Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Grande Marek Hamsik
    Daje!!!
    1.totti koondisesse.
    2.Money talks bullshit(totti) walks.
    3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
    "Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush

Kommentaar

MAKSA ROHKEM SIIS SAAD IKKA MINGI KAHTLASE PENALTI!! UUU mine vittu on tiineka sloveeniga..

Toetagem 6+5 ja alla 18. aastaste transferide keelustamist. Väärtustagem jalgpalli, mitte raha.

Parim laul

Kommentaar

Algselt postitas flameas Vaata postitust
        MAKSA ROHKEM SIIS SAAD IKKA MINGI KAHTLASE PENALTI!! UUU mine vittu on tiineka sloveeniga..
        slovakiga*
        sigpic

Kommentaar

üks sitt kõik..

Toetagem 6+5 ja alla 18. aastaste transferide keelustamist. Väärtustagem jalgpalli, mitte raha.

Parim laul

Kommentaar

Karm kui kohtunikud näkku panevad eksole?

Welcome to our world!

Kommentaar

käige putsi!
              eesotsas mudiugi Mexese, Ranieriga kes ta üldse väljakule pani ja lõpetades kohtunikuga, kes peaks vilistama oma emale perse!
              FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
              sigpic

Kommentaar

Algselt postitas Jr Vaata postitust
                Karm kui kohtunikud näkku panevad eksole?

Welcome to our world!
                The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Algselt postitas count Vaata postitust
                  käige putsi!
                  eesotsas mudiugi Mexese, Ranieriga kes ta üldse väljakule pani ja lõpetades kohtunikuga, kes peaks vilistama oma emale perse!
                  Ma arvan ka, et mees, kes teie klubi pasa seest üles tõstis ja totaalsest katastroofist päästis, peaks putsi käima.
                  sigpic

Kommentaar

Viik Napoliga võõrsil on ju iseenesest väga hea..aga mis teha

SEITSE PUNNI

Kommentaar

Algselt postitas Tanel Vaata postitust
                      Ma arvan ka, et bla bla bla....
                      Nii nüüd on see ametlik! Pakun inimesele, kes saadab mulle video, sellest kuidas tannu lihstalt ära taotakse , 20 pudelit õlut.
                      tingimused: video peab olema HQ, kõik video õigused kuuluvad mulle, soovitav on ta nägu puhastada Interi käterätiga, 20 õlut saad kätte isiklikul üleandmisel, kohale ei too ja ei saada ka kuskile. Aitäh tähelepanu eest!
                      FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
                      sigpic

Kommentaar

Nii nüüd on see ametlik! Pakun inimesele, kes saadab mulle video, sellest kuidas tannu lihstalt ära taotakse , 20 pudelit õlut.
                        tingimused: video peab olema HQ, kõik video õigused kuuluvad mulle, soovitav on ta nägu puhastada Interi käterätiga, 20 õlut saad kätte isiklikul üleandmisel, kohale ei too ja ei saada ka kuskile. Aitäh tähelepanu eest!
                        a miks sa ise seda ei tee, gängster?
                        Algselt postitas Iceman
                        Hofnari maitse totside suhtes on ikka ülekõige.

Kommentaar

Rooma fännid- enda viga, et nii rotti klubi fännate, mis ei suuda kohtunikke ära osta.

Jr- sa oled idoot.

Kommentaar

mis asi sa oled?

Kommentaar

Ta on ninja.

Kommentaar

Siin on ju tõeline tööbörs. Riomma gängsterid palkavad peksupoisse, et ammugi selge Scudetto võitja pooldajaid kasti peksta. Naeruväärne kringel oled sa cock ju?
                                Kui siin ranieriga vingute siis võtke bellardini ja saate aru, et Ranieri on tõesti hea mees....siiski lihtsalt treener, kes epab juhendama sõnnikut. Mulle endiselt on see irrationaalse, kuidas perse te teisel kohal olete????
                                Kas totti mängis????? Il capitano de injury?
                                Daje!!!
                                1.totti koondisesse.
                                2.Money talks bullshit(totti) walks.
                                3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
                                "Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush

Kommentaar

Working...
                                X