Oleks see vaid nii.
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Arsenal
Collapse
X
-
Kommentaar
-
mina ei ütleks et sobiv tulemus. kui sa lased võõrsil endale ühe lüüa ja ise ei löö, siis on vastane sust sammu võrra ees. oleks 0-0 jäänud, siis teine asi. 1-0 tähendab et kodus tuleb ju kindlalt 2 lüüa et otse edasi pääseda, see omakorda tähendab et tuleb rünnata ja kaitsesse tekivad paratamatult augud, mida Rooney ja co noolima hakkavad.AILTONKommentaar
-
No aga siis oleks "sobiv" tulemus olnud hoopis 1:0 Arsenalile. 1:0 võõrsil on siiski ok tulemis ja kodus nagu mainisin võib kõike juhtuda. 2:0 või suurem kaotus oleks juba mitte sobiv olnud. (Suht segane jutt tuli =P)mina ei ütleks et sobiv tulemus. kui sa lased võõrsil endale ühe lüüa ja ise ei löö, siis on vastane sust sammu võrra ees. oleks 0-0 jäänud, siis teine asi. 1-0 tähendab et kodus tuleb ju kindlalt 2 lüüa et otse edasi pääseda, see omakorda tähendab et tuleb rünnata ja kaitsesse tekivad paratamatult augud, mida Rooney ja co noolima hakkavad.
Suht sarnane nagu Arsenal v Roma, kus Arsenal kõiki oma võimalusi ära kodus ei kasutanud ja võõrsil läks juba väga raskeks.Kommentaar
-
Tegelikult 0-1 kaotus Traffordil on palju parem kui 0-0 Nou Campil. Diaby äärel ja Nasri keskel on veidi kahtlane. Emiraatidel igastahes läheb väga raskeks.Algselt postitanud kasutaja Plague89 pooltEilne mäng oli jube. Chelsea nagu läkski seda 0-0 viiki saama sealt.
You know Arsenal are bad when they make O'Shea look goodKommentaar
-
Wenger lubab nädala pärast teistsugust Arsenali
Jääme siis ootama ja lootma.
Mis mulle nalja natuke tegi eilses mängus oli Ronaldo frustratsioon, kui Gibbs ta üle jooksis või palli talt puhtalt ära võttis. :PKommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

see slõugan on teistest segasem
Kommentaar