hu de fakk is Balotelli #Puskas2014
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Läbuuuu
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ega seda on ammu teada, et ibanez on idioot, tema see esimene kes läheb teistesse teemadesse pasale.
Leave a comment:
-
Toppige sügavale kliitorisse endale need 2.String ja "kaks põhimeest ei mänginud" jne vabandused.
Leave a comment:
-
Tra miks mu postitus läbusse tõsteti ah bljät nahui suki pljät. Kes vastutab pljät ah.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Ibanez Vaata postitustKännumehele lihtsalt edu hädaldamisel. Kui teie pastalõustad meie foorumis käivad full retardimas, modedel sellest tilk püksi ei tule. Aga nagu näha, ise panevad hullu, aga vastuteeneid kannatada ei suuda. Edu harrastusliiga võitmisel. Kui peaks õnnestuma.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Ibanez Vaata postitustKännumehele lihtsalt edu hädaldamisel. Kui teie pastalõustad meie foorumis käivad full retardimas, modedel sellest tilk püksi ei tule. Aga nagu näha, ise panevad hullu, aga vastuteeneid kannatada ei suuda. Edu harrastusliiga võitmisel. Kui peaks õnnestuma.
Leave a comment:
-
Kännumehele lihtsalt edu hädaldamisel. Kui teie pastalõustad meie foorumis käivad full retardimas, modedel sellest tilk püksi ei tule. Aga nagu näha, ise panevad hullu, aga vastuteeneid kannatada ei suuda. Edu harrastusliiga võitmisel. Kui peaks õnnestuma.
Leave a comment:
-
Algselt postitas #11 Vaata postitustArvan,et praegune Bayern tõmbaks Romale nii taha,et isegi siin foorumi "fännid" ei saaks nädal istuda.
Leave a comment:
-
Algselt postitas #11 Vaata postitustArvan,et praegune Bayern tõmbaks Romale nii taha,et isegi siin foorumi "fännid" ei saaks nädal istuda.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Ibanez Vaata postitustPeab ikka rahakott puuga seljas olema Romal kõikide liigamängude tulemuste kokkuleppimiste jaoks. Tegelt pole mul teie vastu midagi, kuid paar selle hobiklubi suuvoodrit käivad meil viisakusvisiitidel ja paslik oleks vahel siis ka teid meeles pidada ;]Küll saab nalja nendega ikka.
Leave a comment:
-
Arvan,et praegune Bayern tõmbaks Romale nii taha,et isegi siin foorumi "fännid" ei saaks nädal istuda.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Ibanez Vaata postitustPeab ikka rahakott puuga seljas olema Romal kõikide liigamängude tulemuste kokkuleppimiste jaoks. Tegelt pole mul teie vastu midagi, kuid paar selle hobiklubi suuvoodrit käivad meil viisakusvisiitidel ja paslik oleks vahel siis ka teid meeles pidada ;]
Leave a comment:
-
Algselt postitas Ibanez Vaata postitustPeab ikka rahakott puuga seljas olema Romal kõikide liigamängude tulemuste kokkuleppimiste jaoks. Tegelt pole mul teie vastu midagi, kuid paar selle hobiklubi suuvoodrit käivad meil viisakusvisiitidel ja paslik oleks vahel siis ka teid meeles pidada ;]
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Leave a comment: