Algselt postitas j6u1uv4n4
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Arsenal
Collapse
X
-
Algselt postitas Tanel89 Vaata postitustLuizil ikka katus sõidab. Olukorra küll tekitas Mustafi (why always me) aga Luizi asemel lase pigem ära lüüa see värav kui võtad endale punase ja terve mäng kohe peeti keeratud. Müstiline mis ikka toimub siin.
Ps. Martinelli on kõva.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Tanel89 Vaata postitustLuizil ikka katus sõidab. Olukorra küll tekitas Mustafi (why always me) aga Luizi asemel lase pigem ära lüüa see värav kui võtad endale punase ja terve mäng kohe peeti keeratud. Müstiline mis ikka toimub siin.
Leave a comment:
-
Kahju jälle, normaalne mäng oleks olnud, 2 võrdset satsi rabistavad, nüüd jälle perses, ma panin kinni ära.
Leave a comment:
-
Luizil ikka katus sõidab. Olukorra küll tekitas Mustafi (why always me) aga Luizi asemel lase pigem ära lüüa see värav kui võtad endale punase ja terve mäng kohe peeti keeratud. Müstiline mis ikka toimub siin.
Leave a comment:
-
Algselt postitas StokKüllap otsust mõjutas see, et Pepe tegi vettehüppe juba enne kontakti. Aga minu jaoks oli see VARile hea nädalavahetus, ainult see üks eksimus.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Mask Vaata postitust
esialgsel vaatusel tundus, et kindel dive. aga nüüd parema pildiga tundub, et põlv ees astudes läks vastu kaitsja 'blokkivat' jalga ja kindel penalti. tahaks ilgelt teise nurga alt seda olukorda näha..
Leave a comment:
-
Algselt postitas Arsenaalium Vaata postitustPuhtalt vaadates meie võimaluste arvu oleks pidanud selle 2-0 ära lööma, aga kui see Pepe olukord ei ole penalti, siis ma ei tea miks VAR üldse kasutusel on. Kui algselt tundus see olukord veel suht selline, et Pepe proovis eimilleskti penaltit saada, siis peale VARi kordust olin kindel, et siit tuleb pennal. Ja muidugi ei midagi. VARi point on praegu suht sama nagu kohvipaksu pealt olukordi üle vaadates. Absurd
Leave a comment:
-
Algselt postitas Arsenaalium Vaata postitustPuhtalt vaadates meie võimaluste arvu oleks pidanud selle 2-0 ära lööma, aga kui see Pepe olukord ei ole penalti, siis ma ei tea miks VAR üldse kasutusel on. Kui algselt tundus see olukord veel suht selline, et Pepe proovis eimilleskti penaltit saada, siis peale VARi kordust olin kindel, et siit tuleb pennal. Ja muidugi ei midagi. VARi point on praegu suht sama nagu kohvipaksu pealt olukordi üle vaadates. Absurd
Minuarust joppas, et Pepe 'reckless divingu' vms eest punast ei saanud.
Leave a comment:
-
Leave a comment:
-
Puhtalt vaadates meie võimaluste arvu oleks pidanud selle 2-0 ära lööma, aga kui see Pepe olukord ei ole penalti, siis ma ei tea miks VAR üldse kasutusel on. Kui algselt tundus see olukord veel suht selline, et Pepe proovis eimilleskti penaltit saada, siis peale VARi kordust olin kindel, et siit tuleb pennal. Ja muidugi ei midagi. VARi point on praegu suht sama nagu kohvipaksu pealt olukordi üle vaadates. Absurd
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: