemel, aga Kelleher asendas sügisel-talvel eeskujulikult ning kokku tervelt kümnes mängus. Ilma iirlase panuseta jäänuks mitu võitu saavutamata. Ning muidugi unustamatud pool tundi: Vitezslav Jaroš!
Keskväli hakkas hoopis teisel tasemel tööle. Gravenberch esiteks oli hoopis teine mängija kui Kloppi käe all, aga näiteks ka Mac Allister tegutses sel hooajal erakordselt hästi. Kuigi ta jäi Salahi varju nagu kõik 'pooli mängijad, oli argentiinlane minu jaoks selle hooaja kõige stabiilsem punktikoguja. Szobo töövõime on muljetavaldav ja Curtis Jones - kui oli tippvormis - aitas suurepäraselt kaasa. Suurim vahe eelmise hooajaga oligi minu meelest keskväljal - Kloppi toodud mehed tõusid meistriteks.
Ründes ei toiminud kaugeltki kõik, aga Salahil oli erakordne aasta. Lisaks tõusis esile Gakpo - tervena erakordselt hea relv. Diaz tegi väsimatut tööd ja Jota aitas siis kui tervis lubas.
Kindlasti tuleks tänada ka neid, kes niipalju minuteid ei saanud, aga kui vaja, astusid esile. Kelleher! Joe Gomez kahtlemata Konate vigastuse aegu, Tsimikas siis kui Robbol asendust vaja. Quansah, kes hoolimata oma pettumusest põhikoosseisu mitte mahtumise pärast aitas väga ilusasti kaasa. Nooruke Conor Bradley muidugi ka, astus vajadusel TAA varjust vägevalt välja. Endo sai tõesti vähe minuteid, aga eduseisu kaitsmisel on temast palju abi. Darwin Nunez - kui ka ei löönud, vähemalt ähvardas ja hirmutas.
34 mänguga on kujunenud välja alati väljakul viibiv trio: Van Dijk, Gravenberch, Salah. Alati kohal kui terved: Alisson, Konate, TAA, Mac Allister, Szoboszlai, Diaz. Kui mitte väljakul, siis kindlasti pingilt: Robbo, Jones, Gakpo. Nendele 12-le mehele toetuti läbi hooaja kõige enam. Lisaks väärt vahetusmehed Kelleher, Tsimikas, Quansah, Gomez, Bradley, Endo, Elliott, Jota, Nunez ja Chiesa.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
Kommentaar
-
Gravenberch on sel hooajal olnud üks üdini positiivne tüüp. Eks vaatab, kuidas uus hooaeg kulgeb, kuid temast võib saada meite tugitala.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Klopp plaanib olla bussiparaadi päeval Liverpoolis kohal ja ilmselt juba päev varem Anfieldil samuti. Oleks ütlemata hea meel kui kohal viibiksid ka Hendo, Mane, Fabinho, Firmino ja teised 2019-20 kangelased, aga see on vast liiga palju tahta.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
Kommentaar
-
Huvitav mainida ka 2020 tiitlivõitjad, kes endiselt meeskonnas: Alisson, van Dijk, Salah, Gomez, Robbo, TAA ja Jones. Klopp hoolitses veel viimastes voorudes selle eest, et Jones ja Neco Williams saaksid 5 liigamängu, et medal kaela saada. Elliott mängis liigas vaid kaks korda, Kelleher mitte kordagi.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar