Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Pojake, selle aasta tase oli ikka väga tasavägine kuni viimase vileni (teil olid koguaeg viled). Ja kogu see hooaeg oli Catani kindlas vees, loputades ka suuri klubisid. See pole mingi UUU peakontori statistika. Samas FS2000 mannetu puuks kõvema meeskonnaga näiteks. Oot FS2000? Mis asi see veel on? Ma ikka purjus vist.
    Daje!!!
    1.totti koondisesse.
    2.Money talks bullshit(totti) walks.
    3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
    "Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush

Kommentaar

Algselt postitas F.Totti Vaata postitust
      Suur au oleks muidugi teha uus teema,kuid see oleks liiga lihtne lahendus kõigile, põhimõtteliselt see on sama kui ma laseks omale takkaluuki keerata, me ei saa lasta endaga mängida nii kergelt ja koduvalt.Vaja on vana nostalgia taastada, sest ilma selleta ei ole midagi. Miks peame meie kannatama ühe idioodi lapsikuste pärast, jah ma tean, et ta on tunnistatud süüdimatuks, kuid siiski.
      Vanat nostalgiat ei ole võimalik enam samal kujul taastada, üks idioot keeras selle nii sügavale tagumikku, et seda ei saa sealt enam mitte millegiga kätte. Nüüdsest puhuvad uued tuuled, algatuseks hea seegi et soccerneti juhtkonnas on mõistusega inimesi kes võtsid talt ära prioriteedid mida tal poleks pidanud üldse olema. Kui selleks oli vaja hävitada tükike ajalugu siis selgemast selgem, et see ei ole tolereeritav, aga mina isiklikult olen nõus olema osa uuest soccerneti AS Roma ajaloost ennem kui jätkata vanal kujul ja maarekil oleks alles samad õigused. Mõlemit kahjuks ei ole võimalik saavutada.
      Samas, ükshaaval saab poste teemadesse ikka tõsta? Las Maarek võtab hoolika järelvaatuse all läbi ÜKShaaval kõik 9000 + posti ja tõstab need enda õigele kohale.

FORZA ROMA!
      So self aware so full of shit

Kommentaar

Algselt postitas Francesco Vaata postitust
        Las Maarek võtab hoolika järelvaatuse all läbi ÜKShaaval kõik 9000 + posti ja tõstab need enda õigele kohale.
        Sel juhul saab 9000-st postitusest 2000, sest suurem osa neist on paraku hobuses*tt.
        The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
          Sel juhul saab 9000-st postitusest 2000, sest suurem osa neist on paraku hobuses*tt.
          Ja sinu postitustest on ka 50 prossa sitt ja ülejäänud 50 ennustuse alateemas tehtud.

Kommentaar

Selle pakkumisega ma olen isegi nõus. Kui Maarek tõesti siiralt kahetseb oma tegu ja soovib endast anda maksimumi et seda parandada, oma kasutajanimi alles jätta ja soovib veel et talle tänaval inimesed tere ütleksid, siis las võtab üksipulgi kõik postid läbi ja hakkab tõstma. See on selline intelligentne ravi!
            Ja et edaspidi sellist jama vältida, siis soovitan kõikidele Fiore tulevastele ja praegu olevatele fännidele teha mingi vaimupuude test ennem kui nad võivad sisse logida. Üks loll jõuab rohkem kahju teha, kui 1000 kasutajat parandada. Just tõestati.

FORZA ROMA!!!
            FORZAA AZZURRI!!!
            MERDA RUBENTUSS(22-23 ? 28), DELIO PUSSY, DIMA BILAN, MERDA-PRINTER, NAZIO & BALOTELLI!!!
            FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
            sigpic

Kommentaar

Tänane koosolek toimub kell 20.00 HQs. Sain vajaminevad killud(Reja, Stankevicious, Lotito, Tare) kokku.
              Daje!!!
              1.totti koondisesse.

Kommentaar

Algselt postitas Uuu Vaata postitust
                Good Morning! Tänane tippkohtumine kindlasti toimub, iseasi et mis kella ajal. Mina ärkasin keset kontori põrandat üleni paljalt ülesse..niceee morning. Igli Tare jooksis kempsu peale 5 ringi shote...pole teda rohkem näinudki. Igatahes mina Reja, Stankevicious ja Lotito läksime Hollikasse VIPi kaudu muidugi. Eskorditi turvameeste poolt sisse. Sättisin peo täpselt David Guetta tulekuks...täpselt ei mäleta, aga jõime vist umbes 12 000 euri maha. Igatahes mina ärkasin korteri asemel kontoris, ülejäänud matsid peaks hotellides olema. No Staabi juures burksi süües tulid mingi läti turistid Stankevicisusega mölisema ja läks kakluseks...ehk siis Stanke võib üldse haiglas olla.
                Natuke teemasse ka....eile kui üritasin kurba tuju alla suruda kiirustasime uue ringi shottidega, kui üks räbaldunud Batistuta särgiga meeskodanik mu õlale koputas...vaatasin otsa ja ootasin, et ta midagi küsiks vms...siis järksu ütles, vabandust, ajasin teid kellegagi sassi. Ilmselgelt oli siiski Maarekiga tegemist sest oli ju suht võimatu mitte märgata ta kohest teleofnikõnet kellegile kus rääkis, et Sa ei usu kes Toonicus on..."See se seee Lazio peatreener, president ja isegi see kuulus Leedu keskkaitsja."

Tegelt tuju ikka suht null. Edy Reja on tõesti läinud
                Tamzu, said vb natuke valesti aru. Reja ütleb, negatiivne hoiak tuleb fännidest ja linnast. Ei olda üldse rahul selle 4. kohaga. Ta ongi sellepärast pettunud. Oleks CL koht olnud oleks ta kaalunud jätkamist. Reja on muidugi supermees...sellise laatsaretiga neljandale viia on tubli saavutus. See on sõbralik lahkuminek Lotito ja Reja vahel...vb mitte nii sõbralik Reja ja Tare vahel.
                Uuest treenerist ei oska midagi arvata...mu unistus oli ikka Montella...Di Matteo ja Zola kohta ei tea suurt midagi. No DiMatteo on siiski hetkel ju tublit tööd teinud...Zola on lihtsalt vähese kogemusega peer.
                Di Matteo saatus saab homme selgeks õhtul. Zola muidugi on veel jah suur roheline sellel tasemel. Järgmine uudis siis Laziost peaks olema see, kes uueks treeneriks...ja siis mängijad.
                Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one!!!
                I veri tifosi non seguono l'Inter, sono l'Inter!!!

Kommentaar

Nii, nüüd on Lotito oma allkirjaga teadande ka Lazio kodulehel väljastanud. Seda siis peale meie Eesti pealinna seiklusi ja koosolekut. Teadanne siis Reja ametlikust lahkumisest. Kurb, väga kurb.
                  Otsus on langetatud ja ametlikult saab vast täna õhtuks selle välja kuulutada.
                  Daje!!!
                  1.totti koondisesse.

Kommentaar

Niisiis UUU HQ on oma otsuse päevi tagasi teinud, kuid avalikku teadannet pole antud.
                    Hääled siis:

EDOARDO REJA

"YES" FOR LEAVING SOCCERNET!

CLAUDIO LOTITO

special notes: Im disappointed with the retarded moderators just because its not the fault of olll and vendetta not to have their own Lazio topic anymore. We all apprehend mr. UUU is a charismatic person but this is no reason to close the topic. And just because of this stupid move by the site we decided to leave. As for Marius...saying NO just because of the taste of a motherfu*cking saldejumps...the guy just drunk too much. Please restore the topic of Romes best soccer club S.S.LAZIO if you have some brains and conscience.

IGLI TARE

MARIUS STANKEVICIOUS

"NO" FOR LEAVING SOCCERNET FORUMS!
                    special notes: I say no because i want to visit Tallinn more often because estonian saldejumps tastes a lot better than latvian...sry lithuanian. And Maarek fuck off!!!
                    UUU

"YES" WITH TWO HANDS FOR LEAVING SOCCERNET!

Ehk kokku teeb see 4:1le
                    UUU Tallinna vanalinna HQ jääb alles, kuid ilma eestipoolse virtuaalse osakonnata. Kõik peale Lotito ja Stanke tegid omapoolsed eraldi märked otsuse kohta. Klubi presidendil oli üks suur põhjus otsade kokku tõmbamiseks. Ning nagu president loodan, et Lazio teema algatatakse nagu meie kääbusklubist rivaalil. Ausutsest teistele Lazio fännidele.

FUCK OFF AND CIAO!!!
                    Last edited by Uuu; 21.05.12, 18:40. Põhjus: ING
                    Daje!!!
                    1.totti koondisesse.

Kommentaar

UUU lülita peakontoris arvutid sisse. Või kui juba on sees, siis kontrolli üle, et Donkevicius ei oleks jälle läbi närinud kaableid.

Kommentaar

Kas Lazio omale teema ka teeb või jäätegi sellesse Maaareku väärsünnitise elama ?
                        "I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
                        These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."

Kommentaar

Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitust
                          Kas Lazio omale teema ka teeb või jäätegi sellesse Maaareku väärsünnitise elama ?
                          Ega kui Maarek ikka vastu on ja hiljem asjad taas kokku paneb...milleski ei saa enam kindel olla! Kaalumine käib äkki...
                          Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one!!!

Kommentaar

Algselt postitas Tamzu Vaata postitust
                            Ega kui Maarek ikka vastu on ja hiljem asjad taas kokku paneb...milleski ei saa enam kindel olla! Kaalumine käib äkki...
                            Maarekil puuduvad vahendid selle tegemiseks, god praise the lord! Zilettide müüginumbrid on peale tema moderaatori õiguste eemaldamist kasvanud 238%.
                            So self aware so full of shit

Kommentaar

Algselt postitas Francesco Vaata postitust
                              Maarekil puuduvad vahendid selle tegemiseks, god praise the lord! Zilettide müüginumbrid on peale tema moderaatori õiguste eemaldamist kasvanud 238%.
                              See on suur number...peab jälgima uudiseid...ei tea kunagi ette!
                              Vendetta ja Uuu olid siin Lazio teema eestvedajad. Eile mingi Uuu nn. lahkumis kiri...Soccernet foorum ilma Laziota...

Kommentaar

Algselt postitas Tamzu Vaata postitust
                                Soccernet foorum ilma Uuuta...
                                ...on parem paik.
                                The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Working...
                                X