Mitmes mäng see järjest on, kui Old Traffordil kodufännid üle lauldakse? Täiesti masendav.
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Manchester United FC
Collapse
X
-
Ei olegi enam midagi öelda...
Kohutav.
Kui ehitama ikka panna Gibson ja Park, siis võib kindel olla, et isegi vundamenti ei saa tehtud
Algselt postitanud kasutaja Plechazunga pooltJones doesn't get injuries. Injuries get Jones.
Hmm, that didn't really work.Kommentaar
-
Jalgpall on juba kord selline mäng, et alati parem meeskond ei võida. Nagu ka eile juhtus.
Kaks tähelepanekut veel- see Mänjuu Park on isegi veel sitem kui Arsenali oma ja kui see on Mänju järelkasv, siis lubage naerda
Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.Kommentaar
-
Ma ei taha kogu seda paska kommenteerida, ainult nii palju ütlen:
Crystali esimene värav oli tõeline iludus
Chris Smalling oli ainuke Unitedis, kes tegi hea mängu.
Gibson liigutas ainult siis kui pall tema jalal oli. Ei pallile vastu, ei avanemiseks, ei tagasi töötamiseks.Kommentaar
-
We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.Kommentaar
-
And so it begins...
J.Evans, Smalling ja Gibson saavad kaotusest hoolimata kiita ja kaksikud on raudselt kindlustuspettuse peal üldse väljas oma laatsaretis istumisega.Algselt postitanud kasutaja Stok pooltArsenali puhul loetakse hooaeg ebaõnnestunuks kuskil septembri keskpaiku.Kommentaar
-
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar