Kus see Quagliarella muidu mängib?

Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse

No announcement yet.

Manchester United FC

Collapse

X
- 

Krt, mina inglisemeelse inimesena pooldaks ründes inglast. Mehi on saadaval küll, aga Manu huvi nende vastu on väike. Lemmikvariandid oleks Darren Bent ja Leroy Lita. Bent on läinud/müüdud sisuliselt ja tema hind oli ka liiga kõrge, Lita kohta ei oska öelda, aga vb on 2 noort nahaalset ründajat Manu jaoks liig.
Pole just eriti tavaline, et suurklubi otsib uut ründajat, kes sisuliselt on liitudes juba algkoosseisus, arvestades hetkeolukorda. See peaks olema ekstramotivatsioon tulemaks OT-le.MU FCUK
Kommentaar
 - 

nojah, eestis on ka ju kõvad jalgpalli ilueedid, kes panevad püksisäärt soki sisse ja teevad endale 1m pikkuseid soenguid, edu teile kõvad poisid!Algselt postitas M_Kaasik Vaata postitust
 Valus ilueedi, aga peamine ikka, et ta hästi mängib
ahjaa, kindlasti peab olema lacoste toss ka, siis see kena väike krokodill ilusti näha, kui püksisäär soki sees.

Kommentaar
 - 

Kui see pole andekas kontrairoonia - mida ta ilmselt ei ole - siis peaks siit küll aasakas ära tulema..Algselt postitas kuuraa Vaata postitusteesti keelde võiks ka tõlgituna see raamat olla, ostaks ja loeks ära.We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
 - 

Rooney(Smeagol): My preciousAlgselt postitas vincent Vaata postitustSissejuhatav pilt Rooney järgmisele autobiograafilisele raamatule "My life as a midget".

Ega keegi ei oska öelda millal nani, andersoni ja hargreavesi esitlemine on?AILTON
Kommentaar
 - 

Eks ta Juuli alguses peaks olema.Algselt postitas Mikk4 Vaata postitustEga keegi ei oska öelda millal nani, andersoni ja hargreavesi esitlemine on?
Kommentaar
 - 

ma ise ei teagi ManU taktikat aga ise paneks nii
Van Der Sar
Evra Ferdinand Vidic G.Neville
Scholes
Nani(vb Giggs) C.Ronaldo
Anderson
Rooney Saha
Pink:
Kuszczak
O'Shea