Algselt postitas Linnupoja
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Läbuuuu
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Algselt postitas Francesco Vaata postitustSa oled naughty listis ju see aasta. Peale Raio lahkumismängu soovin sulle ka!
Leave a comment:
-
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustSolvukas.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Francesco Vaata postitustHäid jõule Italianodele! Eriti Cannule, Countile, F.Tottile, Eikale, Orbikule, Tanelile ja Ericcule. Ja kõige rohkem Markkule!
E: Sorry, mastercommanorile ka muidugi! Höid jõule Jasper!
Leave a comment:
-
Häid jõule Italianodele! Eriti Cannule, Countile, F.Tottile, Eikale, Orbikule, Tanelile ja Ericcule. Ja kõige rohkem Markkule!
E: Sorry, mastercommanorile ka muidugi! Höid jõule Jasper!
Leave a comment:
-
Algselt postitas Amos Vaata postitustEricc on ebameeldiv. Mitte Milan.Algselt postitas Amos Vaata postitusttundusid "badass" tiim mulle, kuid Ericc on üks tont kelle pärast ma arvan, et alateadlikult juba muutus AC Milan ebameeldivaks.
e,
Ja nüüd võiks cänner ilusti selle viimase möla läbusse üle tõsta. Aitäh!
Leave a comment:
-
Algselt postitas zelee Vaata postitustMis sai sellest, et milan on ebameeldiv meeskond?
Kui möliseda tahad mine omeglesse.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Amos Vaata postitustJutud käivad, et rossolnikud tahavad Torrese loan-deali cancelida kuna polda ta esitustega absoluutselt rahul (...) ning juba otsitakse asendust.
Leave a comment:
-
Cannu võiks selle pasa nüüd ilusti Läbuuuusse lükata. Cristiano fännklubi noored maailma stiilseima klubi teemas, arutamas oma perverssusi on vägagi kaugel viisakusest.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Amos Vaata postitustEricc on üks tont kelle pärast ma arvan, et alateadlikult juba muutus AC Milan ebameeldivaks.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Leave a comment: