Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Liverpool FC

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust
    Kontekst?

Taylori uus album ja seal ühes laulus oli fraas "They want a contract with Real Madrid" ja see oli lihtsalt ikooniline.

Kommentaar

Oot miks üks meesterahvas peaks Swifti laulusõnu teadma?

Kommentaar

Algselt postitas ElNino9 Vaata postitust
        Oot miks üks meesterahvas peaks Swifti laulusõnu teadma?
        See Real Madridi osa oli hommikul ärgates kogu mu Twitteri feed Aga mind ümbritseb tohutu hulk girlboss Swiftysid ka, seega ma kuulen alati kõigest olulisest.

Kommentaar

Wirtz on pingile pandud - täna loodetakse keskväljal eelmise hooaja triole Gravenberch-Mac Allister-Szoboszlai. Bradley ühtlasi paremkaitses.
          the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
          because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Mis seals ikka - järgminekord paremini. Tobe kaotus tegelikult.
            see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Masendav. Eriti esimene poolaeg muidugi - polnud vist ühte lööki väravale ja keskväli ainult kaotab palle. Mac Allister on hale vari eelmise hooaja mehest ja Salah ei leia väravat üles. Teine poolaeg oli terakese parem: Robbo ja Jones vähemalt lähevad palliga üles ja üritavad midagi tekitada.
              Aga ma ei tea - meeskondlikku kiiret söödumängu väga vähe, rohkem isetsemine ja pallist ilma jäämine. Halb moment.

Kommentaar

Kolm kaotust järjest ja kas see on üllatav? Väga mitte, sest mängupildilt ollakse mid-table tiim. Slot jääb varsti päris suure surve alla nii. Jah, kulutamine ei too alati edu, kuid äkki oleks pidanud keskväljale hoopis kedagi tooma? Sest see keskväli näeb ikka väga kehv välja praegu...

Kommentaar

Ebakõla on/oli ja muidu praaki on/oli, kuid pigem me ei löö/nud lihtsalt ära. Ehk siis kõrvade vahel viliseb (vabalt võib olla, et Jotaga juhtunu on selle allikas).

See Sloti taktika, et võtame kaitsva suuntilusega mängijad ära, paneme keskvälja mehed kaitsesse ja paneme ründava mentaliteetiga vennad rügama omabki endas seda, et lõpus kotitakse ära. Ühest küljest on tore vaadata, et antakse konkreetne siganaal rünnata. Küll aga on siiski teatav vahe ründaval ja kaitsval mängijal - nad käituvad kolmandikel erinevalt (kaitsetöö ja söötmine erinevad igal kolmandikul).
                  Sa võid sellist väravavaht, keskkaitsja ja ülejäänud n.ö ründajad stiili viljeleda, kuid siis sa ei tohi vastasele palli anda. Meie kaotasime palli maru kergelt ja teine kott oli pigem ootuspärane.
                  see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Algselt postitas onoz9 Vaata postitust
                    Kolm kaotust järjest ja kas see on üllatav? Väga mitte, sest mängupildilt ollakse mid-table tiim. Slot jääb varsti päris suure surve alla nii. Jah, kulutamine ei too alati edu, kuid äkki oleks pidanud keskväljale hoopis kedagi tooma? Sest see keskväli näeb ikka väga kehv välja praegu...
                    Kumb saab ennem kinga, kas Slot või Amorim?

Kommentaar

Algselt postitas Rudy Vaata postitust

Kumb saab ennem kinga, kas Slot või Amorim?
                      Kui nüüd tabelit vaadata, siis võidame Anfieldil ja vahe on kaks punkti

Kommentaar

Kui Chelsea C-tiiim käis ka üle jõu, siis järgmine mäng tõotab tulla õite huvitav, Go Amorim!.
                        "The most beautiful thing we can experience is the mysterious. It is the source of all true art and all science. He to whom this emotion is a stranger, who can no longer pause to wonder and stand rapt in awe, is as good as dead: his eyes are closed."

Kommentaar

Algselt postitas -21- Vaata postitust
                          Kui Chelsea C-tiiim käis ka üle jõu, siis järgmine mäng tõotab tulla õite huvitav, Go Amorim!.
                          Oh kus hüppate nüüd, lausa taevasse. Ootame rahulikult kevadet.

Kommentaar

Working...
                          X