Läbi ussimunni ikka tuli ära
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas
Collapse
X
-
Toetagem 6+5 ja alla 18. aastaste transferide keelustamist. Väärtustagem jalgpalli, mitte raha.
Parim laul
-
No lõppudelõpuks Riise tegi ka seda mida ta ainukesena oskab, karistuslööke lüüa oma vasakuga...Aga hapu maik jäi ikka suhu, Vucinic platsile alles 70ndal minutil?? mismõttes nagu, tema mängu tulekuga rünnakud kohe teravnesid ja polnud ka tenma kaugel väravast..Muidugi ilus mäng järjekordselt De Rossilt ja Pizzarrolt, rabavad nagu kaks hullu seal musta tööd teha. Lõpus veits aind kartsin et De Rossi saab punase ära ka, sest no kaua sul jalgu nussitakse, ime et näv vastu pidas...Kohtunikelt mudiugi väga mage töö, eriti just äärekohtunikud,, kes vilistasid nagu pimesilmi neid suluseise, Sienalt võetii isegi 2 kindlat mitte suluseisu ära ja Totti jalgadest juba hakkas kahju, ma loodan et mingit vigastust ei saanud, ikak väga räiged tacklingud käisid...
Ja mänguväline SUUR küsimus: Kas meeskonna mänguitahte kaotsiminekus ei ole kerge süü meeskonna kaptenil??? Peaks ju ometigi oskama öelda seal mõnele tädi Perrottale, et kui ei taha mängida siis tõmba nahhui?!FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar
-
Ma ei tea mis Cassetti fenomen on, võib-olla on ta riietusruumis parim seebipildur...aga nu platsil ausalt ta oli jumala 0!
Vahepeal mõtlesin,et kas paremal äärel polegi kedagi, enamus kiireid tuligi ainult sealt...Maccaronel oli ikka kerge põli...purjetas nagu noor benjamin Button.
Ma südamest loodan,et Perrottat ja Cassettit näeb edaspidi Olympico piletikassas hot doge müümas....
Mängupilt üldiselt midagi head ei olnud...eelnevaga nõustun suuresti...
Täna olid kaitsed need, kes kastanid tulest tõid!!!
Ranieri ei suutnud mind üllatada, eks oli ette teada, et see vana jurakas ikka oma beebibuumi ideedega välja tuleb...see mees ka ei muutu kunagi.Ei tea millal ta julguse kokku võtab ja noori mehi kasutama hakkab.Ehk ta veel ei tunneta meeste munandeid nii hästi.
Aga Ranieri perse jäi seekord ilma triibulisteta.Ehk hakkavad asjad paranema, kuid sellise mänguga hetkel üle 8-12 koha hooaja lõpus küll ei julge loota.
Tänase mängu kardinaalsed muutjad tulid pingilt, seega võib ranieerale au anda, et olid õiged vahestused!sigpic
Kommentaar
-
Ja kõigele sellele saastale lisaks "kuldsed" Ranieri sõnad:
“In my view it is not right to criticise just one area of the team, as everyone has to co-operate when going forward and in defending. After all, if the strikers aren't getting supply, it's partly the fault of the midfield.”
Nagu mida Toivo??Mingi täielik Mart ve? Ründajad ei saa palli ja sellepärast süüdistame kogu meeskonda??? Kes kurat selle palli ründajateni toimetama pidid???? Oi krt nüüd ma läksin närvi...De Rossi ja Pizarro rabavad nagu debiilikud kaitses, sest äärekaitsjad ei jaga matsu välja ja teevad 6 mehe tööd platsil , sis palun selgitage mulle kuidas ad saavad palli veel ründajatele toimetada??? Eritii veel kui platsil on mingi kanajalg Perrotta??? Ja kõige tipuks, millistele ründajatele? Ainuke ründeliini esindaja on Totti ja fakin Vucinici hoitakse ju viimaste minutiteni pingil. Kas see Raniri on kokaiinist segi nusperdand oma ajud ve?
Ptsi pangu platsile korralikud keskvälja mehed ja ääre kaitsesse mehed kes mõistavad ka mida tegema peab ja siis alles saame rääkida sellest kuidas Pizarro või De Rossi saaad ründel kaasa aidata nahhui küll, milline ülim ülbus saab ühel värdjal olla nahhui!!! :@FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar
-
Euroopa Liiga mängus võiks olla
J.Sergio
Motta Juan Mexes Riise
Taddei De Rossi Pizarro Guberti
Totti
Vucinic/Menez
Kui Ranieri tahab oma 4-4-1-1te mängida, siis see ilmselt parim variant hetkel.
Toetagem 6+5 ja alla 18. aastaste transferide keelustamist. Väärtustagem jalgpalli, mitte raha.
Parim laul
Kommentaar
-
Algselt postitas flameas Vaata postitustEuroopa Liiga mängus võiks olla
J.Sergio
Motta Juan Mexes Riise
Taddei De Rossi Pizarro Guberti
Totti
Vucinic/Menez
Kui Ranieri tahab oma 4-4-1-1te mängida, siis see ilmselt parim variant hetkel.FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar
-
Teades, kui "agaralt" Ranieri Juves nooremaid mängumehi kasutas siis võime ainult unistada sellest, nagunii töllerdavad cassetti ja perrotta ja järgmises pelas platsil, kui juba spalletti neid usaldas pidevalt kui nad terved olid.
Taddei aeg hakkab ka minu arust ümber saama, ei näita vanake enam sellist mängu kui paar seasonit tagasi... vahetusmehena võiks teda kasutada küll, Cerci oleks ehk tõesti teravam tera paremal äärel...sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustTaddei juures mulle meeldib see, et ta päris isuga töötab kaitses ka ja jookseb tagasi. Pooletel kordadel muidugi teeb vea, aga see selleks.sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustTaddei juures mulle meeldib see, et ta päris isuga töötab kaitses ka ja jookseb tagasi. Pooletel kordadel muidugi teeb vea, aga see selleks.FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar
-
Kuskilt mängu ei näe vää? Mõttetu justin.tv ei tööta ju enam..
Parim laul
Kommentaar
-
Algselt postitas count Vaata postitustSee pole enam naljakas - Basel 1 - Roma 0 , 10 mintsa mängitud...The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar