Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Läbuuuu
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Aga ikkagi, KUS ON COUNT! KUS ON MAZZI SILMAD????? Miks EI OLE AS ROMA AU JA HIILGUS KOOSSEISU KUTSUTUD??????? COUNT TULI 1994. AASTAL LÄÄÄNE-PÄRNU pallikõksimise MAAILMAMEISTRIKS!!! Kasp ean hajkkama VIDEOSID postitama+???
-
Jup, sesmõttes ma hea meelega oleks supersub, kes tuleb eduseisus olles platsile seisu hoidma ja kaotusseisus vastaseid hammustama.Algselt postitas mazz Vaata postitustNoh, siis on minimaalne koosseis koos. Aidake Maarekile putsad leida ja kutsuge veel kedagi, et saaks vahetada ka.
Leave a comment:
-
Kohale tulen 90% tõenäosusega. Azzurri esindamise tõenäosus on 50%. Oleneb, kas jään anaboolsete steroididega enne vahele või mitte.Algselt postitas Ericc Vaata postitustCannu ja Tofoa tulete Azzurri eest mängima siis?
Leave a comment:
-
Noh, siis on minimaalne koosseis koos. Aidake Maarekile putsad leida ja kutsuge veel kedagi, et saaks vahetada ka.
Leave a comment:
-
Algselt postitas eika Vaata postitustMa arvan, et Roma fännid ei annaks mulle söötu
Ega nad mulle rohkem ei anna :/
Leave a comment:
-
sa oled pikalt nõrka pannud, et oleks aeg ennast rehabiliteerida. Orbit ka.
Leave a comment:
-
Azzurril peab korralik hümn olema.Algselt postitas cannuman Vaata postitustLisada Tursk ja külalisesinejana Jank?!?!?!
Igatahes meeskond on soliidne, nüüd peaks mingi eriti kino tunnusloo ka meile valima. Pakkumisi?
kah variant muidugi
99% lasen üle. 1% võin turniirile ära eksida isegi.
Leave a comment:
-
Lisada Tursk ja külalisesinejana Jank?!?!?!
Igatahes meeskond on soliidne, nüüd peaks mingi eriti kino tunnusloo ka meile valima. Pakkumisi?
Leave a comment:
-
ei tunnista süüdi. Muidugi võis olla ka, aga pigem oli mingi muu teema, sest sa ei julgenud tsällensit äkseptida minu mälu järgiAlgselt postitas Tofoa Vaata postitustMa ei mäleta, mis summat mulle pakuti cannu poolt, et Nimetas mõnda mustanahalist Balotelliks kutsuks.
Leave a comment:
-
Ma ei mäleta, mis summat mulle pakuti cannu poolt, et Nimetas mõnda mustanahalist Balotelliks kutsuks.Algselt postitas JanK Vaata postitusttõsta panuseid, cannu - sa juba mulle pakkusid shootersis 20 euri kellegi hammustamise eest
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: