Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
S.S. Lazio
Collapse
X
-
Lazio pallurid ikka said aru, et mida nad platsil tegema peavad? Või tahavad nad endale euroopa liiga kohta ka uueks hooajaks, et niihästi mängivad?
-
$T2eC16J,!)UE9s3wBnOMBRET8kBcLg~~60_12.JPG
leidsin hiljuti itaallaste ebayst, ei suutnud vastu panna
Leave a comment:
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustTubli. Loodetavasti on ka uuu Solarise peldikust välja saanud ning nägi Euroopa Liiga võidumängu
Leave a comment:
-
Tubli. Loodetavasti on ka uuu Solarise peldikust välja saanud ning nägi Euroopa Liiga võidumängu
Algselt postitas Uuu Vaata postitustKui Tallinnas olen siis kahjuks Eesti Laulu finaali Nokias vaatamas.
Leave a comment:
-
Lazio pidi üle sõitma ju Milanist ? Fakk, uuu sa oled ikka ropp eit.
Leave a comment:
-
Uuu õhtu läheb aina paremaks, pärast ilusaid emotsioone Eesti Laulu finaalis, saab ta rõõmsa rahuloluga lugeda tänase mängu kokkuvõtteid.
Leave a comment:
-
Saha teine värav oli maailmaklass, on kellegil juba videot või GIF-i jagada ? Mees on oma parimate päevade vormis! Non Mollare Mai !
Leave a comment:
-
Algselt postitas Tamzu Vaata postitustVäljaspool kasti oli ju viga.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Bart Vaata postitustSee mitte penalt ei pidanud olema?
Leave a comment:
-
Algselt postitas Tamzu Vaata postitustMa saan aru,et viga ja karistuslöök...aga otse punane. Polnud ju viimane mees....Kollane oleks õiglane!
Leave a comment:
-
Ma saan aru,et viga ja karistuslöök...aga otse punane. Polnud ju viimane mees....Kollane oleks õiglane!
Leave a comment:
-
Nii, jõudsin just tagasi kodumaale. Sai siis vahepeal Marko ja Jaaniga ,Nordea jahil oldud. Mis sest, et nad juba ammu kodus on.
Võit oli kindel, aga sellise kahtlase väärtusega.
Konko on väidetavalt 45 päeva outis....see on VÄGA halb uudis. Tema asendaja Pererinha sai muidugi väga hästi hakkama. Hetkel paistab väga hea täiendus olema.
Mis puutub Muslerasse siis imegi Sneijderi vänta ja kütku teineteisele rosinasse. On ju mõlema näol tegemist tavaliste merchenaridega. Meil on Federico Marchetti!!!
Leave a comment:
-
Sain nüüd UUU-lt SMS-na mängutulemuse, kuid miks väravalööjad märkimata jätsid?
Kas Saha lõi 2 väravat kogunisti, selline purakas on mehel treeningutel jalga kogunenud?
Mõtlen, et sellist väravamasinat tahaks ehk isegi oma elusilmaga ülekaeda,vahepeal isegi mõtlesin, et äkki oleks pidanud broneerima piletid SUURMÄNGULE Lazio-Pescara aga nüüd olen ma selgelt hiljaks jäänud ja kahetsus hinges...
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: