Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Arsenal

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• $$$
    replied
    Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitust
    kes see Chelsea käpard oli kes jalgadest tunnetuse kaotas?
    Steven Kante

Leave a comment:

• $$$
    replied
    Algselt postitas Tanel89 Vaata postitust
    Luizil ikka katus sõidab. Olukorra küll tekitas Mustafi (why always me) aga Luizi asemel lase pigem ära lüüa see värav kui võtad endale punase ja terve mäng kohe peeti keeratud. Müstiline mis ikka toimub siin.
    Minu arust veidi ebaaus punane. Üritas palli mängida, lihtsalt oli koba selles ja jalg oli vahel. Oleks võinud ka kollase saada. Arusaadav kohtunike poolelt samas, sest selline tõlgendamise olukord.

Ps. Martinelli on kõva.

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    kes see Chelsea käpard oli kes jalgadest tunnetuse kaotas?

Leave a comment:

• ChiefK
    replied
    Algselt postitas Tanel89 Vaata postitust
    Luizil ikka katus sõidab. Olukorra küll tekitas Mustafi (why always me) aga Luizi asemel lase pigem ära lüüa see värav kui võtad endale punase ja terve mäng kohe peeti keeratud. Müstiline mis ikka toimub siin.
    +1 aga kui pea tühi mis sa teed. Help Arteta palun. Sideshow bob & krusty the clown kaitses on tulem ilmselge cluster **** .... championship koputab uksele vaikselt juba.

Leave a comment:

• -21-
    replied
    Kahju jälle, normaalne mäng oleks olnud, 2 võrdset satsi rabistavad, nüüd jälle perses, ma panin kinni ära.

Leave a comment:

• Tanel89
    replied

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Algselt postitas Stok
    Küllap otsust mõjutas see, et Pepe tegi vettehüppe juba enne kontakti. Aga minu jaoks oli see VARile hea nädalavahetus, ainult see üks eksimus.
    Eks see oli see olukord, kus vile korral andnuks VAR pennu ja kolkiiper võtnuks selle ära. Gueer änd feer.

Leave a comment:

• Linnupoja
    replied
    Algselt postitas Mask Vaata postitust
    mis härra ise arvab olukorrast kui küsida võib?

esialgsel vaatusel tundus, et kindel dive. aga nüüd parema pildiga tundub, et põlv ees astudes läks vastu kaitsja 'blokkivat' jalga ja kindel penalti. tahaks ilgelt teise nurga alt seda olukorda näha..

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied

Leave a comment:

• Mask
    replied

Leave a comment:

• Linnupoja
    replied
    Algselt postitas Arsenaalium Vaata postitust
    Puhtalt vaadates meie võimaluste arvu oleks pidanud selle 2-0 ära lööma, aga kui see Pepe olukord ei ole penalti, siis ma ei tea miks VAR üldse kasutusel on. Kui algselt tundus see olukord veel suht selline, et Pepe proovis eimilleskti penaltit saada, siis peale VARi kordust olin kindel, et siit tuleb pennal. Ja muidugi ei midagi. VARi point on praegu suht sama nagu kohvipaksu pealt olukordi üle vaadates. Absurd
    minut? umbes? või veel parem video.

Leave a comment:

• coco
    replied
    Puhtalt vaadates meie võimaluste arvu oleks pidanud selle 2-0 ära lööma, aga kui see Pepe olukord ei ole penalti, siis ma ei tea miks VAR üldse kasutusel on. Kui algselt tundus see olukord veel suht selline, et Pepe proovis eimilleskti penaltit saada, siis peale VARi kordust olin kindel, et siit tuleb pennal. Ja muidugi ei midagi. VARi point on praegu suht sama nagu kohvipaksu pealt olukordi üle vaadates. Absurd
    Mike Dean Arsenali mängu peakohtunik ja Martin Atkinson VAR-ruumis - vilemeeste ekvivalent - Darth Vader ja The Emperor, Bonnie ja Clyde, Dr Evil ja Mini Me, Hans Gruber ja Karl, Saruman ja Sauron.

Minuarust joppas, et Pepe 'reckless divingu' vms eest punast ei saanud.

Leave a comment:

• $$$
    replied
    Pole olukorda näinud, aga juba seda kommentaari lugedes tundub, et ju siis polnud clear and obvious

Leave a comment:

• Arsenaalium
    replied

Leave a comment:

• Kenny's Heroes
    replied
    40+1 ja teisi muinasjutte

Leave a comment:

Working...
X