Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Ma olen ka kohal....Ivan Dela Pena maskeeringuga nagu ka Dagö presentatsioonil....
    Daje!!!
    1.totti koondisesse.
    2.Money talks bullshit(totti) walks.
    3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
    "Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush

Kommentaar

On see Rooma mis ta on praegu aga derbid pannakse ka see aasta ilmselt puhtalt Totti tahte pealt kotti. Mark my word
      "I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
      These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."

Kommentaar

Algselt postitas Uuu Vaata postitust
        Olen meelitatud, et mind kalliks peatakse
        Kuid pean mainima, et siin riomma teemas te minu käest mingit konstruktiivset dialoogi ei kuule. Mind ei huvita see lollide klubi. Kirjutan siia kõike sügavast rõõmust sest hea on möliseda klubi üle mis koosneb lollidest ja lollustest.
        Kuid võin lõpuks ka midagi tarka öelda(no loodame vähemalt).
        Kallid riommanistid ei pea lootma pikemat aega stabiilse mängupildi järgi. Te komplekteerisite viimasel päeval ühe väga kirju seapers*se. Miks krt peaksid nad kõik ilusat jalgpalli ühtäkki näitama hakkama. Isegi kui rioma on eespool tabelit(mitte eespool suuri kahuredid nagu Lazio, ilan, napoli), siis tuletan meelde, et selliste ulmeliste palkadega juustukotid ei mängi isegi EL mänge. See näitab kui retarded see klubi tänapäevaks on saanud.
        Edukas jalgpalliklubi on pikaajaline projekt ja ainult see toidab....likviidsus on muidugi suur boonus.

Ühesõnaga Roomas on üks ainuke edukas jalgpalliklubi ja see on S.S.LAZIO 1900.....for fuck sake.

SEMPRE FORZA LAZIO!!!!
        Mulle jätad küll teise mulje. Kahju on näha, et sa jätkad samas vaimus. Oma klubile ja fännidele sa nii just teenet ei tee. Aga noh, kes olen mina sind õpetama. Eks omad vitsad peksavad.

Kommentaar

Kas pole siis lollide klubi? Ja mul tõesti suva, sellest kääbuslinnarivaalist saab või ei saa. Kas peaksin muret tundma?
          Ma tunnen vahest muret interi üle, aga kuna nad Zarate eest ei olnud nõus kohe raha välja käima siis olen maru pahane.
          Samas meie Lazio-rioma oleme siin soccernetis omas kausis....mingid kinni makstud unicefi vennad peaksid siiski oma liini ajama. Aafrikassee Barca vuffelsärke saatma ja toiduaineid barca logoga viima. Küll feedbakc kohtunike kaudu tagasi tuleb, ära muretse.
          Daje!!!
          1.totti koondisesse.

Kommentaar

Ma olen ka kohal....Ivan Dela Pena maskeeringuga nagu ka Dagö presentatsioonil....
            Tule kasvõi Angela Aagi maskeeringuga kui see sul ennast mugavamalt tunda laseb. Aga ole kohal
            So self aware so full of shit

Kommentaar

Daje!!!
              1.totti koondisesse.

Kommentaar

Isegi kui rioma on eespool tabelit, siis tuletan meelde, et selliste ulmeliste palkadega juustukotid ei mängi isegi EL mänge. See näitab kui retarded see klubi tänapäevaks on saanud.
                Kus mängis see überblingen Nazistio eelmine aasta?

Aga, kas see nv mäng Interiga toimub Roomas? Ja kuna korduskohtumine on?
                Õhtul oli lahe juhtum, üks prantslane tuli hostelisse riidekapi suuruse kohvriga ja sai toa 3ndale korrusele no ja otsustas sinna siis liftiga sõita. Ronis oma kodinatega lifti… ja…. ja astus siis kirudes välja – see oli telefoniputka!!! Meil pole ju majas lifti!

Kommentaar

Algselt postitas resorte Vaata postitust
                  Kus mängis see überblingen Nazistio eelmine aasta?

Aga, kas see nv mäng Interiga toimub Roomas? Ja kuna korduskohtumine on?
                  See nädal on mäng San Sirol, korduskohtumine toimub 4. veebruaril juba päälinnas.

Kommentaar

Kas pole siis lollide klubi? Ja mul tõesti suva, sellest kääbuslinnarivaalist saab või ei saa. Kas peaksin muret tundma?
                    Ma tunnen vahest muret interi üle, aga kuna nad Zarate eest ei olnud nõus kohe raha välja käima siis olen maru pahane.
                    Samas meie Lazio-rioma oleme siin soccernetis omas kausis....mingid kinni makstud unicefi vennad peaksid siiski oma liini ajama. Aafrikassee Barca vuffelsärke saatma ja toiduaineid barca logoga viima. Küll feedbakc kohtunike kaudu tagasi tuleb, ära muretse.

Kommentaar

Tegelt ka, siiamaani pole anger managmenti raha suunatud? Kas see on kõige rohkem kaarte teeniv meeskond?

Kommentaar

Glory jah?

Kommentaar

Mul on isegi hea meel, et Kozakfuck latti lõi ennem vilet...teil on nii lõbus lausa riommalased
                          Laziol on kriips peal nüüd ELiga...krt poleks uskunud, et 5 mängu ennem alagrupi lõppu Lazio enam edasi ei saagi
                          Daje!!!
                          1.totti koondisesse.

Kommentaar

Mul on isegi hea meel, et Kozakfuck latti lõi ennem vilet...teil on nii lõbus lausa riommalased
                            Laziol on kriips peal nüüd ELiga...krt poleks uskunud, et 5 mängu ennem alagrupi lõppu Lazio enam edasi ei saagi

Mida sa ajad nüüd? ise sa lubasid ju et Lazio teeb gloryt täna Vaslui vastu. See oligi see glory? Aga tegelt samas vb oli jah! Super tulemus Laziole! Kõvasti üle enda võimete

Kommentaar

Palju siis kopikat ka tuli?
                              Või läks oleks äkki õigem küsida?
                              May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

Muidugi pidi gloryt panema. Aga eks iga inimene näeb ja loeb ise sellest mängust välja. Glory tuleb 29.Sportingu vastu võõrsil võtta nagu aru olen saanud. Ja seal ju Zaurit enam pole. Siis peaks küll võitma.
                                Maarek, jõudsin 80. mängu vaatama. Zauri õnneks see ahv mind rahaliselt ei kergendanud. Aga oleksin ennem mängu kodus siis kindel see, et raha oleks läinud.
                                Vendetta analüüs Zaurile: 4 väravat 4 punkti
                                Cisse:2 mängu 2 väravat. Penalti üles nurka nagu king tõesti.

Pühapäeval mängu ei näe, aga soovitan kõigil panustada. Ennustan 2-1 või 3-1 easy points.
                                Daje!!!
                                1.totti koondisesse.

Kommentaar

Working...
                                X