Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Torino Juventus

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Iceman
    replied
    Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
    Terve mängu vältel ma mõtlesin, et mis siis oleks, kui Milan normaalse koosseisu saaks välja panna. Tõenäoliselt võiduga Torinosse ei naasetaks. Ja see on ka kurb. Scudettot on veidi raske uskuda praegu. Üldse mitte punktivahe vaid mängukvaliteedi tõttu.
    Kle Juvelgi oli ju 3 põhimeest puudu, et ma ei mõista üldse seda hala, kus räägitakse, et oleks Milanil 4 põhimeest ka olnud....wtf istuge sisse endale see jutt. Milan sai vaid ühe värava ja seegi tuli ilmselgelt veast, mis poleks tohtinud lugedagi. Juve väravad see vastu olid kõik 3 ausad.

Leave a comment:

• Rocheteau
    replied
    Mu meelest tehti ikka selge viga Rabiot'le esimese Milani värava eel. Türklane ju palli küll ei mänginud ja kohtunik oli veel suht kõrval ka. Imelik otsus ikka.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Algselt postitas GoldenEagle Vaata postitust
    Ärasurutus on üks asi, hoopis teine ja ehk peamine murelaps see, kui haavatav Juve vastaste kontratele on.
    Igatahes Scudetto-lootus püsib veel.
    Terve mängu vältel ma mõtlesin, et mis siis oleks, kui Milan normaalse koosseisu saaks välja panna. Tõenäoliselt võiduga Torinosse ei naasetaks. Ja see on ka kurb. Scudettot on veidi raske uskuda praegu. Üldse mitte punktivahe vaid mängukvaliteedi tõttu.

Leave a comment:

• GoldenEagle
    replied
    Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
    See on hea mõte väravalöömise järel lasta end kasti ära suruda.

Ei ole.
    Ärasurutus on üks asi, hoopis teine ja ehk peamine murelaps see, kui haavatav Juve vastaste kontratele on.
    Igatahes Scudetto-lootus püsib veel.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    See on hea mõte väravalöömise järel lasta end kasti ära suruda.

Ei ole.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Alex Sandro on Covid-positiivne.

Leave a comment:

• Maarek
    replied
    Algselt postitas Iceman Vaata postitust

Aga jah Juve- Fiorentina mängu kohtunik üks mäng suspended, Borja Vallero oleksp idanud saama teise kollase ja 2 penaltit jättis ka andmata Juvele. Võib arvata kuidagi, et kas Fiorentina ostis kohtuniku ära või kohtunik vihkab ka Juvet..Igatahes nüüd saab oma tegude üle järgi mõelda.
    Daivimiste eest saab pendlaid vaid Immo ja Co, Penaldo ei peta enam kedagi ära ja see mis Bernardeschi üritas oli lihtsalt loll üritus. Üritagu normaalselt palli mängida mitte idiootsustega tegeleda.

Leave a comment:

• Iceman
    replied
    Parimad mängud on meil olnud need, kus väravas Buffon. Mitte tingimata tema seivide pärast, vaid see kuidas ta juhendab ja motiveerib ja elab kaasa mängijatele platsil. Olen seda ise ka mõnes mängus tähelepannud, eriti Barcelona mängus, kus küll kommentaatorid panid ka seda tähele, aga rääkisid, et Pirlo hääl oli see platsiäärelt, aga tegelt ilmselgelt oli see Buffoni hääl.

Aga jah Juve- Fiorentina mängu kohtunik üks mäng suspended, Borja Vallero oleksp idanud saama teise kollase ja 2 penaltit jättis ka andmata Juvele. Võib arvata kuidagi, et kas Fiorentina ostis kohtuniku ära või kohtunik vihkab ka Juvet..Igatahes nüüd saab oma tegude üle järgi mõelda.

Aga lubamatult palju punaseid oleme sel hooajal saanud. 13st mängust 5 ja kõik veel vastase väljakupoolel ka..

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitas plastic'99 Vaata postitust
    Fännid majaehitusega alustanud?
    Naaah.

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Fännid majaehitusega alustanud?

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Häid Jõule!

Leave a comment:

• Jasper
    replied

Leave a comment:

• vendetta
    replied
    Jalgpalliuniversumis on täiuslik tasakaal. Üks 3-0 kaob ja teine tekib asemele...

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Algselt postitas keitsik Vaata postitust
    Noo ma ei tea kui poolajal nüüd Viola meestele ka punane kuskilt välja mõeldakse ja rubed veel võidaks selle mängu...
    Selle asemel see halb huumor jätkus.

Leave a comment:

• keitsik
    replied
    Noo ma ei tea kui poolajal nüüd Viola meestele ka punane kuskilt välja mõeldakse ja rubed veel võidaks selle mängu...

Leave a comment:

Working...
X