Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Arsenal

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• ChiefK
    replied
    Nutmeg Saka

8 - Bukayo Saka has assisted eight goals in all competitions this season, two more than any teammate; he also has the most assists of any Premier League teenager this season.

...K ja Sead kratsivad pead. Poiss paneb kulda game after game.

Leave a comment:

• Epic
    replied
    Dubravka aitas kaasa, aga see oli küll meisterlik.

Leave a comment:

• vaikiv mees
    replied
    see oli vist Arteta 2. liigavõit

Leave a comment:

• -21-
    replied
    Mis nüüd siis juhtus?

Laca üle oli hea meel, vahetu reaktsioon oli nagu seljakott oleks 30 kg kergemaks läinud.

Vaatamata sellele, Olympiacos võõrsil ei tule lihtne.

Leave a comment:

• erxx
    replied
    Algselt postitas malagar Vaata postitust
    Cedric ka kambas kõige oma katkise põlvega
    Eeee... Kim Källström, Denis Suarez vol3 ?

Krt, ei meeldi mulle need pühapäevased mängud. Täna oli jälle ilmselge, et tuldi mängule otse mingilt eilselt peolt. Mõned polnud kaineks saanud, teised olid pohmas. Laca trambib ringi nagu elevant kummisaabastes. Ja ega teised ka paremad polnud.

Algselt postitas Arsenaalium Vaata postitust
    Kas see Willock peale libisemise ja kukkumise ka midagi teha oskab? Müstiline miks teda sellistel momentidel sisse pannakse kui meil väravat vaja on.
    Willock vahetati sisse, sest oli eelmises mängus väga hea. Kedagi teist polnud ja ka tuua. Pepega ei ole Turf Moori väljakul suurt midagi teha, kui kohtunik jõulist mängu lubab.

Leave a comment:

• Haron
    replied
    #Wengerout

Leave a comment:

• Arsenaalium
    replied
    Kas see Willock peale libisemise ja kukkumise ka midagi teha oskab? Müstiline miks teda sellistel momentidel sisse pannakse kui meil väravat vaja on.

Leave a comment:

• malagar
    replied
    Cedric ka kambas kõige oma katkise põlvega
    Mõlemad vanad laenul siis, eks näis kas suveks koorub neist ka permanentseid jääjaid.

Leave a comment:

• malagar
    replied
    Noh Paul "Lendur" Marja käes siis ja väidetavalt kohe ka Cedric Soares, kes küll on juba ette põlvevigastusega väljas. Kuna mul pole aega peale Arsenali muud palli vaadata, siis ei oska tegelikult kummastki midagi arvata. Paul on vasakjalgne keskkaitsja, kes peaks teoorias vist Arteta skeemidesse sobima. Soares ilmselt on mõeldud backup Bellerinile, mis ses mõttes on veider, et tundus AMN sai seal hakkama ilusti. Samas Arteta korra kommenteeris, et tal pole ehtsaid fullbacke. Äkki on ka muidugi Mendese vanale meelehea tegemine üldse. tont teab.

Leave a comment:

• football2u
    replied

Leave a comment:

• JuriM
    replied

Leave a comment:

• malagar
    replied
    Algselt postitas ChiefK Vaata postitust
    Tundub, et Mikel pani Kurza diilile veto ei. See oleks hea eriti Saka viimast mängu vaadates.
    tundub jah nii õnneks.

Leave a comment:

• malagar
    replied
    Algselt postitas Rein Vaata postitust
    Mingite kõlakate väitel on klubid Ukraina poisi hinnas kaubale saanud. Loodetavasti on see tõsi.
    loodame. Mul hetkel isegi juba ükskõik kumb kas ukrainlane või Marja Paul, aga ühe cb võiks koju tuua.

Leave a comment:

• ChiefK
    replied
    Algselt postitas Rein Vaata postitust
    Mingite kõlakate väitel on klubid Ukraina poisi hinnas kaubale saanud. Loodetavasti on see tõsi.
    Tundub, et Mikel pani Kurza diilile veto ei. See oleks hea eriti Saka viimast mängu vaadates.

Leave a comment:

• Rein
    replied
    Algselt postitas malagar Vaata postitust
    Mulle hakkas just see ukraina poiss meeldima kellest ma enne üleeilset kordagi varem kuulnud ei olnud. Nüüd peab see hispaania poiss, kellest ma kuulsin täna esimest korda, mind veenma, et ta on parem kui see Ukraina poiss, kellest ma midagi ei tea. Äkki võtame üldse mõlemad? Noh vähemalt oskab englishit, on inglismaal elanud. Ja on vasakjalgne. Lisaks teinud hea hooaja deportivo ja flamenco eest vist. Kahe peale kokku eelmine aasta 66 mängu. Ehk oskab mängida ?

Leave a comment:

Working...
X