Algselt postitas telekavaataja
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Torino Juventus
Collapse
X
-
-
Mu meelest tehti ikka selge viga Rabiot'le esimese Milani värava eel. Türklane ju palli küll ei mänginud ja kohtunik oli veel suht kõrval ka. Imelik otsus ikka.
Leave a comment:
-
Algselt postitas GoldenEagle Vaata postitustÄrasurutus on üks asi, hoopis teine ja ehk peamine murelaps see, kui haavatav Juve vastaste kontratele on.
Igatahes Scudetto-lootus püsib veel.
Leave a comment:
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustSee on hea mõte väravalöömise järel lasta end kasti ära suruda.
Ei ole.
Igatahes Scudetto-lootus püsib veel.
Leave a comment:
-
See on hea mõte väravalöömise järel lasta end kasti ära suruda.
Ei ole.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Iceman Vaata postitust
Aga jah Juve- Fiorentina mängu kohtunik üks mäng suspended, Borja Vallero oleksp idanud saama teise kollase ja 2 penaltit jättis ka andmata Juvele. Võib arvata kuidagi, et kas Fiorentina ostis kohtuniku ära või kohtunik vihkab ka Juvet..Igatahes nüüd saab oma tegude üle järgi mõelda.
Leave a comment:
-
Parimad mängud on meil olnud need, kus väravas Buffon. Mitte tingimata tema seivide pärast, vaid see kuidas ta juhendab ja motiveerib ja elab kaasa mängijatele platsil. Olen seda ise ka mõnes mängus tähelepannud, eriti Barcelona mängus, kus küll kommentaatorid panid ka seda tähele, aga rääkisid, et Pirlo hääl oli see platsiäärelt, aga tegelt ilmselgelt oli see Buffoni hääl.
Aga jah Juve- Fiorentina mängu kohtunik üks mäng suspended, Borja Vallero oleksp idanud saama teise kollase ja 2 penaltit jättis ka andmata Juvele. Võib arvata kuidagi, et kas Fiorentina ostis kohtuniku ära või kohtunik vihkab ka Juvet..Igatahes nüüd saab oma tegude üle järgi mõelda.
Aga lubamatult palju punaseid oleme sel hooajal saanud. 13st mängust 5 ja kõik veel vastase väljakupoolel ka..
Leave a comment:
-
-
Jalgpalliuniversumis on täiuslik tasakaal. Üks 3-0 kaob ja teine tekib asemele...
Leave a comment:
-
Algselt postitas keitsik Vaata postitustNoo ma ei tea kui poolajal nüüd Viola meestele ka punane kuskilt välja mõeldakse ja rubed veel võidaks selle mängu...
Leave a comment:
-
Noo ma ei tea kui poolajal nüüd Viola meestele ka punane kuskilt välja mõeldakse ja rubed veel võidaks selle mängu...
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: