Nutmeg Saka
8 - Bukayo Saka has assisted eight goals in all competitions this season, two more than any teammate; he also has the most assists of any Premier League teenager this season.
...K ja Sead kratsivad pead. Poiss paneb kulda game after game.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Arsenal
Collapse
X
-
Mis nüüd siis juhtus?
Laca üle oli hea meel, vahetu reaktsioon oli nagu seljakott oleks 30 kg kergemaks läinud.
Vaatamata sellele, Olympiacos võõrsil ei tule lihtne.
Leave a comment:
-
Algselt postitas malagar Vaata postitustCedric ka kambas kõige oma katkise põlvega
Krt, ei meeldi mulle need pühapäevased mängud. Täna oli jälle ilmselge, et tuldi mängule otse mingilt eilselt peolt. Mõned polnud kaineks saanud, teised olid pohmas. Laca trambib ringi nagu elevant kummisaabastes. Ja ega teised ka paremad polnud.
Algselt postitas Arsenaalium Vaata postitustKas see Willock peale libisemise ja kukkumise ka midagi teha oskab? Müstiline miks teda sellistel momentidel sisse pannakse kui meil väravat vaja on.
Leave a comment:
-
Kas see Willock peale libisemise ja kukkumise ka midagi teha oskab? Müstiline miks teda sellistel momentidel sisse pannakse kui meil väravat vaja on.
Leave a comment:
-
Cedric ka kambas kõige oma katkise põlvega
Mõlemad vanad laenul siis, eks näis kas suveks koorub neist ka permanentseid jääjaid.
Leave a comment:
-
Noh Paul "Lendur" Marja käes siis ja väidetavalt kohe ka Cedric Soares, kes küll on juba ette põlvevigastusega väljas. Kuna mul pole aega peale Arsenali muud palli vaadata, siis ei oska tegelikult kummastki midagi arvata. Paul on vasakjalgne keskkaitsja, kes peaks teoorias vist Arteta skeemidesse sobima. Soares ilmselt on mõeldud backup Bellerinile, mis ses mõttes on veider, et tundus AMN sai seal hakkama ilusti. Samas Arteta korra kommenteeris, et tal pole ehtsaid fullbacke. Äkki on ka muidugi Mendese vanale meelehea tegemine üldse. tont teab.
Leave a comment:
-
Algselt postitas ChiefK Vaata postitustTundub, et Mikel pani Kurza diilile veto ei. See oleks hea eriti Saka viimast mängu vaadates.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustMingite kõlakate väitel on klubid Ukraina poisi hinnas kaubale saanud. Loodetavasti on see tõsi.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustMingite kõlakate väitel on klubid Ukraina poisi hinnas kaubale saanud. Loodetavasti on see tõsi.
Leave a comment:
-
Algselt postitas malagar Vaata postitustMulle hakkas just see ukraina poiss meeldima kellest ma enne üleeilset kordagi varem kuulnud ei olnud. Nüüd peab see hispaania poiss, kellest ma kuulsin täna esimest korda, mind veenma, et ta on parem kui see Ukraina poiss, kellest ma midagi ei tea. Äkki võtame üldse mõlemad? Noh vähemalt oskab englishit, on inglismaal elanud. Ja on vasakjalgne. Lisaks teinud hea hooaja deportivo ja flamenco eest vist. Kahe peale kokku eelmine aasta 66 mängu. Ehk oskab mängida ?
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: