Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
    Ma ei tea, kes on anonüümsemad, kas Uuu, Uuuu ja Uuuuu või karl91, karl54 ja karl15.
    Aga Count?

Kommentaar

Algselt postitas karl54 Vaata postitust
      Aga Count?
      Count pole tüdruk, tema isik on teada.
      The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

[QUOTE=Tofoa;1409344]Count pole tüdruk, tema isik on teada.[/QUOTE

Ok, mis sul tüdrukute vastu on?

Kommentaar

on vist aja küsimus, kui rioma teemasse tuleb uus kaitseingel kalr69 ja karl10 või karl-totti20
          Daje!!!
          1.totti koondisesse.
          2.Money talks bullshit(totti) walks.
          3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
          "Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush

Kommentaar

Vaata, kui ma olen kaotuses pettunud siis ma kaon foorumist kuna ei taha jalgpallist midagi kuulda. KUI ma tulen peale mängu foorumisse tähendab, et kohtunik oli pede. Viimased kaks võitu teile olidki nali ju kohtuniku poolt, aga kes neid vanu asju ikka mäletab...saite nüüd mõlemad derbyd suhu ja Lazio oli TERVE hooaja teist eespool.
            Daje!!!
            1.totti koondisesse.

Kommentaar

Uudiseid vahepeal niipalju, et Ajaxi paremkaitse Gregory van der Wiel lükkas võimaluse meie eest järgmine hooaeg mängida tagasi.

Selline väide siis mehe ametlikult kodulehelt:

Thank you, AS Roma

15-05-2012Personal

Particularly in Italian media, it has been suggested that I have reached an agreement with AS Roma. These rumours are not entirely unfounded, but they are still incorrect. My manager Hakim Slimani has spent a day in Rome at the request of AS Roma and has had a very pleasant meeting with the club.

AS Roma would like to buy me from Ajax, but Hakim has told them that I prefer a club that will be playing Champions League next season. Nevertheless, I feel honored that they have shown an interest in me. I have thanked AS Roma for their interest, but at this moment I prefer focusing on the national team and Euro 2012 and after that I will plan my future career.
              http://www.gregoryvanderwiel.com/new...,-as-roma.aspx

Uuest treenerist uudiseid pole, tants trall ikka rohkem Montella ümber ja juba käivad jutud, et Cataniale on pakutud isegi Crescenzi co-owni väärtusega 2,5 milli, et nii Montella Catania leping väljaosta.

Sabatini pikendas lepingut 2013 hooaja lõpuni ehk siis 1 hooaja võrra.

Lisaks lepingupikendused noortega kuni 2017 Verre,Viviani,Piscitella.

KIIDAN HEAKS!!!

Nagu näha, siis meie nn "projekt" pole enam nii ahvatlev see hooaeg ja CL vutist eemale jäämine annab koheselt tunda.Sellest Montella maaniast ma ka aru ei saa, suht sama noor ja kogenematu treener siiski, et suht riskantne oleks tema peale kaarte panna ja eriti ROMA PROJEKTI tulevikku.
              sigpic

Kommentaar

Algselt postitas F.Totti Vaata postitust
                Sellest Montella maaniast ma ka aru ei saa, suht sama noor ja kogenematu treener siiski, et suht riskantne oleks tema peale kaarte panna ja eriti ROMA PROJEKTI tulevikku.
                Ikkagi nagu "oma jope". Plus enamvähem ok tulemus lõppenud hooajast.
                Ning eks uuel treeneril, kes iganes see ka poleks on sellevõrra lihtsam, et hooaeg näitas valupunktid meeskonnas kätte (kuhu on täiendusi suvel vaja) ning meeskond on ka juba kokku mängima harjunud.

Kommentaar

Minu arust ka, olen kahe käe ja kolme jalaga poolt Montella tulekule. Oma jope on ta tõesti, ja ma usun et ta annab endast 100x korda rohkem Roma eest kui seda tegi Mr.Enriike ja täiesti kindlalt ta ei lööks ka kõige raskemas olukorras nuga selga meile. Enriike oli sama kogenematu, võiks isegi öelda et veel kogenematum, eriti Itaalia jalgpalli alaselt. Ja mis kõige olulisem, Lennuki mootor tuksub AS Roma fännidega samas taktis!

FORZA l'Aeroplano!!

So self aware so full of shit

Kommentaar

Algselt postitas Uuu Vaata postitust
                    Vaata, kui ma olen kaotuses pettunud siis ma kaon foorumist kuna ei taha jalgpallist midagi kuulda. KUI ma tulen peale mängu foorumisse tähendab, et kohtunik oli pede. Viimased kaks võitu teile olidki nali ju kohtuniku poolt, aga kes neid vanu asju ikka mäletab...saite nüüd mõlemad derbyd suhu ja Lazio oli TERVE hooaja teist eespool.
                    Oot, kui need olid nali siis kuidas sa kutsuksuid Nazio viimast kahte võitu?

Kommentaar

Kui Snickerfucker Klose maha tõmbab on see penalt...kui Kaerajaan Brocchi maha tõmbab KES PALLINI NAUGNII POLEKS JÕUDNUD on penalt ja ebaprofessionaalsus ühe pauguga. Kui Pustista kukub ennem puudet maha siis see ei ole penalt. Kui Mauri viigiseisust järjekordselt tuleb ja teeb iluvärava siis on see ju lihtsalt klass. Kui Klose viimasel sekundil võidu vormistab siis see on pisarat liigutavalt ilus. Kui te olete terve hooaja olnud täielik pask siis see ongi ju loomulik, et alati on pendlad süüdi jne. Te oletegi üks FC Punane Kaart. Lakkuge panni persenäod!!!!!!

FORZA LAZIO!!!!!!
                      Daje!!!
                      1.totti koondisesse.

Kommentaar

Aitab, väsimatud lollikesed.
                        Suhelge PM's edasi, kui muidu rahuldust teineteisele ärapanemisest ei saa.
                        May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

Kas oma jope ütleb meedias, et tal oleks au nii suure klubi nagu Lazio peatreener olla...isegi kui tema rioma minevik on raske takistus mida ületada, kuid see on ületatav. See ei ole oma jope...see on lihtsalt treener, kes on professionaal ja kes võtab vastu kõik kõrgemal tasemel väljakutsed.
                          Suure tõenäosusega teie uueks treeneriks on Abramovici kingajäljega persel mees ehk AVB. Soovin ilusat suurt ebaõnnestumist!!!
                          Daje!!!
                          1.totti koondisesse.

Kommentaar

Naine ja partii on küll super, Aga soeng on küll mingi riomastyle.
                            Daje!!!
                            1.totti koondisesse.

Kommentaar

Serie-B ja relegatsiooni fight topic see kahjuks ei ole kallis sõber Maarek. Postitasid just Itaalia kõrgliiga tippklubi S.S.Lazio teemasse.

regards,
                              UUU Estonia
                              Daje!!!
                              1.totti koondisesse.

Kommentaar

Algselt postitas Maarek Vaata postitust
                                Aitab, väsimatud lollikesed.
                                Suhelge PM's edasi, kui muidu rahuldust teineteisele ärapanemisest ei saa.
                                No Maarek, sina oled kõige viimane inimene kes siin teisi lollikesteks ja ma ei tea veel kelleks kutsuda saab. Ja kes tuleb ütlema kus me suhtlema peaks. Sa vaata et endaga hakkama saad.

Ausalt ka, isegi Uuu ja kõik need 35 karli on endast kordades targema ja normaalsema inimese mulje jätnud kui sina.

Kommentaar

Working...
                                X