Algselt postitas fitti
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester United FC
Collapse
X
-
ehk 4-5-1 järgmine aasta?, ehk täpsemalt 4-2-3-1
VDS
Neville-Vidic-Ferdinand-Evra
--Carrick-----Hargreaves--
Nani--Anderson-Ronaldo
Rooney
Kuigi Rooney pole tipuründajana väga hea, aga eks Nani Anderson ja Ronaldo toetavad ka teda. Nani ja Andersoni Asemel sobivad ka Giggs ja Scholes kui kogemusi on vaja.Glooory glooory ManUnited!!!
Kommentaar
-
Kulla noormiis tule pilvedelt alla. Nood Nani ja Anderson saavad tuleval hooajal Fergi kasvatust alles tundma ning enamik mänge hooaja alguses tulevad varust kui just keegi vigane pole.Algselt postitas M_Kaasik Vaata postitustehk 4-5-1 järgmine aasta?, ehk täpsemalt 4-2-3-1
VDS
Nani--Anderson-Ronaldo
Rooney
Kuigi Rooney pole tipuründajana väga hea, aga eks Nani Anderson ja Ronaldo toetavad ka teda. Nani ja Andersoni Asemel sobivad ka Giggs ja Scholes kui kogemusi on vaja.
Kommentaar
-
Kogemusi on vaja... Giggsi kohta on kuuldus, et ta kavatseb oma karjääri Itaaliasse lõpetama minna. Kunagi aastate eest flirtis suht avalikult Interiga. Aga arvan siiski, et vähemalt järgmise aasta veedab Manchesteris...Algselt postitas M_Kaasik Vaata postitustehk 4-5-1 järgmine aasta?, ehk täpsemalt 4-2-3-1
VDS
Nani--Anderson-Ronaldo
Rooney
Kuigi Rooney pole tipuründajana väga hea, aga eks Nani Anderson ja Ronaldo toetavad ka teda. Nani ja Andersoni Asemel sobivad ka Giggs ja Scholes kui kogemusi on vaja.
Kommentaar
-
pigem huntelaar, heerenveeni staaril ma kardan, et võib inglise liigas raskeks minna.Algselt postitas MaRtin_12 Vaata postitustHeerevereni staar võiks teile tulla
Nii nummi oleks.
Või Huntelaar, siis olete haige starteam :O/
Kommentaar
-
Kui sa ei lugenud lõpuni siis seal oli öeldud, et Giggs ja Scholes sobivad nenede asemele ka ja selle ma kahjuks jätsin mainimata, et hooaja esimesel poolel ilmselt ongi nii. Aga mu käitumine on ka vabandatav sellega, et mina ManU fännina kõnnin praegu pilvedes tänu neile ostudeleAlgselt postitas PraS Vaata postitustKulla noormiis tule pilvedelt alla. Nood Nani ja Anderson saavad tuleval hooajal Fergi kasvatust alles tundma ning enamik mänge hooaja alguses tulevad varust kui just keegi vigane pole.
Glooory glooory ManUnited!!!
Kommentaar
-
Ma arvan,et jätkatakse 442-ga ning Carricku mänguminutid langevad. Owen saab suurema osa ajast mängida keskväljal, kuid tõenäoliselt hakkab ta lappima ääri(nii kaitses kui ka poolikus) kui keegi peaks sealt vigastama saama. Nani ost võib tähendada ka seda, et Giggs hakkab vägagi palju Rooney kõrval mängima. Näitas ju läinud hooaeg selgelt, et Giggsi kiirusest pole enam haisugi järel.Algselt postitas Epic Vaata postitustHargreaves ka ametlikult kotis
Seoses uute nägudega tekib rida küsimusi. Kas tõesti taandub Scholes nüüd pingipoisiks? Mis saab Rossist? Kas Ole on mahakantud? Kes on see õnnetu klubi, kellele Richardson müüakse?
OT: Epic sinu antud lingilt http://www.kotis.org/ ma küll Oweni uudist ei leidnud
Last edited by PraS; 31.05.07, 16:11.
Kommentaar
-
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar