320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AS Roma

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts



    Roma (4-3-3):
    Alisson, Peres, Manolas, Jesus, Kolarov, Nainggolan, De Rossi, Pellegrini, Florenzi, Dzeko, Perotti

    Subs:
    28 Skorupski, 18 Lobont, 15 Moreno, 20 Fazio, 55 Castan, 26 Karsdorp, 22 Nura, 21 Gonalons, 30 Gerson, 17 Under, 48 Antonucci.

    Juan Jesus Fazio asemel on EDFi poolt väga hea lüke! Suur ja aeglase stardikiirendusega Fazio jääks neljases liinis Mertens+Signe+Kallejunni sööstude vastu võib olla hädasse. Jesus+Manolas kombo suudab neid sitavareseid väga hästi taskusse pista. Fazio saab ennast värskena hoida Chelsea vastu, kus tema varasem liigakogemus ja robustsus saab väga suureks plussiks olema. Keskväljal vigase Strootmani asemel ise vigastusest taastuv Pellegrini. See peaks tähendama, et 9gol ja DDR keskenduvad rohkem lammutamisele ja ründele orienteeruv Pellegrini hakkab rohkem Dzekot toetama. Paremal äärel on Peres hooaja edenedes hakanud kohati oma Toriino aegset vormi näitama ja ehk Florenzi abiga teeb ka täna ühe rahuldava esitluse. Vasakul äärel liiga parim vasakkaitse Kolarov overlapib 90 mintsa EDF lemmikmängija Perottiga, mis on alati väga palju seksi pakkunud. Ühtegi kõrgeimaklassi ründevahetust pingilt võtta pole. Asja peavad ära ajama Lionel Ünder ja Primavera Antonucci!

    Taktikaliselt on Sarri koos Gasperiniga tippude ja tipp ja arvan, et näeme sarnast mängu nagu Atalanta vastu, kus DDR+9gol+Fazio+Manolas nelik keskendub täielikult mustale tööle ja vastaste tuju ära rikkumisele. Kolarov vs Kallejunn on totaalne mismatch. Ainus oht on Kallejunni tülgastavad daivimised, mis võivad Kolarovilt mõne kaardi välja imeda. Paremal äärel Signe vs Peres peaks suht võrdsed olema ja koos ühe keskpooliku abiga ei midagi ületamatut. Mertensi elu peaks päris raskeks minema Manolase+Jesus+DDR kolmiku vahel ruumi leidmisega. Kui saab imeväel DDRist mööda, siis astub juba vastu Massiga Manolas. Keskväljal Pellegrini on ehk natuke veel toores, kuid Jorginho vastu mängimine ei peaks eneseületamist vajama. Jäävad siis alavormis Hamsik vs 9gol, mis ei ole isegi võrreldav ja Allan/Zielinski vs DDR - sõnad on liigsed.

    Roma have scored at least 1 goal in each of their last 34 home games in Serie A, while Napoli have scored at least 1 goal in each of their last 19 away games.
    Statistiliselt tõotab tulla korralik triller. Täna saame näha, kes hakkab Scudetto peale mängima ja kes hakkab Jsmegmaga CL koha peale pingutama. Kui üldse mingit nõrka kohta otsida, siis plaan B teostamine plaan A asemel saab paljude vigastatute tõttu suht keeruline olema. SES, Strootman, Defrel, Emerson ja Schick on kõik mehed, kes pingilt sekkudes annaksid uue hingamise ja võiks üksi mängu ära otsustada, kuid õnneks on Treener näidanud, et Huntide rongi ükski vigastus ei peata. Järgmisest kahest mängust 2 punni oleks talutav, kuid tugevalt alla võimete, 4 oleks rahuldav ja 6 oleks meeskonna tasemele vastav. Tuld prükkaritele!

    FORZA ROMA!!!



    FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
    sigpic

    Kommentaar


      Esimese poolaja ainuke poolvõimalus ja seal suudab ka DDR õnnetu omavärava luua. Muidu nagu arvata oli identne mängujoonis Atlanta mängule. Ei mängita ründavat 4-3-3, vaid mingit 4-2-3-1 kaitsvat varianti. Kui seda omaväravat ei oleks sisse imetud, siis plaan oleks töötanud kenasti. Lastakse vastasel enamus tööd teha ja ennast lolliks joosta ja ise oodata kiirete söötudega kontra peale. Nüüd aga on 0-1 tõsiasi ja Dzekole peab keegi külje alla liikuma. Kui seis oleks 0-0 , siis võiks rahulikult sama moodi edasi mängida ja loota et üks Florenzi sööst otsustab ära, aga enne on vaja üks värav ära lüüa. Kahjuks pole pingilt SeS-i võtta, kes praeguses olukorras oleks nagu rusikas silmaauku Dzeko külje all. Ünder sellise kaliibriga mängus kõnealla ei tule, niiet reaalselt ühtegi ründavat mängijat olukorda muutma saata ei ole. EDFi asemel vahetaks teiseks poolajaks kolmese kaitseliini peale Kolarov-Manolas-Jesus, keskele jätaks DDR-Pellegrini. Paremale äärele Peres, vasakule Perotti. Nii peaks 9gol ja Florenzi saama keskenduda ainult ründele ja Dzekole tunduvalt lähemale paikneda. Kui formatsioon jääb samaks, siis Karsdorpi testida. Peaks olema paberite järgi loovam kui Peres ja kuna teisel poolajal tuleb kindlasti palju standardeid, siis oma suure kerega oleks hea õhuvõitleja.
      FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
      sigpic

      Kommentaar


        34 kodumängu järjest skooritud ja nüüd katkes.

        Peale Milani mängu oleks oodanud Romalt vähe paremat esitust. Eks ebaõnne oli ka (Perese olukord).

        CL tuleb kõva andmine meil.

        Kommentaar


          Külaliste ainsaks reaalseks võimaluseks kogu mängu ajal jäigi DeRossi omavärav. Selles valguses suht lambikaotus. Napoli sai küll teisel poolajal vabamalt ründefaasi liikuda, kuna Rooma suunas ründesse rohkem jõude, kuid sellegi poolest ei suutnud kumbki meeskond midagi läbimõeldult ohtliku värava suunas teha. Aus tulemus oleks olnud väravateta viik.

          Nagu soovitud, siis teise poolaja alguses oli EDF sunnitud kolmese kaitseliini peale vahetama. Manolase kaotamine vigaste nimekirja otsustas pm kogu ülejäänud hooaja. Nagu varasemalt öeldud sai, siis AS Roma on #kriisist Manolase vigastuse kaugusel ja nüüd on see käes. Ebareaalne kui ebaõnnelik üks klubi olla saab. Samuti kõik need poolvõimalused teise poolaja lõpufaasis, võiks ju natuke õnne ka olla, või siis täpsemalt võiks vastastel mitte nii palju jopata. Fazio peaga paukpomm ette üles nurka ja Pepu Reinu saab kuidagi oma makaronist näpud vahele, kuid täpselt nii palju, et pall põrkaks posti sisepõrkest minema. Või siis Ünderi viimase minuti maast põrkega löök, või Pellegrini tsenderdus, mis läks lati alt läbi, kuid põrkas lati üles, mitte alla, kus ootas tühja värava ees Jesus. Ei ole lihtsalt üldse õnne. Arusaamatult kadunud olid siiski Dzeko ja Perotti. Ja kui Perotti ei tooda, siis ilmselgelt jääb Dzeko veel rohkem omapäi kolme kaitsja vastu passima, samas nii tujutu ka olema ei peaks. Kui Dzeko palli puutuda sai, siis oli näha täieliku tujutust. Peres on parem kui varem, aga ründesuunal ta lihtsalt ei oska/suuda mida meeskonnale juurde anda. Täna oli just seda kaitsest ründele abistamist hädasti vaja, kuid ei midagi. Ainult Kolarov teeb oma ära, aga tänu Perotti kehvale päevale kannatas ka tema mäng. Strootmani kastist kasti mängust oli puudust tunda, eriti lõpufaasis väravat taga ajades DDR asemele.

          Huisai ja Ghulam vs Perotti ja Florenzi oli füüsiliselt mismatch ja kuna ääreründajate ainus ülesanne näis olevat 1vs1 olukordi võita ja ära teha, siis ei saanudki siit nagu väga midagi head oodata. Napoli +6 on tõsiasi ja enamvähem võib nüüd CL koha peale keskenduda. Mängitud on küll alles väga vähe, kuid sellistes mängudes punkte kaotades peab ikka väga kindel olema, et kõik TOP4 välja jäävad meeskonnad eranditult võidetakse. Nüüd Manolase vigastusega tundub ka see üks ilus unistus. Loodetavasti on Chelsea vastu mänguks mõni ründajatest tagasi ja saab rohkem seksi ette liini tekitada ja sellega ka võit võtta. Ilma Manolaseta Chelsea vastu võõrsil must win mäng. Pulli hakkab saama.

          GRANDE ROMA!!
          FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
          sigpic

          Kommentaar


            “Federico Fazio was not starting because he had just one training session and took SIX OR SEVEN flights to get back from Ecuador"

            Ecuador-Miami-Vancouver-Tokyo-Bangkok-New Delhi-Moskva-Roma

            Kommentaar


              Milani vastu õnn soosis teid, eile saite sama tunda.

              Kommentaar


                Korras ja tehtud! Kostas Manolas vähemalt kuu aega audis! Täpselt nii palju, et mõlemast CLi otsustavast kohtumisest Chelsea vastu eemal olla. Liigas küll peale Toriino ja Fiore ühtegi tugevamat selle aja sees ei tule, kuid piisab ainult Fazio ja/või Jesuse vigastusest/punasest kaardist ja on pidu läbi ka liigas.
                Naised saunas rääkisid, et keskkaitsja jäi suvel ostmata kuna oodati CL alagrupist edasipääsurahasid ja plaan investeerida suvel läbi käinud suurte nimede peale oli jaanuari aknas. Häda korral saaks kõik mängud mänginud Kolarov keskkaitsesse minna, kuid selleks peaks Emerson terveks ja vormi saama, mida samuti ei juhtu enne uut aastat(tagasi mängimas peaks olema novembri paiku, kuid mingist mängu otsustavast vormist oleks siis vara rääkida + uus taktika millega vaja harjuda).

                Ka keskväljal pole just kiita. Strootman taastub vigastusest, kuid vahepeal on jälle treening paus sees ja kas kohe mängu sobitub saab näha. Pellegrini olevat Napoli vastu välja võetud, kuna oli mingi järjekordne pisivigastus ja teeb hetkel madala koormusega trenni. DDR jooksis oma paagid totaalselt tühjaks. Tema eas ei ole normaalne loota, et kahes nii olulises mängus kolme päevase puhkusega suudab ta jälle 90+ minutit täis tambil panna. Suvel toodi küll Gonalons seda rolli täitma, kuid senised kaks esitust on olnud alla igasugust arvestust. 9gol peaks ainus paberitega terve olema koos Gersoniga.

                Ründes on tänase seisuga suht sama p*tsis seis nagu Napoli vastu. Defrel on jätkuvalt täiesti out. Schick ja SeS tegid tänast trenni madalama koormusega ja ülejäänud grupist eraldi. Ei lisa just kindlust, et siit keegi oleks valmis otsustavalt mängu sekkuma. Võib ainult loota, et ehk SeS saab vähemalt pool tunnikest pingilt Perottile puhkust anda.
                FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
                sigpic

                Kommentaar


                  Rüdiger müüdi ju ära? Rahasi ju piisavalt oleks olnud?
                  ..ja nii ongi

                  Kommentaar


                    Algselt postitas Metslane89 Vaata postitust
                    Rüdiger müüdi ju ära? Rahasi ju piisavalt oleks olnud?
                    Terve posu mehi osteti selle eest juba ju suvel.

                    Kommentaar




                      ROMA (4-3-3): Alisson; Bruno Peres, Fazio, Juan Jesus; Kolarov, Strootman, Gonalons, Nainggolan; Gerson, Dzeko, Perotti.
                      A disp.: Skorupski, Moreno, Pellegrini, Florenzi, De Rossi, El Shaarawy, Cengiz

                      Nüüd EDF üllatab küll C*ntel sita püksi! Champions League võõrsil kohtumiseks Chelsea vastu on põhisse lükatud kaks korda räigelt feilinud Gonalons ja parem ääreründes esimest korda startiv Gerson! Jah teie silmad ei peta, GERSON ja GONALONS PÕHIKOOSSEISUS!!! DDR peab ikka täiesti sodi olema, et niigi handicapitud kaitseliini ees hakkab Karapaki vastu omavärava imenud Gonalons asju juhtima. Kaitseliin nii nagu arvata oli, Peres-Fazio-Jesus-Kolarov. Oleks oodanud kolmest kaitseliini Fazio nõrkuse kaitsmiseks, kuid eks siis peab ära kannatama. EDF teeb Spermanettit ja lükkab ülioluises mängus paremaks ääreründajaks Gersoni. Teadupärast tegi sama asja eelmisel hooajala Spermanetti Rubentussi vastu ja see oli ka ainus mäng kus Gersonit nägime. Mis toimub?? Kas Florenzi on tõesti ka ribadeks? SeS treenis samuti meeskonnast eraldi, niiet startida ta ei saanudki, kuid olemas ju veel Lionel Ünder? Mis seal ikka, hakkab juhtuma!!!


                      Kolm päeva peale liiga tugevaima konkurendiga madistamist, tuleb täna võõrsil vastu minna lõppenud hooaja Premieri võitnud meeskonnale. Viimaste aegade Rooma märksõna tundub olevat #ebaõnn, seda eriti peale Manolase õigeaegset vigastust. Ebaõnn on juba päris korralik, kui eile ei saadud isegi meeskonnaga Stamford Bridgel treeningut teha, kuna lennujaamast väljudes jäädi liiklusummikutesse kinni. Contel on elu lill, teab täpselt kes Roomal kasutada on ja mis formatsioonis nad mängivad. Vahetusest plaan B-d karta ei ole. Ei pea ka eriline geenius olema, et teadlikult liigutada Hazardi stardikiirendus Fazio vastu ja oodata oma võimalust. Contel ei saa täna tõesti mitte ühtegi vabandust olla. Kuid siiski on Huntide tänane algrivistus võimeline Chelsea ribadeks kiskuma. Keskvälja maailma tipp peab olema ka kehval päeval võimeline mängu täielikult suretama, kuid kas kaitse peab ja rünnak toodab? Vaadates kui p*tsis olukord hetkel on, siis võõrsil viik oleks küll rahuldav, kuid reaalsuses tuleb kas 7-1 või 0-3. Võit kindlustaks alagrupist edasipääsu ja viik jätaks võimaluse koduväljaku mänguks ennast koguda ja seal juba oluliselt paremas seisus võidu peale mängida.

                      FORZA ROMA!



                      FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
                      sigpic

                      Kommentaar


                        Kõige räigema ebaõnnega pühitsetud meeskonnana ja kahe mehega vähemuses mängides pole 2-1 tagaolek isegi kõige hullem.

                        Esimesel väraval oli vaja, et Jesus lööks palli täpselt vastasmängija ette puhtaks, niie tsee saaks selle nagu tap ini ette posti keerutada. Kas jalg värises või miks ei otsustanud palli kaugele puhtaks lüüa jäi arusaamatuks. Teiuse värava jaoks oli vaja, et terve poolaja ainult totaalselt paska tootnud Perse kaotaks ei millegist keskväljal palli, niiet vastane saaks 2vs2 kontra peale ja isegi sellest ei piisanud, oli vaja veel, et Morata tsenderdus võtaks Fazio jalast põrke ja selle tulemusena täpselt Pasardi ette kukuks ja isegi sellest veel ei piisanud, Pasard pidi jala pallile nii pihta saama, et see sarnasel esimesele väravale millimeewtri täpsusega ette posti lendaks, kus väravvahil polnud mingit võimalust tõrjet teha.

                        Peale Perse on Gerson teine täiesti lambivend väljakul. Aga tema peale ei saa ka väga pahane olla. Mida EDF selle vangerdusega küll mõtles, seda saab ta ainult ise teada. Gersonil pole ei füüsilist võimekust, et vastase vastu mängida, ei tehnilist pagasit et kohvile kedagi panna ega ammugi kogemust, et sellise vastase vastu mängida.

                        Mänguliselt ei oska meeskonnale midagi ette heita. Võõral väljakul mängitakse ja pressitakse nagu oma kodus B liiga laste vastu mängides. Puudu ongi ainult väravad. Perotti raiskas mitmed võimalused oma pehmete löökidega, mida SeS minu arvates oleks paremini kasutanud. Teisel poolajal olekski vaja Perse ja Gerson minema saata ja nende asemele Florenzi ja SeS mängu tuua. Keskväljal oleks vaja Strootman Gonalonsi positsioonile nihutada ja tema kohale ründavam Pellegrini sisse tuua.

                        PS! kommentaatorid võiksid mingi enamvähem minimaalse kodutöö teha enne mängu kommenteerimist. Tänu TV6 spetsialistidele sian teada näiteks et AS Roma ainus vigastus on Manolas ja reaalne vigastuste kriis on hoopis Chelseal, Juan Jesus liitus meeskonnaga sel hooajal, Gerson alustas Rooma särgis esimest mängu aasta jooksul - sellest ei sõnagi jne jne jne.

                        DAJE ROMA!!!
                        FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
                        sigpic

                        Kommentaar


                          AS Roma hakkab ka EL koha pärast jagelema?
                          ..ja nii ongi

                          Kommentaar


                            Peaaegu hindele viis.

                            Kommentaar


                              Dzeko võitles siit mängust viigi välja isegi! Hattrick kaugele ei jäänud.

                              Kommentaar


                                Pigem ikka meeskond "võitles viigi välja". Kuigi pigem mängu hinnates võitles Chelsea siit viigi välja.

                                Kommentaar

                                Working...
                                X