Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'AS Roma\'

Algselt postitas erts

Algselt postitas Bianconera

Totti ja Veroni kaklus

http://www.megaupload.com/?d=ETDMTDJM
    oi mis pussy see tots ikka on, ta hakkas ju suisa kartma veroni!

nagu ka eelmises mängus kus ta di canio eest kohtuniku selja taha peitu jooksis!!!

valus ämm.
    Pissukas mis pissukas. Valigu oma suuruseid kui ta endast suuremaid kardab
    “Whatever we plant in our subconscious mind and nourish with repetition and emotion will one day become reality.”

Kommentaar

Seda ei saa ju kakluseks nimetadagi, Totti va naine ei julenud ju sittagi teha Veronile. Huvitav, mis Tatti üldse norima läks, kui ta juba ette teadis et ta peksa saab...

Kommentaar

ah. kämoon. see on totter mula siin praegu, et vaat kus oli eit jne jne. mängitakse jalgpalli ikka mitte mõnda toredat kaklusmängu. samamoodi võib ju Veroni ajukääbikuks pidada, et paari sõna peale kohe kallale hüppab.

Kommentaar

Oi kurat kui õnnelik ma olen Aga viisakusest Interi fännide vastu ma nende foorumisse kisama ei lähe:P

Kommentaar

aga mille kuradi eest Totti punase sai kui Veron põkkis?

Kommentaar

arvan et iga sellisel tasemel mängija kardab ja peab kartma sellistes situatsioonides et mitte kaotada enesevalitsust ja ega see veron nyyd kyll mingi kõva kakleja mees selles situatsioonis ole. totti kukkumine oli loomulikult nagu jalgpalliõpikust. igatahes SHAME ON BOTH OF YOU. mõttetust asjast muretsesid mõlemad endale bännid.
              jokers to the right
              clowns to the left of me

Kommentaar

Algselt postitas dannar

ah. kämoon. see on totter mula siin praegu, et vaat kus oli eit jne jne. mängitakse jalgpalli ikka mitte mõnda toredat kaklusmängu. samamoodi võib ju Veroni ajukääbikuks pidada, et paari sõna peale kohe kallale hüppab.
                ei ole totter. jalgpallur võiks ka ikka meheks jääda, mitte platsil ennast täis lasta. ma ei arvagi et ta oleks pidand ise kohe veronile või di caniole või poulsenile sisse sõitma aga noh, kohtuniku selja taha peitu joosta või sülitada või veroni kerge puute peale pikali visata ikka ei maksaks. häbi ju! ja selline on kapten? häh, öök.

Kommentaar

mis oleks siis parem, kas kohtuniku taha peitu joosta, või algatada täiemahuline kaklus, mis võiks üle kanduda meeskondade vaheliseks kakluseks ning seejärel fännida vaheliseks kakluseks?

Kommentaar

Algselt postitas orbitaaljaam

mis oleks siis parem, kas kohtuniku taha peitu joosta, või algatada täiemahuline kaklus, mis võiks üle kanduda meeskondade vaheliseks kakluseks ning seejärel fännida vaheliseks kakluseks?
                    miks sa algatama pead? seisa lihtsalt rahulikult. raske või?

Kommentaar

irw, erts. Hästi paned. Hui Totti sul kedagi kardab. Tottit naiseks sõimata - irw. Hale tont. Ja teiseks, mingi kaklesmioskused vms ple platsil üldse tähtis. Ma usun, et ta näitas oma esimese väravaga ära, kes platsil tegija on.

Kommentaar

Algselt postitas Barca-Freddy

irw, erts. Hästi paned. Hui Totti sul kedagi kardab. Tottit naiseks sõimata - irw. Hale tont. Ja teiseks, mingi kaklesmioskused vms ple platsil üldse tähtis. Ma usun, et ta näitas oma esimese väravaga ära, kes platsil tegija on.
                        Suutis jälle üle pika aja värava lüüa ja võita, ja nüüd on üleplatsimees ve??? Mõtle ja enne mida räägid. Tainas
                        “Whatever we plant in our subconscious mind and nourish with repetition and emotion will one day become reality.”

Kommentaar

ok äkki aitab sellest. kahes teemas käib mingi totra kakluse präast teineteise sõimamine. lahe.

Kommentaar

Algselt postitas Pealik

Algselt postitas Barca-Freddy

Suutis jälle üle pika aja värava lüüa ja võita, ja nüüd on üleplatsimees ve??? Mõtle ja enne mida räägid. Tainas
                            Õu tainas. Ütlesin et ta on üleplatsi mees vä? Tegelt on kah
                            Ei, tegelt tervenisti ma seda mängu ei näinud, aga fakt on see, et selle mängu eile sai Inter pähe ja Rooma võitis. Punkt. Ma ei väidagi, et nüüd Rooma on parem kui Inter. Lissalt, hull halamine käib, et Rooma tegi Interile ära plapla.

Kommentaar

Kes see halas siin selle üle, et Inter lutti sai. Sai siis sai issand jumal. Teemaks on just Veroni ja Tatti vaheline tüli. Ja saafem nüüd üle sellest, mõtetu risustada kahte teemat.

Kommentaar

Algselt postitas Pealik

Pealik,

Viisakusest Interi vastu ei tulnud ma teie foorumisse hüppama. Sina aga virised siin, saan aru et kibestumus on suur, aga tunnista siis vägemalt et Totti on tegija. Või siis teeb suvaline \"hale\" vend teile 2 väravat. Ja kui sa nägid siis Totti väravad olid ikka meistriklassist. Ja päris üle pika aja ju ikka ka polnud, Lazio vastu just skooris...niiet katsu kibestumusest üle saada ja äkki järgmine mäng lähebv teil paremini. Igatahes toetan teid sajaga CL-is.

Kommentaar

Working...
                                X