320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

SAFC vs NUFC

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'SAFC vs NUFC\'

Algselt postitas Sajets

Loe RAWK\'i ja sa mõistad kui palju sa mööda paned. Kop pole kunagi Owenit omaks võtnud. Otseselt temast pole neil ühtegi laulu. God tuli alati enne teda. Või Gerrard, või Carra. Owenit pole kunagi palavalt armastatud - selles olen ma vägagi kindel.
    Igaühest ei tule suure publiku lemmikut. Mina olen alati teda palavalt armastanud ja mulle sellest teadmisest täiesti piisab.
    the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
    because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Algselt postitas mcnamara

Algselt postitas Sajets

Loe RAWK\'i ja sa mõistad kui palju sa mööda paned. Kop pole kunagi Owenit omaks võtnud. Otseselt temast pole neil ühtegi laulu. God tuli alati enne teda. Või Gerrard, või Carra. Owenit pole kunagi palavalt armastatud - selles olen ma vägagi kindel.
      Igaühest ei tule suure publiku lemmikut. Mina olen alati teda palavalt armastanud ja mulle sellest teadmisest täiesti piisab.
      ma ei väidagi et keegi teda ei armastanud ja subjektiivsuse kallale ma ei kipu. Fakt on aga see, et Kop ei võtnud teda küll kunagi osaks. Eks seal mängis rolli ka tema liigna kaalutletus. Polnud ta kunagi Pooli eest nõus surema kui Carra või Fowler.
      Feel the strength of a hundred thousand heartbeats,
      Cry welcome to the song.
      And as it lifts you, time to move on.
      We go!

Kommentaar

Algselt postitas financier

Kõik muidugi väga tore, aga vaatasin nagu nimele kohane huvi pärast ka klubi bilanssi. Värskeim oli jaanuari lõpu seisuga. Ning sealt näha võlakoormat 87 milli naela. Ja viimased kaks aastat on rahavood selgelt miinuses olnud. Rääkimata sellest, et arvestades selle suve tehinguid peaks võlg olema veelgi kasvanud. Nii et aru ei saa, kust see raha Oweni ostuks tuli. Kaks võimalust: kas Shepherd on fännide viimaste aktsioonide vaigistamiseks üle võlli kiikunud või on saadud erilepe särgisponsorga. Seda viimast varianti mainiti ka Rooney ärajäänud tehingu rahastamisel.

Igal juhul seab see selle aasta tulemusele veelgi suurema kaalu. Kui Euroopa rahadele ligi ei jõuta (ja ma ei näe veel kuidas sinna on võimalik praeguses seisu jõuda) siis on järgmisel aastal suuremat puhastust oodata. Ehk müüakse enamik nendest, kes vähegi müüa kannatab. Ma lihtsalt ei usu, et suurte ambitsioonidega, aga kõhna rahakotiga kuigi kaua on võimalik edasi minna.

Kui peaks veel halvemini minema (ehk siis relegation), no siis ollakse sellises mudas, kuhu vist isegi Leeds omal ajal ei kukkunud...

Ma väga loodan, et eksin...

Kuskohast sul selline inf? Enne Oweni ostu olid meil seeaasta veel muugid ja ostud tasakaalus ja paar viimast hooaega oleme rohkem muunud kui ostnud.
        Jenas arvatavasti muuakse maha ja wagebill peaks ka olema vaiksem seeaasta.
        Loomulikult kasvab ka sarkide labimuuk kovast,koigil vaja ju nuud Oweni sarki.
        http://www.nufc-finances.org.uk/profits.htm
        Relegation paneb igale meeskonnale kova laksu eriti veel suure wagebilliga meeskonnale aga jah sellest on mottetu raakida,sest seda nagunii ei juhtu.

and even if they go down their debt wont affect them that much as a lot of it is against the stadium and owed to the council and theres no way the council will ever demand it back cos newcastle fc bring in too much revenue to them, so they\'ll get away with not paying it back

Kommentaar

NEWCASTLE United will officially unveil Michael Owen at St. James\' Park on Wednesday.

The 25-year-old will be introduced to the media at 12 noon and supporters are invited into the stadium to see Michael paraded on the pitch after the press conference, at around 1pm.

Supporters can attend free of charge and gain entrance at the Sir John Hall Stand, which will be open from 11.30am.

Kommentaar

Algselt postitas NUFC

Kuskohast sul selline inf? Enne Oweni ostu olid meil seeaasta veel muugid ja ostud tasakaalus ja paar viimast hooaega oleme rohkem muunud kui ostnud.

Inf pärineb otse Newcastle plc viimasest raamatupidamise vahearuandest. Kasumis ollakse tõesti, aga see on niiöelda kasum jooksvast majandustegevusest ning ei sisalda tehinguid mängijatega. Rahavoog koos tehingutega on ikka pikalt punases. Staadion on muidugi tõsine argument. See on bilansis arvel kuskil 96 milli naela kandis. Nii et laenud on tõesti tagatud ja suuremat krahhi ei ole oodata.

Aga viimase aja ostude ja müükide bilanss hakkas huvitama ja tegin natuke statistikat. Alates 2002. aasta algusest osteti Robsoni ajal mehi 38,5 mln naela eest ning müüdi 19,7 milli eest. Sounessi ajal on müüdud 8,9 milli eest + Ambrose (hind teadmata, aga vaevalt üle 2). Ostetud koos Oweniga juba 46,8 milli eest. Bilanss seega alates 2002 algusest negatiivne 54,7 milli naela. Avaldab muljet. Selles on Shepherdil õigus, et sellist rahalaeva pole vastu panna paljudel. Aga ega fännidel ei ole vajagi teada, kust see raha tuleb. Peaasi, et seda oleks palju...

Kommentaar

financier sa oskad öelda palju eelmise aasta palgad olid nädalas ja palju hetkel on?

Kommentaar

Nüüd on jäänud vormistada veel kaks pisiasja - Dirk Kuyt ja isand Souie . . . kui nendega ka ühele poole saadakse, siis võiks SA selle pundiga juba väikest viisi asju teha
                299195

Kommentaar

Tõde peitub siin:

Q: so Michael, why have you joined Newcastle?

MO; well, I didn\'t see much of them last season, but my agent tells me that they\'re a real team of fighters. Bowyer, Dyer, last season Bellamy and robert, even Souness.

Q: are you disappointed not to be playing in europe this season?

MO: Not at all. I hate Europe. I was in Europe all last season and I didn\'t play so I\'m used to it now.

Q: Is it true that you thought Newcastle were second in the table until your Agent turned the newspaper the right way up?

MO: yes - but Mr Shepherd has told me things will improve.

Q; Are you looking forward to getting into the area and taking your opportunities?

MO: Certainly, I\'ve heard that houses are a lot cheaper up here. I should be able to afford two houses a week.

Q: finally Michael, what did Alan Shearer promise you if you signed?

MO: He said he\'d let me be Co-presenter of Match of the Day in two season\'s time.

Aga tegelikult, kahju, et minema pidi. Kõike head ja paremat!
                  It\\\'s always better on holiday...

Kommentaar

Algselt postitas NUFC

financier sa oskad öelda palju eelmise aasta palgad olid nädalas ja palju hetkel on?

Mul nii värsket infot käepärast ei ole, aga vaadates viimaseid tulekuid ja minekuid siis vaevalt wagebill väiksemaks on läinud.
                    NUFC.com-i peal on ilus tabel:

Out: Kluivert Bellamy Robert Butt Ambrose Hughes O\'Brien Bernard Viana Jenas?
                    Replacement: Luque Owen Emre Clark Parker Moore Boumsong Babayaro Faye Solano?

Polegi nii pahad vahetused, aga vaevalt et palga mõttes odavamad.

Aga see selleks. Pigem on jama selles, et nii paksu rahakoti juures ja nii heade ostudega sama võimsaid tulemusi ei ole tulnud. Pigem vastupidi. Karikaid ei ole, tehingutest mängijatega on suuremas osas kahjumit saadud (kummaline vigase Woodgate müük Reali on muidugi erand, aga ma arvan, et eilne tehing Realiga on sellega kuidagi seotud). Keegi kuskil nufc kohalikus foorumis ütles, et klubi juhtide oskuslikuma asjaajamise korral mõni aeg tagasi oleks meil praegu treeneriks Mourinho, väljakul palju kuulsamad nimed ja klubi ise mängiks liigas vähemalt teise koha eest. 100% sellega nõus. Mina loobiks kividega ikka ja ainult härraseid William Frederick Shepherdit ja Douglas Stuart Halli ning mitte Sounessi, kes oma pehmelt öeldes tagasihoidlike võimete juures annab parimat…

Kommentaar

Kuradi pikad nimed!
                      When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Algselt postitas Martin

Kuradi pikad nimed!

Pikad, aga ilusad! Eriti teine nimi!

Kommentaar

Algselt postitas Martin

Ega teil klubimajas kuskil kuldkalu või sebrasid pole
                          Midfield man Jenas complained that playing at Newcastle was like \"living in a goldfish bowl.\"

Kommentaar

Aasta parim tsitaat:
                            \"They\'re a club with an enormous history who\'ve won trophies in the past, and I believe with signing of Michael Owen, they will continue to prosper.\"
                            Sven-Goran Eriksson
                            When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Algselt postitas Martin

Aasta parim tsitaat:
                              \"They\'re a club with an enormous history who\'ve won trophies in the past, and I believe with signing of Michael Owen, they will continue to prosper.\"
                              Sven-Goran Eriksson
                              Aga jutt jumala õige ju. Ega ta ju ei pidanudki täpsustama, kui kaugest enneminevikust ta räägib.
                              the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                              because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Replacement: ...... solano?
                                ehk tõlgid???
                                299195

Kommentaar

Working...
                                X