Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

SAFC vs NUFC

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'SAFC vs NUFC\'

Valencia huvitub Vianast.

Kommentaar

Algselt postitas Drogba
      nahhui ta huvitub, laenule võttis juba.

muideks, ma muudan oma ennustust.
      VIISTEIST.

Kommentaar

ja vanameister mjkkuga vestluse järel pean tunnistama, et Sounessi suhtes olen ehk olnud liialt kiuslik. mida aeg edasi seda rohkem tundub mulle, et vend on valitud tankisti rolli. ( kes arvas, et Mjkk???)Selles asendis võib tal veel oma kohal pikk tee olla. hea on kedagi kottida. Selge on, et klubist on viimaste aastatega voolanud rohkem pappi paksude kõhtu kui seda normaalseks võiks pidada. Samas on müüdud kõik (sry Given, aga keegi peab ju puuri ukse peal passima, et liiga palju nahka võrkudesse ei taotaks), keda vähegi on müüa saanud. Ostetud on neid, kes aitavad asjal püsti püsida, kes hoiavad ära, et sats raharaamidest välja ei loksuks. Samas võitude toojaid ostetud ei ole. Nemad on kallid ja ei jäta dividendide väljamaksmise päevaks korralikult kõbinat kassasse.

http://www.nufc-finances.org.uk/

igaljuhul põnev uurimine, kes veel leidnud ei ole.

40 000 hooajapileti omaniku on kõva kamp. piisab kui igal neljandal on kaigas ja paksul freddyl läheb ikka kiireks.
        pakun, et \"sõbraliku\" kohtumiseni ei ole jäänud enam palju.
        14. september 2006, Tallinn

Kommentaar

Algselt postitas mjkk

Algselt postitas Drogba
          nahhui ta huvitub, laenule võttis juba.

muideks, ma muudan oma ennustust.
          VIISTEIST.
          Ma pakkusin neljandaks ))
          Koik ei ole veel kadunud kui saaks uhe kova rundaja ja saaks mehed mangima nagu esimeses mangus.Fat Freddie on ju vihjanud,et tal pole sellevastu midagi kui tuleks rikkur ja klubi ara ostaks.Uhesonaga tal juba vaikselt suht savi mis saama hakkab ja palju raha valja ei taha kaiia,sest ma arvan,et tunn tahab saba teha toonist.

Kommentaar

Sunderlandist paar sõna. Vaatasin veidi tänast mängu ManCity\'ga ja noh... ütleme nii, et lood ei ole head. Kõigest jääb justkui natuke puudu. Le Tallec lõi küll peaga kenakese värava, aga pähe saadi jälle. Isegi Jamesi kingitust ei võetud mängu lõpus vastu.
            Väga väga raske hooaeg seisab ees.
            the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
            because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Algselt postitas mcnamara

Sunderlandist paar sõna. Vaatasin veidi tänast mängu ManCity\'ga ja noh... ütleme nii, et lood ei ole head. Kõigest jääb justkui natuke puudu. Le Tallec lõi küll peaga kenakese värava, aga pähe saadi jälle. Isegi Jamesi kingitust ei võetud mängu lõpus vastu.
              Väga väga raske hooaeg seisab ees.

Vahemalt midagi positiivset Viimaseks me ei jaa selleeest hoolitseb Sunderland
              ManC muus oma suurima staari maha nagu Everton eelmine aasta.
              Huvitav kas tahavad muus ka Evertoni kopeerida,naiteks neljas koht voi nii

Kommentaar

La Cadena Ser, a spanish radio station, have just said that newcastle united have increased their offer for Luque, (around 13 millions €). More news tomorrow.
                Vähemalt midagi.

Kommentaar

Täna tegi NUFC Realile pakkumise Oweni peale 15,5 miljonit ja Real nõustus pakkumisega. Nüüd on ülemineku otsus Oweni käes, kes on varem avaldanud arvamust, et ta oleks nõus veetma ühe aasta laenul St. James Parkil.

Kommentaar

On jah kodukal kirjas,et record bid tehti ja madrid oli nous.Nuud jaab ainult siis Michaeli otsust oodata.Kui Liv teda peaks toepoolest peaks tahatma siis peaksid nad ka nuud pakkumise kohe kohe tegema ja siis ta vaevalt tuleab aga eks loodame.

Kommentaar

ütleme nii, et mulle käib nats pinda see \"rekord pakkumise\" rõhumine.
                      kui ma ei eksi, siis tehti põrsa eest eelmisel aastal veel kõvem pakkumine.

Kommentaar

millise põrsa ?

Kommentaar

loodan südamest ,et owen selle pakkumise vastu võttab saab vähemalt reali pingipoisi staadusest lahti ....inglismaa selle hooaja suurim väravakütt

Kommentaar

Algselt postitas malagar

millise põrsa ?
                            nii sea näoga mängijaid on briti liigas küll ainult üks.
                            otsi loomade farmist

Kommentaar

AAh sa mõtled seda sookolli ja ahvi muteerunud ristandit ?

Kommentaar

Algselt postitas malagar
                                AAh sa mõtled seda sookolli ja ahvi muteerunud ristandit ?
                                Shrek on hea südamega ja Keown on sinu isa!
                                We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Working...
                                X