320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Läbuuuu
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
tõsta panuseid, cannu - sa juba mulle pakkusid shootersis 20 euri kellegi hammustamise eest
-
Algselt postitas eika Vaata postitustMa arvan, et Roma fännid ei annaks mulle söötu
Leave a comment:
-
Algselt postitas eika Vaata postitustMa arvan, et Roma fännid ei annaks mulle söötu
Sa mängid kaitses ja Su mängijanimi on "Libu".
Ja süüdi oled sa kõiges.
Leave a comment:
-
Keegi pallile ka pihta saab? Paneks seekord Azzurri satsi välja ja vaataks kaasfoorumlaste näod üle...
Leave a comment:
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustKuningate teemas pööbel ei klähvi.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Francesco Vaata postitustKoerte teemas ei tohi koertest rääkida?
Leave a comment:
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustSaadaks need viimased postid nüüd kenasti läbusse ära. Roma kutid on tsüklis.
Leave a comment:
-
Algselt postitas vendetta Vaata postitustÕues on ilus ilm, minge metsa jalutama või paadiga kalale... päris lolliks ei maksa ka minna interwebzis
Leave a comment:
-
Õues on ilus ilm, minge metsa jalutama või paadiga kalale... päris lolliks ei maksa ka minna interwebzis
Leave a comment:
-
Lisaks saab fännide poolt hääletada Chiello-libule lisanänni:
Võrdluseks tiba vähemseksikam eelmistest hooaegadest:
Leave a comment:
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitusttänan selgituste eest. Chiellini on ametlikult Litsiputsihiginustik D'or-gobbihoor 2014.
"teeb edu nimel mida iganes"
~~Lits! Ja asi on korras nii!
Itaalias tantsija, lits, töötas Norraski
Muidugi on lits, sest ta põlved marraskil
Ja narkomaan ja lits ja kindlalt varaski
Mis oota korraks siin? Ah rohis peenart
Ei usu, põlvili imend munni ja pauku neeland
Nelli Teatajas poseeris alasti
Käpuli maas, seepärast põlved tal on marraskil
~~
Litsile lisavarustus järgmiseks aastaks:
Põlvekaitsmed:
Kiiver:
Kindad (talvine periood):
Mängusärk:
Print preview:
(kindad on puudu, kahjuks on käimasoleva hooaja latexist kindad kõik otsas, võib juhtuda, et hooaja viimaseks mänguks ja world cupiks enam ei piisa--VABANDAME!)
Leave a comment:
-
Algselt postitas GoldenEagle Vaata postitustNõus, seda see Matose daiv ka vaieldamatult on (ei ole Juve fänn).
Palun seletust, miks mu postitus siia tõsteti, mida vulgaarset lugupeetud adminnid sealt leidsid?
Leave a comment:
-
Algselt postitas count Vaata postitustVõtame siis tänase mängu ka kokku. Eriti eredalt jäi silma 81 minutil toimunu. Naeruväärne!
Nõus, seda see Matose daiv ka vaieldamatult on (ei ole Juve fänn).
Leave a comment:
-
Võtame siis tänase mängu ka kokku. Eriti eredalt jäi silma 81 minutil toimunu. Naeruväärne!
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Leave a comment: