320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

To heat up the tension before the fiercy derby
    "I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
    These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."

Kommentaar

Loodame, et sellel derbyl on Matul kellele näkku vajutada üldsegi. Hetkel ju perse sidemetes ja lutt suus.
      Nii mats ma ka pole ja soovin samuti Francescole õnne. Kui see mingi joke polnud.
      Daje!!!
      1.totti koondisesse.
      2.Money talks bullshit(totti) walks.
      3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
      "Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush

Kommentaar

Minu kõige hullemad hirmud saavad tõeks :S
        Hernanes->brasiilia koondises
        Klose->saksa koondises
        Cisse->prantsuse koondises
        Ja kui Mauri paar assisti veel teeb siis puuks majas ja Marcetti+Mauri ka koondise särgis jälle.
        Ühesõnaga Lazio algrivistus on pea 80% koondisemängijad ja see pole enam hea....üks kurb asi kui klubi on rõhuma hakanud kvaliteedile mitte kvantiteedile.

Forza Lazio!!!
        Daje!!!
        1.totti koondisesse.

Kommentaar

Suured tänud Uuu, ei ole mingi joke.

Aga ma sinu asemel topiks mõlemid pöidlad tagumikku ja loodaks südamest, et Totti ei saa terveks derby ajaks. Aga Tottiga või ilma valmistu ennast ette juba 6. järjestikuseks kaotuseks.
          MERDA LAZIO!!!
          So self aware so full of shit

Kommentaar

No selge Pole kindlasti plaanis midagi kuhugi toppida.
            Ja kui te tahate midagi tõelistest jalgpalluritest kuulda siis vaadake Cissed. Mängija, kes 30 aastaselt keeldus 20 miljonilisest pakkumisest 2.5 aasta peale ja otsustab liituda Lazioga, kus palganumbriks on 2 miljonit hooaja peale. Siis see on asi midagi austada.
            Ja kui ta oma koondise esindamisel(rotti jaoks on koondis vaid fifas) vigastada ei saa siis küll see mees koos Klose ja Rocchiga teil kõigil riomanistadel need pöidlad endale per*se kihutab.

FORZA LAZIO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            Daje!!!
            1.totti koondisesse.

Kommentaar

Miks mainib Uuu pidevalt Tottit ja koondist? Totti lõpetas koondisekarjääri enda initsatiivil pärast maailmameistriks tulekut. Ta pole kunagi plaaninud ega plaani ega ootagi mingit kutset koondisse. Tema jaoks on see lukus lahter.

Ja muidugi miljontuhat õnnesoovi teile! Veel nädal aega tagasin naersin aga nüüd juba loen mustvalgel selliseid asju. Osvaldo saigi koondisekutse!
              The 25-year-old has been impressive for his club, scoring three goals in five Serie A fixtures. It will be his first senior call up.
              Impressive ?
              Olgu , mul suva löögu või buffon ise selle värava aga serbia tuleb ära võita.
              "I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
              These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."

Kommentaar

Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitust
                Ta pole kunagi plaaninud ega plaani ega ootagi mingit kutset koondisse.
                jokers to the right
                clowns to the left of me

Kommentaar

+1 Jasperile
                  Daje!!!
                  1.totti koondisesse.

Kommentaar

Lotito lubas mul mõned pildid postitada.
                    Daje!!!
                    1.totti koondisesse.

Kommentaar

Miks Maarekul Lazio avatar on?
                      slimm.ee

Kommentaar

Kuskohas sa seda märkad? Muidugi tore oleks. Nägi ju mees ise, et kõvad mehed De Silvesterstallone ja Valonsoengpeerhami imesid ikkagi lõpus oma pöialt, kui pealinna parim klubi tuli mängis ja võitis.
                        Daje!!!
                        1.totti koondisesse.

Kommentaar

slimm.ee

Kommentaar

Algselt postitas JanK Vaata postitust
                            Miks Maarekul Lazio avatar on?
                            Hmm...., viimati oli mu enda teada küll logoks Frey pilt ja temal Lazioga mingit pistmist pole.

edit: ja ka seda postitust tehes ilmus siia Seb'i pilt Fiorentina logoga, seega ei oskagi kohe midagi rohkemat kommenteerida

edit2: isegi minu kasutaja all pole mingit Lazio teemat, seega vist mingi jamps vahepeal toimunud.

uuu kurvastuseks pole mul isegi De Silvestri ega Behrami pärast mitte mingit plaani enda nime alla panna Lazio avatari
                            May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

Ma vaatasin ka. Maarekul oli mingi habetunud karvane vend avatariks Ilusat Lazio logo ma kahjuks ei näinud. Kuigi väga loodan, et Maarek on paati vahetamas. Kui sul tõeline huvi üle tulla siis tule vanalinna kontorist läbi.
                              Daje!!!
                              1.totti koondisesse.

Kommentaar

Algselt postitas Uuu Vaata postitust
                                Maarekul oli mingi habetunud karvane vend avatariks Ilusat Lazio logo ma kahjuks ei näinud. Kuigi väga loodan, et Maarek on paati vahetamas. .
                                Klubi, mille eest mängib Klose?
                                Anna padruneid või kuidas seda nüüd öeldaksegi
                                May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

Working...
                                X