Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Tottilt imeline kannakas jällegi ja ilusti realiseeritud pennel, ime, et pendli ajal see vesiliugu pidama ei jäänud.Tõesti pisar tuleb silma nähes, et meie capitano jälle terve ja heas vormis on.Loodetavasti täidab naise soovi ja näeb teda ka 2010 mustal mandril pelamas, hetkel vaadates oleks patt kui tema ja cassano välja jääksid.
    Kõik totti mahakandjad võiksid nüüd vähemalt teha avalikku pöördumise kuskil AK otse eetris ja teha ametliku vabanduse.

Loodetavasti Jeesus Kristus hoiab teda ja ta püsib terve ja heas vormis veel oma viimased hooajad.

Totti – 8.5: Man of the match. ‘Il Capitano’ continued his sensational run of form with a wonderful flick to assist Brighi for the opening goal, and a successfully converted penalty when the pressure was on at the death, to assure a point for his side on the night.

Cassetti – 5.5: Picked ahead of Motta yet again and he should have done better to close down Miccoli for Palermo’s second goal. Was eventually substituted midway through the second half.

Ei tea kuidas peab selgeks tegema ranieerale, et tema ajad on möödas ja ta sobiks kuskile eesti kohalikku tallu sulaseks.Viola vastu oli tema viimase aja ainuke vähe parem pela.Ta on minu arust oma äärel, pikk ja kohmakas samuti ebakindel.Alati kui vaatad sinna siis oma positsioonil teda kuangi pole parem äär on tühi.Loodame Cincinho peatsele naasmisele.Siis oleks Cincinho ja Motta prioriteet mehed right-back kohale!
    sigpic

Kommentaar

count ega ei olegi mingeid vabandusi. Pean sulle alla vanduma seekord. Olin liiga positiivselt meelestatud...Igatahes Aitäh Goran Pandevile ja Cristian Ledesmale. Tänu teile jäi Laziol saamata 20 miljonit eurot mille eest oleks saanud päris korraliku keskkaitsja ja keskväljamootori.
      Ja kõik kes siin kordasid et Kolarovile makstakse naeruväärset palka siis mina küll seda ei ütleks. Viimase kahe mängu jooksul 2 punast kaarti....minu arust tuleks palka vähendada.
      Kuni jaanuarini ma mingeid võite ei oota.

Forza Lazio!!!
      Daje!!!
      1.totti koondisesse.
      2.Money talks bullshit(totti) walks.
      3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
      "Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush

Kommentaar

Algselt postitas F.Totti Vaata postitust
        Kõik totti mahakandjad võiksid nüüd vähemalt teha avalikku pöördumise kuskil AK otse eetris ja teha ametliku vabanduse.

Loodetavasti Jeesus Kristus hoiab teda ja ta püsib terve ja heas vormis veel oma viimased hooajad.
        Ma nagu ei oska ise eriti sõnadesse panna mis mees Totti on, eluaeg on ta olnud jalgpalli jumal, selles kommertsjalgpallis küll kroonimata, kuid siiski täielik KUNINGAS. Totti on teiselt planeedilt, tema kohta mul ei leidu isegi õigeid sõnu enam mida kirjutada, sest tundub et sellest kõigest jääb väheks... Tõesti loodan et tal on jätkub jaksu et platsil joosta ja et vigastused segama ei tuleks... mõelda vaid et tema palga üle julges keegi vinguda...Totti on teeninud ära viimase kui sendi, erinevalt mõnest ülemakstud tüübist, kelle nime ma siin ei maini, niiet võtke nüüd jah ennast tõesti kokku ja kirjutage pikk vabanduskiri, sest Totti on Jumal!
        FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
        sigpic

Kommentaar

Kui Kolarovi palka veel vähendada, siis oleks tal mõttekam kuskil ehitusel kipsplaate seina panna

Kommentaar

Ma võtaks 250 pealt 200le aga ma ei tea küll ehitusmehi, kes teenivad aastas 200 000 eurot.
            Daje!!!
            1.totti koondisesse.
            2.Money talks bullshit(totti) walks.
            3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
            "Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush

Kommentaar

Algselt postitas Uuu Vaata postitust
              Ma võtaks 250 pealt 200le aga ma ei tea küll ehitusmehi, kes teenivad aastas 200 000 eurot.
              Vaata äripäeva rikaste top-i. www.ap3.ee

Kommentaar

Kõige soojemad õnnesoovid Francesco Totti-le sünnipäevaks, täna võiem sedak õik koos hat trickiga tähsitada! Kõik kes täna pubidesse satuvad võivad ühe õlle avada, kuningal on sünnipäev ja kavatseb Batigol-i väravate rekordi endale võtta Jõudu ja jaksu!
                sigpic

Kommentaar

Millisest rekordist on jutt?

Kommentaar

Algselt postitas cannuman Vaata postitust
                    Millisest rekordist on jutt?
                    Serie A väravate hulgast, Tottil 182, Batigol-il 184...Järgmine siht on siis Roberto Baggio 205 väravat, sis on kõik kaasaegsemad pallurid löödud ja jäävad 4 meest kes mängisid aastal 1970 ja tagasi...
                    sigpic

Kommentaar

selge.

Noh eks paistab aga eks see oli aja küsimus. Kui täna ei tule siis mõne vooru pärast ikka on skalp võetud.

Kommentaar

Suurimad ,suurimad õnnesoovid Francesco Totti-le( Il Capitanole, Bimbo de Oro-le,Er Purpone-le), minu suurimale iidolile ja eeskujule!!!
                        Ma soovin täpselt seda sama mida count juba eelnevalt mainis, et tema ülejäänud karjääri aastad oleksid veelgi säravamad, kui seni...Kardan, et temast kõvemat meest ja capitanot vist me ei näe üsna pikka aega, kui üldse...

Loodetavasti tuleb tänase Catania alistamisega ilus sünnipäev kink Tottile!!!Loodetavasti suudavad kõik endast täna maksimumi välja pigistada ja tottil on juba kerge topelt motivatsioon!
                        sigpic

Kommentaar

Jessss catania juhib.. vähemalt cassetti sai vigastada

Toetagem 6+5 ja alla 18. aastaste transferide keelustamist. Väärtustagem jalgpalli, mitte raha.

Parim laul

Kommentaar

Juan ja Motta vahetusest sisse. Miks nad ei alustanud? Oles 3 vahetust veel alles. Ranieri asemel või Päris Hilon ka treener olla. Äkki kepiks moti põhja meie sangaritel

Kommentaar

Seis siis jah 1:0, juhib see kes on näidanud suuremat tahet mängu ka võita. Perrotalt hunnik p*ska platsil, õnneks jah Cassetti sai vigastada,kuid misk ta üldse platsile pääseb n üks suur küsimärk. Olemas ju Motta ja vigastusest parananud ka Cicinho ja väravavaht on meil ka ikka liiga masendav....Loogiliselt peaks nüüd Perrotta asemele Menez tulema...
                              sigpic

Kommentaar

Tra see kuradi Ranieri ei kõlba kuhugile, see pole esimene kord kui ta oma kaitsvate vahetustega üritab mängu päästa. Millal ta ükskord mõiostab, et Cassetti on Motta kõrval hunnik paska. No maitea, super treeneri oleme küll endale saanud. Õnneks ma lähen sõjaväkke ära ja ei pea seda jama pm iga nv vaatama.

Kommentaar

Working...
                                X