Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Õhtuks ennustatakse üsna üllatustevaba 4-3-3 formatsiooni, kus Bernardeshi on Dybala pingile lükanud ja Ronaldo on tagasi. Eks natsa lahtine on, kas tullakse peale kahe väga ründava äärekaistjaga või lastakse üks itaallastest platsile. Ei välistaks seda Allegri puhul.
Puudujatest. Chiellini väljas (vägaväga sitt), Can väljas (pigem sitt), Caceres väljas (täiesti pohui) ja vist ka Costa väljas (elab üle, sest on olemas ju MOISE FAKING KEAN).
Ideaalis võiks esimese mänguga asjad selgeks teha, aga kuna tegu on Allegri Juventusega, siis raudselt tuleb mingi kinnine sitt ja mul personaalselt väga suured lootused võõrsilmängu eel pole.
Mulle imponeerib kuidas on õnnestunud Ajaxi standard 4-3-3 formatsioon joonistada hoopis mingiks muuks asjaks
Juve odds ikka kõvasti tõusnud, nüüdseks juba 2.55, usun, et ka põhjusega ja jap olen üllatunud veidi, kui peaks mingi võit tulema. Suht kahtlane. Ajaxi fännid olla möllu teinud ka Juve hotelli ees südaöösel, et näis kuidas see mõjutab. Real Madridi võideti aga no Real kaotas ise ka seal mängu ära, aga samas, ei tea kui palju võis mõjutada siiski see ilutulestik hotelli ees öösel. Igatahes Ajaxi fännid suht karmid, Around Turin lehe haldaja hoiatas FB´s, et keegi väga üksi Juve sümboolikaga ringi ei käiks, kuna reaalne oht peksa saada Amsterdamis.
Eks näis kuidas ilma Chiellinita hakkama saadakse siis, muretsemiseks on põhjust.
Õhtuks ennustatakse üsna üllatustevaba 4-3-3 formatsiooni, kus Bernardeshi on Dybala pingile lükanud ja Ronaldo on tagasi. Eks natsa lahtine on, kas tullakse peale kahe väga ründava äärekaistjaga või lastakse üks itaallastest platsile. Ei välistaks seda Allegri puhul.
Puudujatest. Chiellini väljas (vägaväga sitt), Can väljas (pigem sitt), Caceres väljas (täiesti pohui) ja vist ka Costa väljas (elab üle, sest on olemas ju MOISE FAKING KEAN).
Ideaalis võiks esimese mänguga asjad selgeks teha, aga kuna tegu on Allegri Juventusega, siis raudselt tuleb mingi kinnine sitt ja mul personaalselt väga suured lootused võõrsilmängu eel pole.
Viimased allikad väidavad, et Cristiano olevat juba Milani vastu mängida soovinud ja öelnud et ta on valmis 100%, aga Allegri soovis teda veel siiski hoida tähtsateks mängudeks Meistrite Liiga veerandfinaalideks ja tänasel treeningul teeb Ronaldo juba täismahus kaasa.
Oh seda Bonuccit.. Ta ei suuda olla see liider seal kaitses vaid vajab hädasti seda Chiellinit oma kõrvale, aga penalti situatsioon jäi kahtlaseks.. Kus on Dybala?
Tra kas Max on taun v?
Nahui sa paned Spinazzolla Cancelo asemele põhikooseisu? Vabandan kõikide Spinazzolla austajate ees ta on kõva vend ja austan teda, aga on ikkagi suur VAHE nendel mängumeestel.
Spinazzolla küll on kõva tööloom aga Cancelo on kõige tehnilisem ja mitmekülgsem paremkaitsja üldse.
Ma küll ei tea mis Cancelo mõtleb, aga ma oleks üli mad kui ma oleks üks parim või kõige parem paremkaitsja üldse ja sa mängid väga-väga paljudes mängudes pingil ma vahetaks küll klubi. Ning miks Kean ei mängi?
Tra kas Max on taun v?
Nahui sa paned Spinazzolla Cancelo asemele põhikooseisu? Vabandan kõikide Spinazzolla austajate ees ta on kõva vend ja austan teda, aga on ikkagi suur VAHE nendel mängumeestel.
Spinazzolla küll on kõva tööloom aga Cancelo on kõige tehnilisem ja mitmekülgsem paremkaitsja üldse.
Ma küll ei tea mis Cancelo mõtleb, aga ma oleks üli mad kui ma oleks üks parim või kõige parem paremkaitsja üldse ja sa mängid väga-väga paljudes mängudes pingil ma vahetaks küll klubi. Ning miks Kean ei mängi?
Tuleohtlik teema, millel sõna võtta....aga. Rassism on nõme ja ebavajalik. Punkt. Aga mina suhteliselt mittekonfliktse inimesega siiski arvestan reeglina sellega, et kui ma kedagi väga pingelises situatsioonis provotseerin, siis saan ma parimal juhul sõimata või halvemal juhul vastu hambaid.
Seega on targem selliseid asju mitte teha. Ja kui mind esimesena provotseeritakse (antud juhul ahvihäälitsused mitte vilekoor), siis pole kunagi mõistlik samaga vastata vaid leida viis stiilseks ärapanemiseks (lüüa nt värav).
Aga see tüüp on sportlane ja lisaks sellele verinoor. insert "Sõõrumaa tsitaat"
Mitte, et ma siin kedagi kaitseks. Ja ma üldiselt kiidan Keani lükke 100% heaks. Aga äkki on hästi natsa murekoht selles, et Keani tähistus polnud stiilis "okei, Cagliari fännid, panin teid vait" vaid rohkem "nonii, Cagliari fännid, andke hagu" ehk siis natuke ta eskaleeris küll olukorda hullemaks ja saanuks seda natuke teisiti ja paremini lahendada.
Talking to media after the game, Bonucci explained his goal celebration: “I celebrated because of how I was welcomed. I was in doubt before the game but when I noticed I was booed I decided to celebrate”, the Italy International told Premium Sport.
Kean celebrates seda väravat palju neutraalsemalt, kui ta ise. Tähistas veel väravat klubi vastu, kus ta oli aastaid mänginud.Ülim silmakirjalikkus, mida ma ever näinud. Keani olukord oli kordi hullemaid, kui Bonucci oma.
Leave a comment: