Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Homme õhtul siis mäng Juventusega...põhimõtteline vastasseis. MIngid võimalused on, et Cassano mängib. Chivu ilmselt kerge vigastusega eemal, muidu peaks täkud kõik platsile jooksma. Lootame kõige paremat.
chivul on muidu keeld peal nii palju kui mina kuulnud olen siis roma apellatsiooni ei rahuldatud! igatahes nagu mu keemia õpetajale meeldis öelda:\"Aidake vanakest võtke talt kepp ära!\"
37´Nedved (Juv) kohtunikuga vaidlemise eest kollane kaart.
39´Vieira (Juv) kohtunikuga vaidlemise eest, kollane kaart
46´Nedved teeb seisuks 0 : 1
47´esimene poolaeg läbi
3´Cannavaro (Juv) kohtunikuga vaidlemise eest, kollane kaart
11´Ibrahimovic teeb seisuks 0 : 2
13´Trezeguet lööb Zambrota söödust värava 0 : 3
15´Roma teeb esimese vahetuse Nonda sisse ja De Rossi välja
16´Trezeguet teeb seisuks 0 : 4
kuidas küll Roma mäng nii moodi ära on lagunenud
18´Thuram eemaldatakse mängust reeglitevastase mängu eest
19´Juventuse esimene vahetus Kovac sisse ja Trezeguet välja
20´Totti lööb peanltist Roma esimese värava, seis 1 : 4
30´Dacourt, kollane kaart
30´Roma teine vahetus Tommasi sisse ja Dacourt välja.
33´Roma kolmas vahetus Alvarez sisse ja Cufre´välja
35´Juventuse teine vahetus, Del Piero sisse ja Ibrahimovic välja
37´Mexes, kollane kaart
43´Perrotta, kollane kaart
46´Juventuse kolmas vahetus - Mutu sisse ja Nedved välja
49´Teine poolaeg läbi. Saime rämedalt tappa ja seda oma kodus
Tahaks loota, et Roma on paremas vormis neljapäeval ja järgmisel nädalavahetusel.
Nii. ROma surus terve esimese poolaja. Ja siis viimastel sekunditel lõi Nedvd peaga ära...Tieisel poolajal ka Roma üritas...korra eksis kohtunik kindlati suluseisu vilistamisega ja võttis meilt 1:1 olukorra. Juve kasutas kõik tekkinud võimalused 100% ära ja juhtis siis 4:0 kuni Montella teenitud penalti Totti kindlalt ära lõi. Mängisime hästi 1 poolaja. aga pärast 2:0 oli ka kõik. Juve sutsas kontrates ära nagu pidi. Pettunud ma pole...tunnen siirast heameelt ühe Juve fänni pärast..mees on 20 aastat neid toetanud...Forza Roma, Forza Juve..Forza Totti
Francesco Totti risks a heavy ban if video evidence is used to punish his petulant kick out at Pavel Nedved during Juve’s victory over Roma. The Giallorossi captain was caught on camera kicking Nedved in the back of the head as the two lay on the ground following a challenge from the Czech international.
Kommentaar