Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

ledesmun ju lõi vävava oli üllatust...polegi nii hull see ledesmun nagu üks riomma fänn ta siin ristis
    merda 1-0 taga
    Daje!!!
    1.totti koondisesse.
    2.Money talks bullshit(totti) walks.
    3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
    "Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush

Kommentaar

Milline värav... fantast!

Kommentaar

Krt see kohtunik on udu, õnneks kõik lahenes õiget viisi.

Kommentaar

Totti on ka ikka paras saabas. Selle eest oleks võind vabalt punase anda. Sõkume ja taome jalaga maaslamajale tagumikku.

Vist polegi niii halba kaotajat näind kui Totti. Õudne. Arvamus langes temast ikka korralikult

Kommentaar

Totti on hale kaotaja nagu ma olen alati öelnud
            Ma ei näinud kahjuks mängu olin tööl, kuda seis jäi? Loodan et Ledesma, Oddo ja Mutarelli lõid värava.
            Loodan et ennustasin õieti...
            Nu ütleme siis ELAGU LAZIO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            5.KOHAL....JUHUU
            Daje!!!
            1.totti koondisesse.

Kommentaar

Algselt postitas Uuu Vaata postitust
              Totti on hale kaotaja nagu ma olen alati öelnud
              Ma ei näinud kahjuks mängu olin tööl, kuda seis jäi? Loodan et Ledesma, Oddo ja Mutarelli lõid värava.
              Loodan et ennustasin õieti...
              Nu ütleme siis ELAGU LAZIO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
              5.KOHAL....JUHUU

Kui sa ennustasid, et need vennad lõid kolli ja seis 3-0 jääb, siis ma söön oma mütsi ära.

Sa käid tööl? Ausalt võI? Sry, arvasin, et sa oled mingi 8nda klassi jalkahuviline

Kommentaar

Algselt postitas dannar Vaata postitust
                Totti on ka ikka paras saabas. Selle eest oleks võind vabalt punase anda. Sõkume ja taome jalaga maaslamajale tagumikku.

Vist polegi niii halba kaotajat näind kui Totti. Õudne. Arvamus langes temast ikka korralikult

Nõustun sinuga 100%. Masenav oli venda vaadata.
                “Whatever we plant in our subconscious mind and nourish with repetition and emotion will one day become reality.”

Kommentaar

loll poiss oled freddy........muidugi ma nägin mängu sa lihtsalt ei saanud pihta...........aga nuh ma tõesti pole 8 klassist....pohh mida arvad...elame siiski demokraatlikkus vabariigis...ütlen mida mõtlen...
                  Peale sellist imelist mängu ei taha kohe unne minna.........
                  Daje!!!
                  1.totti koondisesse.

Kommentaar

Algselt postitas dannar Vaata postitust

Totti ongi kahjuks selline, kui midagi sitast läheb siis vaikselt keerab ära( sülitamised ja värgid)
                    AILTON

Kommentaar

Mäng läks nagu läks s.o. läka aia taha. Romal ikka ilgelt vedas, et Doni ja Totti punast kaarti ei teeninud. Kahju on sellest, et Inter suutis oma võiduga natuke vahet käristada. Samas on järgmine mäng Roma jälle määrava tähtsusega. Järgmine mäng siis Palermoga

Arvestades pikemaid perspektiive siis võib nentida, et pole olemas kaotust ega võitu vaid see on kõigest hetkeline üleolek.

Totti ebasportlikust käitumisest on jälle s...t maitse mängul juures. Helge pool selle asja juures on see, et Totti on ikkagi võitleja kes annab endast 100% Roma jaoks. Kahju et ta ei suuda oma pettumust teisiti kanaliseerida.

Nii armas, et Roma foorumis on äramärgitud demokraatia. Meelde tuletuseks Uuu-le, et demokraatia ei ole ainult vabandus ja vabadus vaid sellega kaasneb kohustus ja vastutus.

Forza Roma

Kommentaar

3-0.

Lazio (4-3-1-2): Peruzzi; Oddo, Siviglia, Cribari, Zauri; Mudingayi, Ledesma, Mutarelli; Mauri; Pandev, Rocchi

Mis öelda? Minu jaoks on hooaja põhieesmärk täidetud. Delio Rossi olude sunnil katsetatud 4-3-1-2 taktika on see hooaeg toonud edu. Lazio võtmemängijaks on võibolla natuke üllatuslikult kujunenud Stefano Mauri. Samuti on Rossi käe all teinud suure arenguhüppe belglane Gabi Mudingayi, kes on kinnitanud end põhikoosseisu ja kui kasvõi eilse mängu põhjal öelda, siis täiesti teenitult.
                        Derby on derby! Tänud neile vastastele, kes oskasid kaotada. Poleks tahtnud siia midagi lisada, aga ma ei usu, et üks kriimustus seda väärt on, et terve mäng seda eksponeerima peaks...

Kommentaar

Eilse mängu põhjal jäi pealmisena silma, kui väga sõltuv tänapäeva Roma Tottist on: Francesco on see, kes peab samaaegselt olukordi looma ja skoorima - Roma hingab, elab ja sureb Tottiga. Samas peab tõdema Giallorossi juhuslikult leiutatud 4-2-3-1 süsteem on olnud sedavõrd hea eelnevalt, et põhjust selle vahetamiseks ei leidu. Eile pingilt mängu sekkunud Vucinici "pehmed jalad" pärinesid pigem pubijalgpallist ja "lennuk" teadagi pole Spalletti nokkimisjärjekorras just kuigi kõrgel.

...ah nii, punastest rääkides, oleks üks kuulunud prantsuse minirotile Mexesile, kes Cribarile korraliku hoobi kubemetesse andis.

Kommentaar

Rooma on mõnda aega taevasinine, tõepoolest.

Lazio miinimumeesmärk, peale karistuse pehmenemist, on jõuda €-väljakutele ja praeguses vormis see on reaalselt käeulatuses. Kuigi hooaeg on pikk ning näljaseid ja punktijanulisi rotipoegi veel tuleb teekonnal ette veel küll ja küll, on Delio Rossi materjalil kõik eeldused väljuda sellest väljakutsest auga. Eriti veel kui arvesse võtta see pisidetail, et viimaste hooaegade üks silmapaistvamaid taevasiniste pallureid, suurt läbimurret tegev, Valon Behrami on jälle mänguvormi putitatud... Üks mees imet ei tee, kuid võib tuua juurde üllatavalt paljugi.

Kommentaar

Mr Valoni paranemist ootavad vist kõik Lazialid
                              Järgmine kohtumine on samasugune nagu romaga....vastaseks ju neetud Livorno.....mehed peavad võitlema ja võitma nagu roma vastu.
                              Daje!!!
                              1.totti koondisesse.

Kommentaar

Siiamaani hea olla...lihtsalt ava www.sslazio.it ja naudi videokokkuvõtet.
                                riomma lehel vist seda pole
                                Daje!!!
                                1.totti koondisesse.

Kommentaar

Working...
                                X