320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AS Roma

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
    Kas võib eeldada, et miskine 4-5 aasta pärast räägitakse siin teemas Luis Enriquest kui kunagisest imetreenerist, kes kunagi Roma peaaegu Scudetto võiduni viis ja "tänaste" vahendite juures viiks Roma CL võiduni?
    Mis 4-5 aastapärast? Juba täna räägitakse temast kui imetreenerist ja legendist! Kahtlemata oleks Roma teine hooaeg Enriquega parem olnud,vähemalt oleks meeskond õppinud söötma.Eelmine hooaeg ja sellele eelnenud ajal tundus meie keskväli üks liiga parimaid, kuid sisuliselt nüüd on see väga piix, eriti kus Bradley seal möllab stiilis: võidan palli, kaotan palli, võidan palli tagasi, kaotan jälle palli kohe ära, võidan jälle palli, lähen triblan ei sööda kastis kellegile, kaotan palli, sest tehnika on sitt,lisandina löön reaalsed väravavõimalused kõik raamist mööda.
    sigpic

    Kommentaar


      Noh nagu Enriike puhul, siis ka Zemani puhul on see, et treener saab tihti vastu pead asjade eest, mille üle temal kontrolli pole. Võtame näiteks Kjaeri koperdamised või Mauno/Steki puterdamised.

      Samas teiselt poolt on viimased mängud (Bologna välja arvata) olnud ka esituse poolest jamad teisel poolajal. Ei ole kas jaksu joosta või pole seda motiveeritust. Ja siin on muidugi treeneril oma süü kindlasti.

      Mis puutub võimalikku asendusse, siis sinu toodud nimekirjast ei võtaks ma kedagi Zemani asemle. Pigem jätkaku hooaja lõpuni (kui meeskond ise jube vastu ei ole muidugi) ja siis otsustaks. Suvel võiks Mõelda Montella ja Ancelotti peale kui Zemani tulemused oluliselt ei parane hooaja teisel poolel.

      Endiselt olen seisukohal, et meeskond on komplekteeritult üsna hästi ja 2-3 täiendusega oleks meeskond valmis tiitli eest võitlema lähiaastatel. Ameeriklased lubasid 5a jooksul tiitlile konkureerida, hetkel on alles 1,5a möödas. Kui vaadata meeskonda toodud täiendusi (bojunn, Marcos, Destro, Borini, Lopez, Viviani*, Caprari*, Romagnoli*, Florenzi*, Dodo, Tachtsidis, Pjanic, Kjaer, Lamela, Jose Angel), siis on selge et kiirele edule ei panustatud, vaid ehitatakse pikaajaliselt konkurentsis olevat meeskonda. Küll osadest noortes saab paari aastaga asja ja vajaduselt ostetakse mõni mängija juurde.

      Kommentaar


        Ühesõnaga ma ei väsi kordamast. Muutusi on vaja. Ja muutusi on vaja positiivsuse suunas. Ainuke mees kes seda pakkuda saab on Spalletti!!! Meil on vaja seda duot uuesti naermas näha!

        FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
        sigpic

        Kommentaar


          Toppige see Enriike endale perseauku. See rong on läinud ja olgu jalgpallijumalad tänatud selle eest. Zeman jääb! Ei saa öelda, et rahul oleks, aga samas rahu tooksid ainult Montella või Spalletti.
          Roma on kaotanud 18 punkti olles juhtinud mängu, millest viimne kui üks oleks olnud võidetav, rohkem on olnud individuaalseid kräppe kui midagi milles ainuisikuliselt Zemanit süüdistada.
          Äkki see jutuajamine mõjus Zemanile äratusena ja hakkab meie lõputut potensiaali paremini ära kasutama.

          FORZA ROMA!!!
          So self aware so full of shit

          Kommentaar


            Väike intervjuu Torosidisega:

            http://www.asroma.it/en/news/torosid...oma_to_the_top

            So self aware so full of shit

            Kommentaar


              Kõik ei vihka Zeman nii nagu seltsimehed siin foorumis

              Kommentaar


                Mina ei vihka Zeemunni....tahan, et ta jätkaks igavesti.
                Daje!!!
                1.totti koondisesse.
                2.Money talks bullshit(totti) walks.
                3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
                "Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush

                Kommentaar


                  Algselt postitas cannuman Vaata postitust
                  Kõik ei vihka Zeman nii nagu seltsimehed siin foorumis

                  Ma ka otseselt ei vihka, aga kui sul on liiga parim rünne, Totti sugune söödumeister, mängulõhkuja nagu De Rossi ja veel hulgaliselt igasuguseid talente, siis nagu ootaks vähe rohkemat kui liigatabeli 8-sas koht ja ega see 10-es koht on ka ühe vääratamise kaugusel.

                  Juhtkonnaga räägiti küll asjad läbi, kuid ma kahtlen, et Zeman on nõus selle allaneelama ja nõus sellega, et tema treeneri nägemusi piiratakse, alguses ehk tõesti võtab natuke koomale oksa, kuid pikas perspektiivis vaevalt Steke-De Rossi-Marquinho Zemaniga väga suurteks sõpradeks saavad.

                  Arvestades , et meid on vigastused kimbutamas ja üsna kindlalt talvel kedagi pealetoomas ei olda, siis ma väga optimistlik ei oleks hooaja teise poole suhtes.

                  Arvestades, et Inter on asiseid täiendusi tegemas, siis Coppa 2 mäng enam nii kergelt ei tule.

                  Tegelt ega ma ei saagi aru, kas Zeman toodi ainult jokkerina tiimi, et noori arendada või oodati temalt ka reaalselt mingeid kõrgemaid tulemusi.
                  sigpic

                  Kommentaar


                    Roma boss Zdenek Zeman says he feels secure in his job. “I want to stay here for another five years.”

                    The tactician’s future was placed into doubt after the club admitted this week that they were considering his dismissal.

                    The outfit were unhappy with a Press conference where Zeman suggested there were no rules at the club, while results also dipped.

                    “Do I think my position has been weakened? No, I just think there was a bit of turmoil for a day and then it was all over,” he stated on Thursday.

                    “I really hope that's where it ends and that people don't think about the episode itself, but instead concentrate on fighting for the cause in the upcoming games.

                    “I think it all came about because of a misunderstanding following my Press conference before the Bologna game.

                    “The club thought I said what I did for one reason, but I explained that it was for a different reason and we understood each other. I'm glad we're able to continue together for the good of Roma. I'm here to help the club.

                    “Did I think I was going to get sacked? We spoke and cleared things up the next day. The club told me what they expected from me and I told the directors what I expect from them.

                    “We see things the same way. We want maximum effort and collaboration from everyone. We want to see an improvement in attitude, behaviour and our position in the standings. If we're not top of the League, there's a reason for it.

                    “I'd like to spend another five years at Roma.”

                    Zeman also rejected speculation that he has been told by the club to pick certain players from now on. “They've never interfered before so I don't see why they should now. I select the players I want.”

                    The Giallorossi are eighth in Serie A. After four games without a win in Serie A, they face Cagliari in Rome on Friday evening.

                    Zeman siis rääkis suu puhtaks, kuigi tundub, et mees ei ole endiselt asjadest arusaanud, millepärast ta tegelikult vaibale kutsuti ja põhjus miks teda lahti ei lastud oli selles, et Sabatini-Baldini ei taha lihtsalt mehe nö. legendi imagot täisteha.

                    Kas ma sain õigesti aru, et ta tahab järgmised 5 aastat Romas elada, lihtsalt elada ja pensipõlve veeta, mitte klubi juhendada ?
                    sigpic

                    Kommentaar


                      So self aware so full of shit

                      Kommentaar


                        Kusjuures kõige pullim on see, et vana lendas Londonisse suures usus lepingut sõlmima, kuid samal ajal kui tema lennukis oli tõmbas Roma pidurit üleminekul Huvitav mis tunded teda Londoni lennujaamas valdasid ja mis näoga ta tagasi tuleb

                        Jamh, tglt olen natuke pettunud klubis, milleks 6,5 milli eest omale kiiper pushida,kes pingil mädaneb, tglt ei ole ju Steklenburg mitte kunagi olnud otseselt süüdi meie kaotustes ja tglt milleks tõesti oli vaja suvel Goicoechea tuua, meil olid ju Curcid-Sergiod-Lobontid täitsa olemas vigastuse korral kohta täitma, müstiline lihtsalt. Ja kohati tglt on Goicoechea ikka ebakindel ja lühike väravavahi jaoks, eriti on see just viimastes mängudes silmapaistnud.
                        sigpic

                        Kommentaar


                          Roma-Cagliari
                          ROMA (4-3-3): Goicoechea; Piris, Marquinhos, Burdisso, Dodò; Bradley, Tachtsidis, Florenzi; Lamela, Osvaldo, Totti

                          FORZA ROMA!!!! FORZA CAPITANO E CO
                          FORZA ITALIA FORZA ROMA FORZA CAPITANO IL MIO CUORE è GIALLOROSSO
                          FORZA ANCHE SAMP E GENOA

                          Matteo Pessina e Nicolò Barella “Perché non hanno vinto loro? Perché sono invidiosi, gelosi”

                          Kommentaar


                            Eelmise omavahelise võtsime tugeva 3:0 skooriga. Täna on vähemalt kaks korda nii head mängu vaja. Kui siit tuleb alla 3 punkti, siis palun kõikidel endast lugupidavatel Rooma fännidel Zeemunni nime mitte suhu ega klaviatuuri võtta.

                            FORZA ROMA!!!
                            FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
                            sigpic

                            Kommentaar


                              Sama mis lähed peale edukat töövestlust esimene päev kell 6 tööle ja sulle öeldakse, et kuule, ei ole vaja, mine koju. Päris kahju Stekist, motile see küll head ei tee. Kuigi võimalus siiski pulkade vahele pääseda on 50 -50, kui uskuda teie jutte, et Goico polegi nii hea. Viimane kord siin sirvides oli ta peaaegu uus jumal ja Dino Zoffi karvane vallatus lõuna ameerika naisega aastast way back.
                              "I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
                              These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."

                              Kommentaar


                                Hästi algas tänane mäng. :s
                                FORZA ITALIA FORZA ROMA FORZA CAPITANO IL MIO CUORE è GIALLOROSSO
                                FORZA ANCHE SAMP E GENOA

                                Matteo Pessina e Nicolò Barella “Perché non hanno vinto loro? Perché sono invidiosi, gelosi”

                                Kommentaar

                                Working...
                                X