Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Arsenal
Collapse
X
-
Luizil ikka katus sõidab. Olukorra küll tekitas Mustafi (why always me) aga Luizi asemel lase pigem ära lüüa see värav kui võtad endale punase ja terve mäng kohe peeti keeratud. Müstiline mis ikka toimub siin.
-
Eks see oli see olukord, kus vile korral andnuks VAR pennu ja kolkiiper võtnuks selle ära. Gueer änd feer.Algselt postitas StokKüllap otsust mõjutas see, et Pepe tegi vettehüppe juba enne kontakti. Aga minu jaoks oli see VARile hea nädalavahetus, ainult see üks eksimus.
Leave a comment:
-
mis härra ise arvab olukorrast kui küsida võib?Algselt postitas Mask Vaata postitust
esialgsel vaatusel tundus, et kindel dive. aga nüüd parema pildiga tundub, et põlv ees astudes läks vastu kaitsja 'blokkivat' jalga ja kindel penalti. tahaks ilgelt teise nurga alt seda olukorda näha..
Leave a comment:
-
minut? umbes? või veel parem video.Algselt postitas Arsenaalium Vaata postitustPuhtalt vaadates meie võimaluste arvu oleks pidanud selle 2-0 ära lööma, aga kui see Pepe olukord ei ole penalti, siis ma ei tea miks VAR üldse kasutusel on. Kui algselt tundus see olukord veel suht selline, et Pepe proovis eimilleskti penaltit saada, siis peale VARi kordust olin kindel, et siit tuleb pennal. Ja muidugi ei midagi. VARi point on praegu suht sama nagu kohvipaksu pealt olukordi üle vaadates. Absurd
Leave a comment:
-
Mike Dean Arsenali mängu peakohtunik ja Martin Atkinson VAR-ruumis - vilemeeste ekvivalent - Darth Vader ja The Emperor, Bonnie ja Clyde, Dr Evil ja Mini Me, Hans Gruber ja Karl, Saruman ja Sauron.Algselt postitas Arsenaalium Vaata postitustPuhtalt vaadates meie võimaluste arvu oleks pidanud selle 2-0 ära lööma, aga kui see Pepe olukord ei ole penalti, siis ma ei tea miks VAR üldse kasutusel on. Kui algselt tundus see olukord veel suht selline, et Pepe proovis eimilleskti penaltit saada, siis peale VARi kordust olin kindel, et siit tuleb pennal. Ja muidugi ei midagi. VARi point on praegu suht sama nagu kohvipaksu pealt olukordi üle vaadates. Absurd
Minuarust joppas, et Pepe 'reckless divingu' vms eest punast ei saanud.
Leave a comment:
-
Pole olukorda näinud, aga juba seda kommentaari lugedes tundub, et ju siis polnud clear and obviousAlgselt postitas Arsenaalium Vaata postitustPuhtalt vaadates meie võimaluste arvu oleks pidanud selle 2-0 ära lööma, aga kui see Pepe olukord ei ole penalti, siis ma ei tea miks VAR üldse kasutusel on. Kui algselt tundus see olukord veel suht selline, et Pepe proovis eimilleskti penaltit saada, siis peale VARi kordust olin kindel, et siit tuleb pennal. Ja muidugi ei midagi. VARi point on praegu suht sama nagu kohvipaksu pealt olukordi üle vaadates. Absurd
Leave a comment:
-
Puhtalt vaadates meie võimaluste arvu oleks pidanud selle 2-0 ära lööma, aga kui see Pepe olukord ei ole penalti, siis ma ei tea miks VAR üldse kasutusel on. Kui algselt tundus see olukord veel suht selline, et Pepe proovis eimilleskti penaltit saada, siis peale VARi kordust olin kindel, et siit tuleb pennal. Ja muidugi ei midagi. VARi point on praegu suht sama nagu kohvipaksu pealt olukordi üle vaadates. Absurd
Leave a comment:
-
Reklaamist nägin, et etv2 pealt täna Arsenali 88/89 hooajast 21:35 "Fever Pitch" Colin Firthi ja Mark Strongiga.
Leave a comment:
-
Jep, sellistel hetkedel tahaks riietusruumi kaamerat vms. Lõpp hea, kõik hea. Bournemouth järgmine karikas.Algselt postitas ChiefK Vaata postitust1HT lôi see good ebening välja jälle aga Poolajal karjus treener meestel kruvid paika ja tehti korralik poolaeg millest piisas. 1-0!
Attempts
1ht: 3-15
2ht: 13-3
Leave a comment:
-
1HT lôi see good ebening välja jälle aga Poolajal karjus treener meestel kruvid paika ja tehti korralik poolaeg millest piisas. 1-0!Algselt postitas -21- Vaata postitustAvapoolaeg Leedsiga oleks nagu Eesti mängiks Saksamaa vastu. Tramaivõi
Attempts
1ht: 3-15
2ht: 13-3
Leave a comment:
-
Avapoolaeg Leedsiga oleks nagu Eesti mängiks Saksamaa vastu. Tramaivõi
Leave a comment:
-
Chambersil kahjuks pikem paus ees, ACL.
It’s often considered difficult to consider how a new manager will do at a club, particularly in the case of Mikel Arteta. A coach at Manchester City, the most successful English club of the decade and record breaking point holders, under the tutelage of one of the best managers ever, Pep Guardiola, but Mikel himself
Artetast kerge analüüs
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: