320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Torino Juventus

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

  • eika
    replied


    Nonii, Eilse 2:1 võiduga peaks tiitel nüüd enamvähem kotis olema, kui mingi ajaloolist läbipõlemist ei tule. Kohtunikult muidugi tuli tööpäeva kogu raha eest, sest mõlemad meeskonnad said punase ja lisaks anti ka üks penalti. Ma täpselt ei saagi aru, et kust tuleb see "Mereti olukord polnud punase koht" jutt tuleb, sest Meret oli selgelt viimane mees ja puude Ronaldoga oli.

    Negatiivne
    * Mäng, kui platsil oli 10 vs 10. Allegri mängiti jälle üle, sest Ancelotti 3-4-2 toimis kordadest paremini kui Juventuse treeneri 4-4-1 ja oli ainult megajoppamine, et Napoli kaheväravalisest kaotusseisust tagasi ei tulnud.
    * Mäng, kui platsil oli 11 vs 11. Jep, meeskonnaga on midagi lahti ja särtsu pole. Vedas räigelt, et Meret selle rumala punase korjas.
    * Bonucci-Chiellini. Ma ei tea, kuidas kole näeb see kombo välja viimasel ajal. Jah, sisse saadi ainult üks värav, aga reaalsuses võinuks nende pealt rohkemgi tulla.

    Positiivne
    * Emre Can. Värav ja robustselt musta tööd keskväljal. Võimalik, et parim Juventuse mängija platsil.
    * Šešni. Oli tubli.
    * Okei, võit on ka muidugi positiivne. Kuigi taaskord kolme punkti mängupildiliselt ei vääritud. See on täielik müstika, kuidas need võidud tänavu järjepidevalt läbi ussiemmi tulevad.

    Järgmisena reedel Udinese ja uuel nädalal Atletico Madrid.

    Leave a comment:


  • Halb ründaja
    replied
    Algselt postitas Goakjie Vaata postitust
    Tra see oli nii so-and-so olukord. Skyspordis analüüsiti seda suht korralikult ja näidati erinevate nurkade alt. Ühe alt mõtlesin, et "tra siin küll sittagi ei olnud" , aga teise nurga alt vaadates oli näha, et puude oli seal, aga ei punase olukord kindlasti mitte.
    Kastist väljas, siis on tavaliselt punane.
    Kasti sees kollane ja penalt. Et topeltkaristust ei oleks.

    Leave a comment:


  • Goakjie
    replied
    Tra see oli nii so-and-so olukord. Skyspordis analüüsiti seda suht korralikult ja näidati erinevate nurkade alt. Ühe alt mõtlesin, et "tra siin küll sittagi ei olnud" , aga teise nurga alt vaadates oli näha, et puude oli seal, aga ei punase olukord kindlasti mitte.

    Leave a comment:


  • Temp0
    replied
    Einoh Ronaltsi fännina tuleb kinnitada, et see oli ikka puhas pask praegu. Õnneks lasi Pjanicil lüüa.

    Leave a comment:


  • Goakjie
    replied
    Loodetavasti treener võtab aru pähe ja ikkagi kasutab Cancelot.

    Leave a comment:


  • eika
    replied
    Pühapäeva õhtul ootab ees senise liigahooaja ehk täitsaim mäng, kui sõidetakse külla Napolile. Kui peaks tulema võit või viik, siis võib Juventusele kuldmedalid enamvähem kaela riputada. Kui Napoli peaks võtma võidu, siis läheb vahe 10 punkitliseks ja arvestades Juventuse hooaja lõpugraafikut (veel on CL ja mängida on pea kõikide suurtega), siis võiks justkui higistamiseks veel minna.

    Üldjoontes Juventusel suuri muresid pole. Eemal on ikka Cuadrado-Khedira-Costa, aga muud põhivennad on rivis. Väikesed kahtlused olid Ronaldo osalemise osas, aga temagi trennides tagasi ehk eeldatakse parimat võimalikku koosseisu:

    Leave a comment:


  • eika
    replied
    Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitust
    Mille alusel Allegri poolakale, Perinile mänguaega jagab? Suvarotatsioon, ongi 50/50 või Woiceh vahepeal vigastusega kimpus?
    Perin saab mänguaega pigem üsna suvaliselt ja suurtes mängudes teda veel usaldatud pole ehk ainus väga tõsine mäng oli vs Torino ja muus osas onvastas olnud tabeli teine pool või täiesti lõpuosa. Hetkel on Mattial 7 mängu kirjas ehk päris Šešni eelmise aasta varumehesaldoni (17 mängu) ta ei küündi, aga kindlasti saab rohkem mänge kirja kui Neto seda varukindana sai (vastavalt 3 ja 8 liigamängu).

    Üldiselt on Perin tubli olnud, kuigi see üks 3:3 viik Parmaga oli pigem koledapoolne ja veidi väristamist on olnud. Eilne oli äkki noormehe esimene väga hea sooritus ja paar sellist mängu veel, siis võiks ta juba esikinnastele kandideerima hakata.

    Leave a comment:


  • atleticomadrid
    replied
    Mille alusel Allegri poolakale, Perinile mänguaega jagab? Suvarotatsioon, ongi 50/50 või Woiceh vahepeal vigastusega kimpus?

    Leave a comment:


  • eika
    replied
    Järjekordne võit mudaliiga tiimi üle mängus, kus kolme punkti küll ei vääritud.



    Positiivne
    * Kolm punkti.
    * Dybala. Tuli vahetusest väljakule ja läks 8 minutit, et mängu ainus värav ära lüüa. Peab kiitma.
    * Perin. Üks supertõrje ja muidu ka päris kindel mäng.

    Negatiivne.
    * Kõik muu. Meeskond oli passiivne, lohakas ja täiesti pask. Okei, Allegri sokib midagi keskvälja väsimusest, aga sisuliselt oli nii Ronaldo, ääre-Cancelo, Matuidi, Bentancur, Mandzukic kõik täiesti kasutad. Jah, värav ja võit tuli, aga sellisest Juventusest oleks pooled tiimid liigas üle sõitnud ja joppamist oli ka räigelt. Post ja Sandro värava ees klaarimine)

    Järgmisena Napoli.

    Leave a comment:


  • Jr
    replied
    Itaalia spordilehtede Juve fännidest pastakanokud pasundavad täna kõvasti, et Simeone oma ' terasest kerade' juubeldamise eest saaks pikema mängukeelu. Kui madalale saab veel laskuda. Eile tuli puhta mãnguga ilus knockout , eks Vanal Daamil on aega oma sinikad välja ravida ja miskit pole veel läbi kuni kordusmäng veel lõpetamata. Agnellil on 3nd? aega soliidne rull uue kohtuniku arve peale sebida, eilne sakslane, tundub , et seal jäi veidi väheks.

    Leave a comment:


  • telekavaataja
    replied
    Kurb meel tekkis, kui tulemust nägin. Hea meel, et mängu ei näinud.

    Häirekellad lõid juba varem, neist ei tehtud välja.

    Leave a comment:


  • Jr
    replied
    Bonucci on ikka eriline pasanikerdis. Kui Juve tahab euroopas arvestatav jãlle olla, tuleb see mees rahaks(kopikateks) teha ja tema asemele tuua nt tasuta Godin ( ho-ho-ho)

    Isegi hiinlased ei taha seda itaallasest kehkenpüksi. Väänles ja piilus nagu Busquets 2010 semides.

    Aga hetkel vara veel. 90min on veel ees. Kõike võib veel juhtuda.

    Leave a comment:


  • Tauri.T
    replied
    Dybala pidigi madalal käima, sest mitte keegi keskpoolkaitsjatest palli üles viia ei suutnud ja seetõttu olid ka teised ründajad pidevalt kadunud. Lihtsalt ei saadud seda palli viimasele kolmandikule ja kui saadi, siis üsna kiiresti rabistati see kuskile võssa. Pjanicil oli sitt päev ja nagu kogu hooaeg siiani näidanud on, ilma temata see keskväli ei toimi. Ülejäänud nelik poolikuid on minumeelest sellised, kellest peaks korraga väljakul viibima maksimaalselt üks. Tublid rollimängijad, aga ei enamat.

    Nõme on ka see, et mõlemad väravad tulid standardi järgselt teise palli olukorrast. Oleks Atleti 2-0 võitnud Costa üks-ühest ja Griezmanni tõstest, siis noh, tulemus sama, aga ei saaks öelda, et tahtmise taha jäi. Eriti piinlik oli vaadata, kuidas Bonucci esimese värava olukorras maas vedeledes ühe silmaga piilus, mis olukorras edasi saab.

    Leave a comment:


  • eika
    replied
    Algselt postitas saaaaar Vaata postitust
    Äkki on probleem selles, et Atletico näol on tegemist 1. reaalselt tugeva vastasega sel hooajal ja makaroni liiga tase lihtsalt ei ole seal kus Juve fännid lootsid...
    Pigem ikka on tegu ilmselge märgiga, et Serie A on nii kõva ja tugev, et liigamängud on meeskonna Euroopaks täiesti ära väsitanud! #maailmaparimliiga

    Aga okei, mõned mõtted.


    Tegu võis olla Allegri kõige sitema treeneritööga Juventusega Euroopas. Juventust vaadates meenusid erinevate briti klubide viimaste hooaegade esitused Euroopas, kellel vastane on nende plaan A ära võtnud ning klubil endal on jultumust eeldada, et küll see võit või punktid ära tulevad, sest ollakse ju hirmus kõvad. Eriti valusalt tabas see üleolev lähenemine teisel poolajal, kui Simeone tegi muudatusi taktikas ja Juventuse vastus oli "savi, meil on Ronaldo, küll need punktid ära tulevad". Täiesti andestamatu ja seda šokeerivam, et seni on Allegri näidanud just oma geniaalsust mängusiseste muudatuste tegemisega ning Atleticol oli päris mitu 100% võimalust enne kui need väravad tulid. Kõik peale Allegri said aru, et kodumeeskonna värav on õhus ja kiiremas korras läheb vahetusi vaja. Kohutav.

    * Šešni. Kummagi värava puhul poolakal midagi teha polnud ja pigem suutis ta ühe 100% värava ära võtta. Peab kiitma.
    * de Sciglio. Kaitses rabe ja rünnakul pannus üsna nullilähedane. Täiesti arusaamatu, miks kuskil tunni möödudes (kui oli selge, et mehe mängimapanekuga oli mööda pandud) teda Cancelo vastu ei vahetatud, kes eilses mängus olnuks üsna ideaalne paremkaitsesse. Jah, enne mängu oli antud valik arusaadav, aga üks neid kohti, kus Allegri pidanuks kohanduma mängupildile.
    * Bonucci. Pask. Terve hooaeg hoiti meest nagu sitta pilpal, et ta Euroopa mängudeks jalad alla saaks ning kokkuvõttes tundub, et Allegri eksis. Lasi Costal ennast ära suruda 1-1 olukorras, jäi korduvalt hiljaks ning vastaste esimene värav jääb puhtalt Leo hingele. Nahui sa kukud seal?
    * Chiellini. Möllas ja üritas, aga korraldas enda kohta harjumatult palju ka paska. Paistab, et mängupaus mõjus natuke halvavalt.
    * Alex Sandro. Võinuks olla tema mäng, sest äärel oli ruumi (Atletico pakkis pigem keskelt kõik kinni), aga kahjuks oli pigem Sandro halb päev. Ei saaks öelda, et Sandro oli halb, aga ruum platsil oli selline, et ta pidanuks olema meeskonna üks silmapaistvamaid mängijaid.
    * Bentancur. Nagu oli, aga nagu polnud ka. Kaitsesuunal natuke pehme ja ründesuunal liiga ettevaatlik. Täpselt see olukord, kus ka rumalamad Juventuse fännid võiksid aru saada Khedira väärtusest.
    * Pjanic. Väga pask. Enne mängu räägiti bosnialase palavikust ja äkki see halvas mehe mängu (sellele vihjab vist ka see see varajane vahetus?), kuid Miralemilt nii halba mängu ei mäletagi. Jah, Atletico võttis küll mehe üsna kinni, kuid teisalt eksis Pjanic kohtades, kus ta muidugi ei eksid. Lihtsate pooltevahetuste puhul lendasid pallid meetreid sihtmärgist mööda ja ettepoole ei õnnestunud ka midagi ehitada. Peamine põhjus, miks Juventuse mäng oli selline nagu ta oli.
    * Matuidi. Pranstlasele on raske midagi ette heita, sest jooksis-möllas ja oli Matuidi nagu ikka.
    * Dybala. Oli see Dybalat, keda me tänavu liiga tihti näinud. Kuigi käis pallil madalal vastas, siis ikkagi mängust väga väljas ja kordagi ei tulnud ka sellist "perse, ma võtan selle palli ja teen midagi" robustsust peale. Esimesel poolajal oli meest veel näha, aga teine poolaeg oli täiesti mängust välja ning üks mees, kelle pidanuks märgatavalt varem välja võtma.
    * Mandzukic. Harjumatult nähtamatu suurmäng horvaadi tavaliste suurmängude võtmes. Oli kuidagi pehme ja passiivne ning tegelikult ei saagi aru, et kuhu see tavaline Mandzu jäi.
    * Ronaldo. Üritas ja tegi, kuid oli pahatihti nii üksi ja väravast nii kaugele äärel, et väravale oligi sestap keeruline ohtlik olla. Pigem süüdistaks Ronadlo kahvatus mängus Allegri taktikat kui portugallast ennast.

    Vahetusmehed. Can sitt, Cancelo ok ja Bernardetši suurepärane.

    Allegri. Kohutav. Teise poolaja esimese 15 minutiga oli Atletico raisanud kaks 100% võimalust ja Max ei reageeri sellele? Ma ei saa siiani sellest aru. Kuhu jäi de Sciglio-Cancelo vahetus, et paremkaitses oleks mingitki tuge rünnakule? Kuhu jäi Dybala-Bernardeschi vahetus ja 4-4-2 formatisoonile minek, kui Dybala oli täiesti mängust väljas?

    Aga mis seal ikka. Päris lootusetu edasiminek antud paarist küll pole, aga vägavägaväga keeruline on see seis küll. Ühest küljest on Allegri ennegi "selg vastu seina" olukordades näidanud, et suudab meeskonna mängima panna. Teisalt oli see eile mäng selline läbipõlemine ja lati alt minek, et ootused ja lootused on personaalselt üsna nullilähedased.

    Leave a comment:


  • saaaaar
    replied
    Äkki on probleem selles, et Atletico näol on tegemist 1. reaalselt tugeva vastasega sel hooajal ja makaroni liiga tase lihtsalt ei ole seal kus Juve fännid lootsid...

    Leave a comment:

Working...
X