Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'AS Roma\'

Algselt postitas cannuman

Algselt postitas Pealik

Suutis jälle üle pika aja värava lüüa ja võita, ja nüüd on üleplatsimees ve??? Mõtle ja enne mida räägid. Tainas
    Pealik,

Viisakusest Interi vastu ei tulnud ma teie foorumisse hüppama. Sina aga virised siin, saan aru et kibestumus on suur, aga tunnista siis vägemalt et Totti on tegija. Või siis teeb suvaline \"hale\" vend teile 2 väravat. Ja kui sa nägid siis Totti väravad olid ikka meistriklassist. Ja päris üle pika aja ju ikka ka polnud, Lazio vastu just skooris...niiet katsu kibestumusest üle saada ja äkki järgmine mäng lähebv teil paremini. Igatahes toetan teid sajaga CL-is.
    Ei taha ma enam siia teie teemasse postitada aga ikka pean. Esiteks ütlen veel kord, et ma hala siin interi kaotuse üle, vaid teemaks oli veron totti. Teiseks 2 väravat - esimene oli tõesti kenasti üle tõstetud väravahist aga penaltit ei arvest(selle oleks vast üks kõik kes võind lüüa). Nali naljaks ja k..i kaljaks - ei viitsi ma nüüd selle asja pärast mingit bänni saada ja enam siin teemas lärmi ei tõsta(lubada ei saa aga vähemalt üritan)
    “Whatever we plant in our subconscious mind and nourish with repetition and emotion will one day become reality.”

Kommentaar

Tuleks siis tagasi veelkord eelmise mängu juurde (Inter - Roma). Väikese foto seeria võite leida järgmmiselt lingilt

http://www.romacaputmundi.com/campionato/2005_2006/tabellino_partita.php?id_giornata=83

Olgem ausad, eelmise mängu favoriit oli Inter ja tõenäoliselt tabas Veroni väikene pettumus .
      Kui foto seeriat vaadata siis Veron ja Totti vahivad üksteist kui kaks vihast \"märtsi kõutsi\" ja intsidendi
      algatas Veron (nii palju kui fotodelt on ja selle järjekorrast aru võib saada).
      Samas on ikkagi võimatu öelda kumb on selles rohkem süüdi.
      Mõnemale oleks väike soovitus - targem annab järele.
      Kuid sellist emotsionaalset jalgpalli ihkavad näha ju kõik fännid.

Forza Roma

Kommentaar

Roma - Ascoli

Roma (4-2-3-1)

Doni
        Panucci, Kuffour, Chivu, Cufré
        Perrotta, De Rossi
        Mancini, Dacourt, Taddei
        Montella

Pingil: Curci, Bovo, Mexes, Kharja, Tommasi, Alvarez. Nonda

Ascoli (4-4-2)

Coppola
        Carbone, Domizzi, Paci, Tosto
        Foggia, Cristiano, Parola, Fini
        Quagliarella, Ferrante

Pingil: Boccolino, Adani, Del Grosso, Comotto, Guana, Zanini, Bjelanovic

esimene poolaeg

- Taddei ja Montella on päris aktiivsed.
        26´- Kuffour mängib jõuliselt Quagliarella vastu.
        26´- Quagliarella (Asc) saab protesteerimise eest kollase kaardi
        28´- Panucci teeb vea Tosto vastu
        28´- Meditsiiniline personal turgutab Tostot
        38´- Tosto (Asc) saab kohtuniku õpetamise eest kollase kaardi
        39´- Panucci skoorib, Goooooooooooooal ja Roma juhib 1 : 0
        42´- De Rossi, ei maksa kohtuniku õpetada - kollane kaart
        47´- esimene poolaeg on läbi

teine poolaeg

1´- Vahetus Ascoli ridades: Bjelanovic sisse ja Ferrante välja
        2´- Quagliarella proovib pommi 40 meetrilt
        8´- Cristiano (Asc) vajab meditsiinilist abi
        9´- Vahetus ascoli ridades: Guana sisse ja Cristiano välja
        25´- vahetus Roma ridades - Tommasi sisse ja Dacourt välja - Forza Tommasi
        Rahvas staadionil tervitab Tommasit ovatsioonidega
        30´- Parola (Asc) saab kollase kaardi
        35´- Vahetus Roma ridades - Nonda sisse ja Montella välja
        36´- Chivu eemaldatakse - punane kaart
        37´- Vahetus Roma ridades - Mexes sisse ja Mancini välja
        38´- Ascoli skoorib - Domizzi lööb värava ja seis on 1 : 1
        46´- Mexes, pumpumpum, Mexes pumpumpum - Roma skoorib ja Mexes paneb seisuks 2 : 1
        51´- mäng läbi ja Roma nopib 3 punkti

Kuna Lazio sai tappa, siis on meil võrdselt punkte. Roma jagab 15 punktiga hetkel 7 kuni 9 kohta.

Forza Roma

Kommentaar

Oi, ülimagus 2-1 võit. Mingi 90+ lõi Mexes alles kolli :P No saadi kuidagimoodi ilma Tottita ka hakkama

Kommentaar

Tommasi oli siis viimases mängus kapten. Foto La Gazetta dello Sport-ast

Kommentaar

mille eest Chivu punase kaardi sai?

Kommentaar

Chivu, vist lõi küünarnukiga Bjelanovic-i. Sellest ka karistus.

Kommentaar

tegelt jama lugu....mees peab järgmise mängu vahele jätma...

Kommentaar

Algselt postitas vostrjakov

Chivu, vist lõi küünarnukiga Bjelanovic-i. Sellest ka karistus.
                    Päris agressiivne meeskond on Rooma, eelmine nädala vahetus sai kaklemise eest Totti punase nüüd Chivu löömise eest.

Kommentaar

romal sisekliimaga mingid probleemid eelmisest aastast seetõttu on mängijad närvilised-arvan ma. niipalju kui ma näinud olen siis neil koguaeg punastega jama. lisaks staadionil ja selle ymbruses tõmblevate fännidega.
                      jokers to the right
                      clowns to the left of me

Kommentaar

Totti jama alustas siiski Veron ja Totti poleks pidanud punast saama. Kusagil välismaa saidil arvati ka, et kohtunik ei julgenud ainult Veronile anda, kuna Interi fännid oleks ta elusalt söönud siis

Itaalia liigas muidugi kaarte ei vaidlustata nagu Hispaania liigas becksil näiteks

Kommentaar

Pigem on see võitlus. Kui mängida ennast unustavalt siis võib tõesti juhtuda ebameeldivaid asju
                          (norra liiga, kus õnnetul kombel murdis oma kaela Piiroja meeskonna kaaslane).
                          Mis puudutab meeskonna sisekliimat siis jamad on ainult Cassanoga.
                          Lisaks Tottile eemaldati ka Veron. Nii palju kui mina tean oli intsitendi algataja Veron (ime ka kui Inter oli favoriit).
                          Võrreldes eelmise hooajaga on AS Romal läinud mõne võrra paremini.
                          Muidugi on ees ootamasa kaks karmi mängu:
                          Messina - Roma
                          Roma - Juventus.

Forza Roma

Kommentaar

totti läks siiski eduseisus oleva võistkonna rivis tavalise vea peale ise norima nii et õige kaart(provotseerimine). oleks pidanud lihtsalt vaikselt sörkima edasi ja laskma tagumistel aega viita nagu jalgpallurid ikka teevad.
                            sisekliima on vast jah vale põhjus/sõna roomlaste kaartidele. minu silmis neid ikkagi rünnatakse meedia poolt tihti lisaks on teemad üleval alati totti, tema kaartide ja mittemängimise mõjudest jne mistõttu roma mängija olla on närviline ja pingeterohkem kui mujal. ega totti hoidmine ka nii kindel ole selliste tulemustega.
                            edit:mulle tundubki et roma saab tihti kaarte vaidlemise mitte füüsiliste vigade eest. vb olen ma ainuke
                            jokers to the right
                            clowns to the left of me

Kommentaar

mismoodi see punast kaarti ikkagi väärt oli kui ta Veronile paar sõna ütles ja vihane oli vea pärast?

Kommentaar

no ma ka ei tea kas just punast väärt aga minu meelest totti läks lihtsalt ülbitsema ja selline käitumine põhjustabki selliseid intsidente. veron oli juba oma värava poole teel seljaga enne totti sõnavõttu mida ei saa pidada sõbralikuks korralekutsumiseks. nagu laste kaklus, kes alustas on syydi! ma tean kyll et veron tegi esimese actionina vea aga sellised vead on tavalised!
                                jokers to the right
                                clowns to the left of me

Kommentaar

Working...
                                X