Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Läbuuuu
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Aga ikkagi, KUS ON COUNT! KUS ON MAZZI SILMAD????? Miks EI OLE AS ROMA AU JA HIILGUS KOOSSEISU KUTSUTUD??????? COUNT TULI 1994. AASTAL LÄÄÄNE-PÄRNU pallikõksimise MAAILMAMEISTRIKS!!! Kasp ean hajkkama VIDEOSID postitama+???
-
Algselt postitas mazz Vaata postitustNoh, siis on minimaalne koosseis koos. Aidake Maarekile putsad leida ja kutsuge veel kedagi, et saaks vahetada ka.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Ericc Vaata postitustCannu ja Tofoa tulete Azzurri eest mängima siis?
Leave a comment:
-
Noh, siis on minimaalne koosseis koos. Aidake Maarekile putsad leida ja kutsuge veel kedagi, et saaks vahetada ka.
Leave a comment:
-
Algselt postitas eika Vaata postitustMa arvan, et Roma fännid ei annaks mulle söötu
Ega nad mulle rohkem ei anna :/
Leave a comment:
-
sa oled pikalt nõrka pannud, et oleks aeg ennast rehabiliteerida. Orbit ka.
Leave a comment:
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustLisada Tursk ja külalisesinejana Jank?!?!?!
Igatahes meeskond on soliidne, nüüd peaks mingi eriti kino tunnusloo ka meile valima. Pakkumisi?
kah variant muidugi
99% lasen üle. 1% võin turniirile ära eksida isegi.
Leave a comment:
-
Lisada Tursk ja külalisesinejana Jank?!?!?!
Igatahes meeskond on soliidne, nüüd peaks mingi eriti kino tunnusloo ka meile valima. Pakkumisi?
Leave a comment:
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustMa ei mäleta, mis summat mulle pakuti cannu poolt, et Nimetas mõnda mustanahalist Balotelliks kutsuks.
Leave a comment:
-
Algselt postitas JanK Vaata postitusttõsta panuseid, cannu - sa juba mulle pakkusid shootersis 20 euri kellegi hammustamise eest
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: