Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Uuu Vaata postitust
    Miks ta Uruguay 1. keeper on????
    Muslera on alles viies valik Uruguai postide vahele Martin Silva, Juan Castillo, Sebastián Viera ja Fabian Carini järel. Kaks viimati mainitut oli viimased aastad esinumbrid vaheldumisi olnud, kuid jäid eesseisvatest kvalifikatsioonimängudest eemale mängupraktika puudumise tõttu: esimesel neist pole koduklubi ja teine leidis uue tööandja alles hiljuti.

Kommentaar

asi siis hakkab nüüd kontrolli alt väljuma :S

Roma protest turns nasty
      Saturday 5 September, 2009
      Over 500 furious Roma fans are staging a protest at the Trigoria training ground with fireworks and smoke bombs.

The ultras have been urging President Rosella Sensi to sell up the club for some time, but the matter came to a head this week when Luciano Spalletti resigned.

Although new Coach Claudio Ranieri is from Rome and a lifelong fan of the club, the supporters are siding with Spalletti.

‘All together to say: Leave!’ read one of the signs, while others protested at the sale of Alberto Aquilani to Liverpool and the dire financial state of the side.

It began this morning when they hung a giant banner opposite Sensi’s home, Villa Pacelli, demanding she quit the Giallorossi.

More ultras are still flocking to the Trigoria training ground, where the protest is taking a turn for the worse.

Fireworks and smoke bombs were hurled at the entrance to the club headquarters, while many players had their cars surrounded as they tried to leave.

The only player so far to have received support from the fans is Daniele De Rossi.
      FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
      sigpic

Kommentaar

Muslera on kutsutud tänaseks mänguks Peruu vastu.....mhhhh huvitav mida teeb luuser noor Muslera seal? Ta ju alles 5. keeper?
        Daje!!!
        1.totti koondisesse.
        2.Money talks bullshit(totti) walks.
        3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
        "Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush

Kommentaar

Mis ma oskan öelda Täitsa naljakas....ega see protestimine raha ei too ja näiteks riise-punapeast enam paremat mängumeest ka ei tee ju? Või Taddei-kaamelikotist?
          Daje!!!
          1.totti koondisesse.

Kommentaar

Real Zaragoza 0-2 Lazio
            Mäng oli üldpildis kehv...kasutati palju noori mehi. Siiski võitis Lazio selle sõpruskohtumise ja väravad lõid vanad lemmikud Zarate-Foggia.
            Täna allkirjastas Lazioga lepingu "second Zarate" Gonzalo Barreto. Tere tulemast Laziosse.
            Daje!!!
            1.totti koondisesse.

Kommentaar

Muslera on kutsutud tänaseks mänguks Peruu vastu.....mhhhh huvitav mida teeb luuser noor Muslera seal? Ta ju alles 5. keeper?
              Enamvähem sellest Blue Rock ju rääkiski.

Kommentaar

No tundub siiski, et Viudez

Kommentaar

Su nimi peaks olema pUuuuuuupea

Kommentaar

ahah....nunuh
                    Daje!!!
                    1.totti koondisesse.

Kommentaar

Mis selle Viudeziga on nüüd siin siis?

Kommentaar

pUuuuuupea on pilvedes hõljumas oma Zaratega, vaja maa peale tagasi tuua.

Kommentaar

Nüüd jõudis kohale, mis mõttes Viudez
                          Elame-näeme, Lazio on natuke teistsugune klubi kui Milan sellistele noortele tüüpidele. Millal viimati Milan suutis omale soodsalt hankida mõne mängija, kes alles klubis särama lõi? Rõhk on sõnal ''soodsalt'', niiet Patoga ei saa lajatada

Kommentaar

Kuule saar....mis kraami tõmbad.....mul mõned sõbrad oleksid väga huvitatud. Mis kuradi viudez...kade oled, et Zarate on tulevikutäht? Mees on ennast igast küljest tõestanud...on igat senti väärt, mis ta eest maksti...
                            Daje!!!
                            1.totti koondisesse.

Kommentaar

Algselt postitas vendetta Vaata postitust
                              Nüüd jõudis kohale, mis mõttes Viudez
                              Elame-näeme, Lazio on natuke teistsugune klubi kui Milan sellistele noortele tüüpidele. Millal viimati Milan suutis omale soodsalt hankida mõne mängija, kes alles klubis särama lõi? Rõhk on sõnal ''soodsalt'', niiet Patoga ei saa lajatada
                              Marco Simone 1989 vms.

Kommentaar

sa mingeid fakte sinna 1900 kanti saaksid mulle mainida...ma liiga noor, et neid teada.
                                Barreto võiks Jaanuaris milani vastu värava lüüa siis oleks naljakas Zarate on seda juba teinud...teeb kindlasti veel...ratastoolide ja kirstude vahelt pole eriti raske läbi minna.
                                Daje!!!
                                1.totti koondisesse.

Kommentaar

Working...
                                X