Algselt postitas Martin
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Arsenal
Collapse
X
-
-
Kas keegi mulle veini pole võlgu, sest ma kaitsesin siin kunagi aastate eest Wengerit ja väitsin, et te kukute perse, sest selliseid treenereid pole riiulist võtta? Oleks nagu meeles, et sai kihlvedusid pakutud nende lõppkohtade peale. Oli keegi julge? Tunnistage üles!
WENGER OUT!
Leave a comment:
-
Algselt postitas SleepWalking Vaata postitustIgatepidi. Siin märkimata uudistest on Arsenal taganud tänasega liigasse püsimajäämise ning kalendris on uue kuu juures uus graatsia.
Leave a comment:
-
Algselt postitas erxx Vaata postitustNing täna on igatepidi olnud päris chill päev.
Leave a comment:
-
Algselt postitas -21- Vaata postitustMillal, siis keegi debüüdil värava lõi niimoodi?
Leave a comment:
-
Algselt postitas erxx Vaata postitustNasril läks vist aega mingi 5 min, et ära lüüa. Aga Haaland lõi minu teada see aasta Borussia debüüdil värava esimesest puutest.
Leave a comment:
-
Algselt postitas -21- Vaata postitustMillal, siis keegi debüüdil värava lõi niimoodi?
Saka leping on viimase poole aasta parim uudis!Ning täna on igatepidi olnud päris chill päev.
Leave a comment:
-
-
Algselt postitas malagar Vaata postitustkeegi ei süüdista kedagi. Lihtsalt kommenteerisin vana tshilli olekut. Laca tundis ennast veel mugavamalt vahepeal - ei viitsi pilti otsida.
Epicule vastuseks - ju on kas trennis villast pannud või on isaduspuhkusel
Leave a comment:
-
Algselt postitas StokTegelikult olid kõik varumehed vihmavarjudega tribüünil, kellegi vari on all paremas nurgas näha isegi. Aga süüdi on alati Özil.
Epicule vastuseks - ju on kas trennis villast pannud või on isaduspuhkusel
Leave a comment:
-
Algselt postitas malagar Vaata postitustilm on soe, mõnus on olla, sittagi tegema ei pea ja raha jookseb
Leave a comment:
-
Algselt postitas erxx Vaata postitustLife is perfect!
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: