Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse

No announcement yet.

Arsenal

Collapse

X
- 

Vastus teemale \'Arsenal\'
mängumootor neil vist käib juba, vähemalt täna käis. Morrissoni värav jäi ka Boro ainsaks pealelöögiks Arsenali 24 vastu. kui Henry & Co saaks sihiku paika, tuleks punktid kergemalt.Algselt postitas Henry14
kurat tuli 1-1 viik middlesbrough vastu Henry sai siis kolli,loodame siis et arsenal saab ikka oma mängumootori varsti käima.

½121½
Kommentaar
 - 

Vastus teemale \'Arsenal\'
mängumootor neil vist käib juba, vähemalt täna käis. Morrissoni värav jäi ka Boro ainsaks pealelöögiks Arsenali 24 vastu. kui Henry & Co saaks sihiku paika, tuleks punktid kergemalt.Algselt postitas Henry14
kurat tuli 1-1 viik middlesbrough vastu Henry sai siis kolli,loodame siis et arsenal saab ikka oma mängumootori varsti käima.

½121½
Kommentaar
 - 

2ra vingu pingu k6ik jalgpallurid n2itlevad ja see on v2ga halb et arsa villaboroga viigi tegiAlgselt postitas avfc Vaata postitustArsenali mängijad tahtsid nagu palliga vahel väravasse joosta, see Eboue võiks oma draama teatri ära lõpetada
 näitleja selline....mulle igatahes meeldis et arsenal ja villaboro viiki tegid
Kommentaar
 - 

Antud juhul oli ilmselga kontakt Eboue vastu, lisaks oleks ta jõudnud ilma jala taha panemiseta kenasti pallini.Algselt postitas avfc Vaata postitustArsenali mängijad tahtsid nagu palliga vahel väravasse joosta, see Eboue võiks oma draama teatri ära lõpetada
 näitleja selline....mulle igatahes meeldis et arsenal ja villaboro viiki tegid
Loll viga tehti lihtsalt kastis, ütleksin mina pigem.
Kommentaar
 - 

Oled sa kindel, et ikka oskab?Algselt postitas Saarlane Vaata postitustHenry jääb igatahes Meistrite Liiga mängust eemale. Aga eks Adebayor oska ka ju väravaid taguda
Kommentaar

Bottom 300x250

Collapse

Vivatbet 1200x200 bottom

Collapse

Kommentaar