Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Ilus on vaadata Itaalia kahte kõige paremat meeskonda omavahelises heitluses. Korralik ründemäng käib nonstop.
DDR - no comments, masterclass
Totti - esimese poolaja esitlus peaks tõestama miks ta on kohustuslik põhimees,imeline väljaku nägemine ja söödud... tase
Osvaldo - Siiani konkreetne Zlatan , 3 väga korraliku võimalust, ikka kolm korda väga korralikult aanusesse keeratud...loodame et hakkab paugutama ja leiab hundi endas ikka ülesse...
Lamela - poiss juba lubab , ilusad dribblingud läbi Napoli tugeva kaitse
Kaitseliin - nagu ühe keskmise Arsenali fänni ema jalgevahe...pm Napoli mehed teevad mis tahavad ja paugutavad kus tahavad. See kaitseliin tuleb talvel välja vahetada 101% KÕIK NAHHUI kampaania!
Kes see geenius pani Taddei (aka maailma aeglaseim jalgpallur EVER) katma Maggiot (Itaalia isiklik Usain Bolt) ?????????????????????????????????????
Kui seda jama teiseks poolajaks korda ei saada ja DDR kaitsesse ei lähe Heinze asemele, ei püsi eduseis kaua...
Taddei sobibki Teil maskotiks vaid!
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one!!!
I veri tifosi non seguono l'Inter, sono l'Inter!!!
Esimene poolaeg on olnud üsna rahuldav meie poolt, tundub, et liigutakse meeskonnaga õiges suunas, aga kui võrrelda seda suunda ja liigutava teepikkust, siis ilmselt oleme alles stardipakul.
Ründeliin oleks pidanud olema löönud juba vähemalt 3 kolli, krdi poolkõvalt lahendatakse olukorrad, umbes, et loodetakse õnnele ja kuidagi ei suhtuta tõsiselt sellesse, et iga võimalus on vaja väravaks lüüa.
Mingid tähelepanekud mängust:
Rosi- üsna nõrk olnud esimene poolaeg, ründefaasis jääb tehnikast oluliselt puudu, kaitses on ka ennast Zunigal tillitada lasknud.
Taddei- nu kaitses ikka täielik puujalg, kilomeetripost,kiiremas korras tuleks Jose Angel sisse tuua sinna, lihtsalt Hamsik ja kõik kes sealt tulevad purjetavad mööda nii kuis tahavad, mehel lihtsalt absoluutselt ei liigu jalad seal kõhu all.
Ründes ma teda nii väga ei kritiseeri, kuid nu kaitsetegevus kiirete ja tehniliste Napoli poiste vastu karistatakse niimoodi varsti ära.
Üldse on jäänud mulje, et kaitse tegutseb esimesel käigul, Napoli ründeliin aga 3-ndal.Lihtsalt kole kohmakas tundub see tegevus seal.
Õnne on olnud nii meil kui vastastel, aga usun, et hetke seis on õiglane 1:0 meile.
Keskvälja ja ründeliini kohta ei ütle väga halba, Lamela paneb kenasti tehnikat poisil on, loodan, et see mees lööb veel õide.
Ründeliin võiks nüüd natuke paremini realiseerida ja ongi olemas, hetke realiseerimised on kohutavad olnud, aga vähemalt pall liigub ja ka kastis liigub!
Igatahes tänane mäng näitab ilmekalt kui nõrk meie kaitseliin siiski on, eriti veel tehniliste ja kiirete meeste vastu, eesmärk ongi nii talvel kui suvel just seda täiendada.
Lazio oli parem meeskond väljakul ja Kozaku viimase sekundi puude oleks õiglane 3-2 olnud....ja lahe kui 2 minutit pannakse lisaaega WTF????
Klose 9 kolli FORZA LAZIO!!!!
Daje!!!
1.totti koondisesse.
2.Money talks bullshit(totti) walks.
3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
"Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush
Kaitse võis ju jama olla ja Taddei aeglane, aga Cavani nulliti ilusti ära.
Jah ja Osvaldo... tema päeva päästis see, et suutis Totti übersöödu sisse lükata, sest muidu jagaks Hamsikuga fail of the match tiitlit.
Aga hea mäng.
Ausalt öeldes, ma pole ise ka aru saanud, et Borriellole pole üldse võimalust antud. Aga noh, Osvaldo on sellegipoolest tast kiirem.
Anyway, ma nägin mängu alles esimese poolaja lõpust, kus Lamela posti kõmmutas. Sain aru, et tänu temale tuli see Napoli värav aga teisel poolajal oli küll mitte hea. Totti tsenderdus oli küll kuld jah, aga päris mitu korda ka suutis asju natuke kihva keerata. Osvaldo oli Osvaldo. Taddei on kaamel, nii välimuse kui kiiruse poolest. Rosi oli minu arust küll täitsa okei, et sai oma tööga enam-vähem hakkama, suutis ka rünnakule lülituda. Juan oli ka ju minuarust normaalne täitsa.
Kui ma Grecot Juventuse vastu nägin, siis ta oli küll normalbiitseps ja värki aga täna ei olnud küll selline mäng nagu Juve vastu. Ja De Rossi oli De Rossi.
Ja minuarust oli see Hamsiku värav sellise nurga alt, et Stekelenburg oleks võinud selle ära võtta, aga see selleks.
Kommentaar