Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Esiteks on selle mehe nimi Hernanes ja teiseks on veel secundo tempo veel ees. Oleme olnu unlucky muud midagi. Rubentuss on samas ka hea meeskond....midagi pole öelda. Ja moment kus Klose oleks 1-1 löönud ja siis vilistab Litsivastu vea....lahe....kus see viga oli???

FORZA LAZIO!!!
    Daje!!!
    1.totti koondisesse.
    2.Money talks bullshit(totti) walks.
    3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
    "Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush

Kommentaar

Juve on tugev tõesti. Lihtsalt kõva reklaam olnud,et scudetto Laziole see hooaeg. Ei näinud sellist mängu kahjux esimesel poolajal. Loodan,et peab teisel poolajal oma sõnu sööma....
      Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one!!!
      I veri tifosi non seguono l'Inter, sono l'Inter!!!

Kommentaar

Ilus teine poolaeg Teilt! Õnne polnud piisavalt! Hernanes pani hea posti ühe...samas mitu korda hoidis palli üle ka....kui oleks pidanud söötma! Mängu parim Hernanes ja Klose....ja muidugi väravavaht, kes Teid hullemast päästis!
        Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one!!!
        I veri tifosi non seguono l'Inter, sono l'Inter!!!

Kommentaar

Algselt postitas Tamzu Vaata postitust
          kõva reklaam olnud,et scudetto Laziole see hooaeg.
          No such thing as scudetto Lazio.
          "I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
          These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."

Kommentaar

Piimameister Oto Raplast mainis, et teiesugused juustukotid sobiksid tema vastavatavasse uude tootmistsehhi nagu augud hiirtejuustu sisse.
            Sellise markantse ja pisut soolaka väljaütlemisega esines siis mees peale juve-lazio mängu toimunud meeleavaldusel, Uuu lazio Eesti peakontori ees.
            Väidetavalt tõmbas Uuu peale seda kardina silmini akna ette ja sõi oma Edam tüüpi hollandi leibjuustu saia edasi.
            sigpic

Kommentaar

Nazio juustulaks. Hernaanus on ikka täielik FAIL ja noh scudetto ja Nazio..palume nüüd kogu foorumil üks suur naerukramp saada. Juustukad!
              FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
              sigpic

Kommentaar

Kjaeri see aasta ka enam mängimas ei näe. Ega midagi, Juve vastu Taddei ja Perrotta keskkaitsesse!

Kommentaar

Hea mäng oli. Ja ütleme nii, et see oli tõesti Marchetti-Buffoni duell.....mõlemad päästsid oma klubid.
                  Tänu sellele mängule tõstsin ma rube top3me.
                  Vabandusi mitte otsides olen ma Lazio mänguga vägagi rahul.

FORZA LAZIO!!!!
                  Daje!!!
                  1.totti koondisesse.

Kommentaar

Algselt postitas cannuman Vaata postitust
                    Kjaeri see aasta ka enam mängimas ei näe. Ega midagi, Juve vastu Taddei ja Perrotta keskkaitsesse!
                    Juan-Heinze-Cassetti on ju veel teoreetiliselt olemas. Aga üldiselt tõesti paneb mõtlema, et kas osta Kjaer välja või mitte kui ta nii tihedalt nii lühikese ajajooksul vigane on.Iseenesest olen tema esitustega rahule jäänud ja mees on tõesti Mexese aseaine, kuid vaja oleks tõelist Kaitseliini liidrit.

Benfica-Porto kaitseliinist kedagi napsata ei ole ka just halb mõte või siis mõni tugev sakslane, sakslased tunduvad olema sellised mõnusasti dresseeritud, või siis tõesti tuua pikemaks ajaks keegi pikakasvuline brasiilia liigast Xandao, Uvini või keegi kolmas.

Keksväljale ootan Guarini, kui üldse kedagi...!!!
                    sigpic

Kommentaar

mehed kaklevad.

Kommentaar

Ma mõtlesin just, et kas kunagi tuleb soccernetti mõni riomanista kelle kasutajanimi on sitan2gu.....just thinking...no offence moosin2gu
                        Daje!!!
                        1.totti koondisesse.

Kommentaar

WHO THE FUCK IS ZLATAN
                          Tunnen kaasa teile rioma ahvidest fännidele....ulme mis teie juustuhaisuses juustukotis toimub.

FORZA LAZIO!!!
                          Daje!!!
                          1.totti koondisesse.

Kommentaar

Algselt postitas Uuu Vaata postitust
                            WHO THE FUCK IS ZLATAN
                            Tunnen kaasa teile rioma ahvidest fännidele....ulme mis teie juustuhaisuses juustukotis toimub.

FORZA LAZIO!!!
                            Ütleme sellepeale nii, et iga ROTT ei köhi iga KUKK ei nuta.
                            sigpic

Kommentaar

Ütleme sellepeale nii, et igat ROTTI ei tasu austada ja igale OSSILE juba jalgpalli selgeks ei tee.
                              Daje!!!
                              1.totti koondisesse.

Kommentaar

"I am not a Roma fan and so I have nothing against Lazio,"
                                jokers to the right
                                clowns to the left of me

Kommentaar

Working...
                                X