Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Manchester United FC
Collapse
X
-
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple." -
Kui Euroopa Liigat ei võideta, siis suurem osa praegusest koosseisust jääb ilmselt alles ning Bilbao vastu ei olda poolfinaalis kindlasti kohe favoriidid. Selle tõttu on igal juhul vähemalt liigamängudes Amorimil mõistlik juurutada oma süsteemi nii palju kui võimalik. Mängupildis on muutused ja areng juba näha, kuid puudujääke on veel liiga palju, mistõttu punktitabelis see areng praegu ei kajastu. Olulisem, kui osturalli, millele piiratud rahaliste võimaluste tõttu ülemäära loota ei saa, on see kuidas Amorim suvel meeskonna suudab ette valmistada. Kas ja kui palju paraneb alles jäävate meeste füüsiline vorm, oskus treeneri süsteemis tegutseda ja mängus õigeid otsuseid vastu võtta. Suvel on Amorimil aeg näidata, kui kõva treener ta tegelikult on.
Uut tasemel tipuründajat ning väravavahti oleks siiski vaja, Hojlundi enesekindlus on nii mudas, et klubi ja ilmselt ka liigat vahetamata ta seda taastada ei suuda. Onana jällegi on liiga ebastabiilne - heal päeval super, kuid kunagi ei tea, kuna järgmine ajupeer sisse võib tulla. Rohkemate tasemel täienduste toomist tuleks esialgu võtta boonusena.Kommentaar
-
Ma kardan, et see on natukene topelt teraga mõõk - ühel päeval kui Dalot asemel meil keegi teine peamiselt seal paremas ääres toimetab, äkki hakkame teda veel igatsema. Ma kardan, et ta on pigem selline mängija kellele peamisi tugevusi me ei oska hetkel hinnata. Ma võin ka eksida, kui me äkki kuskilt mingi absoluutselt maailmaklassis venna sinna leiame, aga hetkel ta on üks viimaseid "probleemseid kohti".Kommentaar
-
Poolaeg 3-0 meile.
See penalt ja punane. Premmis vaevalt oleks selle eest penaltit antud ja punast veel vähem. Aga ei kurda
.
Isegi kui õnnestuks 3 väravalises edus mäng lõpetada, siis pole ikkagi midagi tehtud veel. Me oleme man utd ja me suudame iga mängu pingeliseks teha. Loodan, et eksin aga kogemused on sellised. Hetkel kõik kahtlaselt ilus.Kommentaar
-
Mulle tundus ka jah. Aga 53 minutil tehti garnacho vastu kindlam viga kui see mis penalti ja punase tõi. Kui hoiaks joont, siis veel üks punane ja penalt meileKommentaar
-
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar